hej finisar!

 

gokväll.
har duschat & fixat lite fika till mig & syster nu, hehe, fixa&fixa men tog från blockcholkadkakan som jag gjorde förut, förut var den dock inte färdig, då var den rinning, men nu är de så kladdig som den ska vara så de blir bra & sen blanda jag saft & kolsyrat, diana är i duschen nu så vi ska fixa på det till i en annan del av köping som börjar om 10 min, så de blir bra, händer inget mer ikv som jag vet, sofia kunde inte komma sen, hennes pappa ville inte att hon skulle åka iväg, men de blir ju så ibland, imorgon är de skola igen, & de brukar man ju inte se fram emot, hehe, men de är sånt som får gå, skolan är viktig!, :), men nu ska jag gå & fixa till det, hämta katterna & tända ljus, för om ca. 5 min ska jag sätta mig vid tv:n, hehe, kul att veta, ;o, men hat bra, här kommer en bild på mig & min hellokitty pyjamas, inte för att denna bilden är tagen i dag, men ändå! :)


hehe, jag är snäll & bjuder på mig själv idag!
-
sov gott gullungar!

ebbaaa

hello hello!
jag vet inte riktigt vad jag ska blogga om, jag vet de är tråkigt, jag vill skirva något men idag har jag inte haft några speciellt tankar för att ha orken att komma på något kul att skriva, så de är därför allt var vart tråkigt på bloggen, men som ni kanske ser så har jag ny design, själv tycker jag att den är jätte fin, lite synd att inte hela "ebbaviktorianilsson.blogg.se" syns, de står ju "ebbaviktorianilsson.blogg." de står ju lixom inte .se, som ni kanske ser, hehe (a), men iaf. sofia kanske kommer snart, vi ska snacka lite &så, de är inte säkert att hon kommer, men maybe, vi får se, hoppas de iaf. Diana ville ju att hon skulle sova här med, & de tyckte jag var en bra ide, så vi får se om de blir så, som sagt hoppas de iaf, detta inlägg kanske är ganska trist, men man måste ju iaf uppdatera, så jag tyckte de var dags nu, men nu ska jag snart hoppa in i duschen om sofia snart kommer med, ikväll blir de nog ansiksmask & i en annan del av körping med, haha älskar sköningarna!.
vi hörs. här länkar jag värdens bästa låt till er, visst är de gulligt? :).
hehe,
Kelly Clarkson – All I Ever Wanted

myday

hej, dagen har bara vart slapp, var faktiskt ute en stund på förmiddagen & "lekte" i snön med katterna, hehe, var inte ute sådär jätte länge, gick in sen & bakade blockkladdkaka, så har ätit den för en stund sen med, sen har jag bara tagit de lungt här kommer lite bilder, & ett par tips!

kladdkaka med blockcholkad i, mums!
-
dagens slapp outfit, har svarta mysbyxor på mig med

(L)
-(L)
    (L)

hej!

ibland fattar jag helt enkelt inte, hur man kan säga saker till folk.
jag vill bort här i från, jag vill byta skola, jag vill byta stad, jag vill börja ett nytt liv med nya vänner, ha kvar de gamla & bara få nytt, nytt på allt, jag orkar inte med detta mer, du valde, & jag kan inte göra något åt de. jag kommer inte störa dig mer. & jag ska hålla mig borta, så du inte behöver se mig, så tat lungt jag kommer inte. jag ska inte störa mer, jag är väl bara som en skugga ändå, någon som bara finns, men inte märks, som man inte behöver, jag är väl bara förkonstig, allt jag gjorde & försökte var att vara perfekt, så ni skulle gilla mig för den jag var, men nejnej, inget funkar ju?, så bye de finns inget att göraaaa.

.

jag är tveksam,
tveksam på de mesta.
så jag vet inte om jag vill vara tvar mer.
jag ät trött, på att folk tror konstigt om mig.

-.

hejsan!
dagen i linköpinhg har vart kul tycker jag allt, träffa sofia en stund, kunde ju följt med henne hem till hennes mamma om pappa inte skulle vart knäpp & sgat först att han ville att jag skulle vara hemma, & sen när vi sitter i bilden utan att ha packat säger han " vart åker du nu då", "till sofia eller" herregud, jag som ville dit, men hann iaf att träffa sofia en stund på gina, & påtal & gina så köpte jag ett par jeans för 99:-, de har kostat 299 :-. så jag tjäna ju påt. jag tyckte iaf att de var jätte fina så jag köpte de, annars hitta jag inget speciellt mer, kolla i lite butiker. men hitta annars inget speciellt. jag, diana & pappa käka på donken, sen drog vi hem, eller vi stanna vid donken i mjölby & köpe mat till danne. & gick in på store4 & kolla lite, & sen stack vi hem & jag satte mig här, & försöker fåtag i sofia!
dagens köp & outfit!

dagens outfit, ganska "glassig" ;p,
haha nej, men leggings,
grålinne.
svart linne
sjal
skinnjacka.
_


jeans från ginsatricot - 299:- 99:-

-

gomorgon!
nu ska jag fixa mig, för om ett tag drar jag till linköping med familjen!.
så jag hinner inte skriva så mycket. ha en bra dag,.

..


hej. moa & jag har typ spelat kort hela kvällen & glott på tv, jag har iaf haft de jätte kul!. imorgon ska jag till linköping ganska tidigt vid 11.30 ska in dit & möta upp sofia, så vi ska gå & shoppa lite, man kan snacka om att jag behöver fylla upp min garderob lite, fan trött på alla mina fula kläder!
men nu ska jag vara social mot moa!
pussss

<3

hejdu!

hej, har precis käkat kvällsmat med familjen, kanske dock lite tidigt, men vi var hungriga så vi åt helt enkelt, snart kommer moa, skulle ju till sofia, men de gick inte. så moa kommer snart, eller om ett tag iaf!. hehe, vi ska nog se på tv & spela kort tror ja, & hon sover här & så. min kära syster har lagat mat med, med pappa, de gjorde pommes, biff & bearnease sås, vet inte hur de stavas, hehe, men ändå! hehe, så här kommer en bild på maten, & en bild på min goda vackra choklad som jag gjorde helt själv, sjukt stolt faktiskt, den blev med god haha, inte speciellt fint upplagt, men kände för ta kort ändå!(a) ;)

namnam!
-

choklad! ;)
-


mobilkameran skyller jag på, så drf dåliga bilder!

gb's glass genom tiden!

glasserna från GB har förendrats med priserna världig mycket genom åren kan man säga, varför ska allt bir dryare & dyrare, år 2020 kommer väl ett tuggumi i automaten 10 kroner, jag känner de på mig, hehe, de har inte blivigt så jätte mycket skillnad, men skilnad har det iaf blivigt år 1996 kosta en pigilin 4 kronor, & nu kostan den 6 kronor, & på en del ställen 8 kronor, då kostade väl en magnun så mycket, & nu kostar väl magnus 17 kornor om inte mer, jag tycker att de är konstigtm vadå glasserna blir ju inte godare för att de blir dryare?, eller vad tycker ni.. eftersom glasserna aldig trönnasut & så många fortfarande är kvar på listan har ni någon favorit glass som ni tycker är bäst & godast, en favorit kan man säga?, . de är så olika, endel vill helst ha mjukglass , endel grädd klass, & endel isglass, jag tycker nog bäst om isglass, men mjukglass med colasos & strössel på sommaren är ju riktigt toppen kan man säga tycker iaf jag. kommentara gärna eran åsikt, vilken glass är bäst & tycker ni att priset borde ha höjts?, kanske kosta de för lite innan, eller tycker ni som mig, att de är riktigt konstig!


grattis syster !

hej!
jag tycker att dagen har vart ovanligt kul de enda tråkgia var ju att sofia var borta, men annars tycker jag den har rullat på som vanligt, idag är det diana som har namnsdag vilket betyder min syster har namnsdag idag, hehe, vi brukar inte fira namnsdagar något speciellt, bara säger grattis & så,. men de blir lixom inte"storkalas" för att man har namnsdag.
vad brukar ni fira mer än jul/nyår/födelsedagar?



bilden är ganska gammal. så för att se mer bilder av henne kan ni gå in på hennis bdb.
summersnow@bdb!
jag älskar dig

hoppar eran dag har vart toppeN!

hejdär!, mitt nya ord (a)

Gomorgon mina fina läsare.
ja, hade mest baar länkt att säga gomorgon, & att jag konstigt nog kommit upp ur sängen i morse, trodde inte att jag skulle orka de., haha, för igår när jag la mig& läste för jag kundeinte osva läsate jag till 12,. sen somna jag till slut. men nu är jag uppe iaf! :'*
här kommer :
(jag & minna färger (a)-)


facelook:


- orka inte bry mig så mycket today !

hejdär. hade bara tänkt att säga gonatt!


min spotifylista äger eran, sådäså!
hoppas eran dag har varit toppen, min har var tmer än bra!
Inte bäst, men den har vart rtikgt bra annars tycker ja!
nu ska ebba sova, upp klockan 6 imorgon, hon behöver sin lilla sömn.
klockan är ju bara 10, men ändå, vad gör de att sova lite extra? (a)
gonatt, dröm, sött, jag kan lägga ut länken till min spotify en dag om ni vill? :)
säg till. bara!
bra låtar kommer här..
OneRepublic – Say (All I Need)
Calle Kristiansson – Here I Go Again
Kent – Kallt kaffe

massa kramar från ebba!

till dig jonna!

hej!
hitta inte bilden på jonna, men eftetsom hon fyller år idag känner jag för att vara extra snäll & så!, så grattis!

två saker jag inte skulle kunna leva utan!


vänner
ni måste väl ersänna, vänner är väl något man aldrig skulle kunna leva utan, de finns alltid där, man snackar med de, man gör de mesta med dem, så vänner är ett av de bästa sakerna som finns, jag lovar er, ni vet ju säkert de redan men ändå ^^, alla behöver en vän. en vän som alltid finns där för en., hellst en bästa vän & många vänner, precis som jag har, jag skulle aldirg vilja ändra på något eller någon av mina vänner, de är perfekta som de är, så utan er, finns de inte mycket kvar, vänner är en del av ens liv., vänner måste man bara ha, de är bara så, annars kan man inte må så bra, så där sÅ!
Musik
musik är något viktigt för mig, jag lyssnar på musik så ofta jag kan & får, haha, jämt vid datorn jag som spenderar mycket tid framför datorn, på väg till & från skolan, på lektioner, när jag ska sova, & när jag bara sitter & glor, så för mig är musik viktigt, man kan lyssna på den hur man än mår, om man är ledsen finns med musik som är lungn & tröstande, när man är hopp & bus sugen, haha, misstolka inte, så finns de tokig musik, man man är trött finns de sömnig & musik, när man är "disco sugen", på de humöret finns de dunkadunka musik, musik finns på många sätt, ledsam, glad, underbar, normal, kärlek, sur, arg eller bara helt vanligt humör. man kan vara hur som helst för att kunna lyssna på musik, så musik för mig är en självklar het, jag skulle aldrig kunna peka ut en favorit låt, för de finns så mycket olika låtar, jag har heller inte något helt favorit band, jag fasnar mest för massa olika låtar. & det finns ingen speciell sorts musik, ibland lungt, ibland rockit, ibland pop, de beror på helt hur man är på humör, & hur man känner sig. så för mig är inte musik bara något som man sjunger, utan något viktigt,. avslapnande, att baara ta på sig headsettet & blunda, känns så könt, som att vara i ett rum helt själv , att komma in i ett avstängt rum, bara du & musiken, blunda & ta de lungt, jag kan nog göra de mesta med musik, beroende på vilen wolym jag har då ^^, men har man lite lågt kan jag skriva till musik, jag kan måla, läsa, sova, prata & göra de mesta, musik är de bästa som finns, kanske inte de bästa, men mycket bra finns de med mucik, jag har ju skrivit upp en hel del här!



-
jag älskar baconost! :)


bästa klippet de gjort lätt. hahah!

jaja!

jag vet att jag för inte alls länge sen la upp ett inlägg för länge sen, men tänkte mest visa att jag inte har tid att blogga nu på en liten stund, för jag ska göra allt som står på listan här nedan, så ni kanske förstår, men jag ska skriva ikväll igen, & sen måste jag bara tacka emma för den gulliga kommentaren jag fick av henne om bloggen, de var jätte gulligt sagt,& ja, jag ska byta header & bakrund, för den är så tråkig, men mest tillfällig tills jag har fixat en fin ny till bloggen!
kvällens måsten!!!!

tipsar!


-
när jag ändå håller på hade jag tänkt att visa vilken bok jag läser, jag känner mig faktiskt ganska stolt som läser en bok med mhh, ska kolla hur många sidor.. 319 sidor, ganska duktigt av mig, för jag läser bara böcker med typ max 150 sidor, haha, men här kommer iaf lite text om vad boken handlar om!
=
HUR KÄR FÅR MAN BLI?
''Om inte om vore, tänkte jag. Om inte om vore skulle jag bli kär i Adam. Hur kär som helst. Blossande, vanvettigt gnisterkär. Ursinnigt sprängförälskad. Men nu var ju om. Och bara själva tanken på att bli kär i Adam var totalförbjuden, straffbar, ohygglig och fruktansvärd. Ändå tänkte jag den. Ändå fladdrade kolibrin där inne. Trots att om var.''

Här finns det omöjliga valet mellan bästisen och kärleken. Här finns djupa familjekonflikter. Vuxna som sviker. Här finns ett fenomenalt skickligt porträtt av en konflikträdd pappa som duckar för alla problem. Här finns också de vuxnas konflikter, och under alltsammans det stora problemet att kunna säga som det är innan det är för sent.




skolan suger.

hejdär!
skola
n var väl som de andra dagarna, så de finns inget att skriva om de, snart ska jag plugga & så, tänkte mest skriva att jag lever, sitter här & käkar apelsin, hahaha, :)

men nu ska jag plugga!
skriver mer ikv. /efter!
puss/ebba

gomorgon!

har just fixat klart mig iför dagen, så hade bara tänkt att kika in & skriva hej & så. men här kommer en bild på dagens face & outfit! :)
ha en bra dag, vi hörs efter skolan, /ebba



ha en bra dag blogg läsare, nu måste ebba keka frulle, sen dra! :*

gomorgon!

har just fixat klart mig iför dagen, så hade bara tänkt att kika in & skriva hej & så. men här kommer en bild på dagens face & outfit! :)
ha en bra dag, vi hörs efter skolan, /ebba



ha en bra dag blogg läsare, nu måste ebba keka frulle, sen dra! :*

nattii!, ebba ska sova nu, hennes fingrar går snart av!

gokväll!

hejdär!
här kommer ett litet snabbis inlägg för att visa att jag faktiskt lever, haha, sitter & små pluggar har duschat nu & torkat mitt hår med hårtorken, jag hatar att sova med blött hår, de blir låckit på morgonen så jag bestämde mig för att föna det, :p, de där är säkert ointresant att veta men de fick ni iaf veta nu, orkar inte blogga riktigt, mén för att jag inte ska tråka ut er så slänger jag in ett inlägg lite snabbt här mitt i pluggningen, för att jag är så snäll!. imorgon ska jag iaf till skolan för jag känner att jag mår bättre, har ju bara vilat ut i dag så jag känner mig piggare för en skoldag igen, så nu har jag tagit från kläder tills imorgon med, så allt är klart, ska även ta & platta håret i morgon, de kommer säkert bli vågit igen om de är snö oväder i morgon igen, jag vill fan inte ha snö mer, sommar sommar , de är de som de ska vara nu, vi har haft våran snö för iår! ;o! ;/, men nu är de bäst att jag forsätter med engelskan ju, imorgon händer de väl inte så mycket mer än skola & plugg, får se om man träffat någon kompis med, här kommer en bild på mig när jag sitter helt osminkad med nyfönat hår! :), ha en bra kväll alla så hörs vi imorgon? :), !


jag just nu, haha, förlåt för klottret, men asså min min, ahahah :D

hoppas att ni nöjer er med detta tråkiga inlägg men jag årkar inte blogga bara :)


hejdär

hejdär!
hade barea tänk att skriva att jag ska gå & duscha nu, & att jag ska plugga & prata med moa i telefon efter de, ska gå till skolan i mor´gon trotts att jag mår lite dåligt, jag är varm & svettas & svettas, skit träligt!
vi kanske hörs sen!
hare bra!
puss

!

Följ min blogg med bloglovin 

följ min blogg genom bloglovin!
de är lätt/gratis/enkelt!

idomin salva!

jag är förskyld, & tro mig jag är nog inte den enda som snyter mig & snyter mig, men de bara rinner, & vet inte riktigt vad jag ska göra, men nu har jag hittat en lösning på internet som faktiskt fungerar, ta idomin salva, det hjälper verkligen när det börjar svida & svida under din näsa!
på kvällen brukar jag använda idomin på läpparna, då sover jag med det & tar bort de på morgonen, de gör så att läpparna inte torkar ut & så de ser fina ut, de hjälper på riktigt, pröva själva!


& EN SAK TILL!
hoppas på att vinna tävlingen i denna blogg..
http://fashionqueens.blogg.se

morgon !

hejdär!
idag är ebba sjuk. vilket ni kanske kan förstå om ni läser de här under, så de blir för de mesta att ligga här, någon mer sjuk?, jag har hört att de är ganska många som är hemma., igår fick även jag & fler åka hem från skolan vilket mi redan vet. men här kommer lite tips till er andra sjuklingar!


-
ahahhaa, denna dagens nörd låt
från baconost.se


förhärliga grabbar!

-



jag har ett liv, jag tänkte vara snäll & köra i gång med veckans snygging denna vecka!
vi får se om jag kör de fler gånger, men jag får pröva nu iaf! :)
denna veckan som är lixom "start" kommer jag ta mina närmaste finaste vänner! :)
lycka till, kommentara vilken ni tycker ska bli "veckans snygging"
puss

1. sofia jonsson


2. idaa ramevik

3. Emma holgersson

4. andrea dolnec

5. Matilda ekeblad

6. Michaela carlswärd

7. julia sundelius

8. katja ahlström




NU ÄR DET BARA ATT RÖSTA FRAM DIN FAVORIT SNYGGING!
Länka & skicka till dina vänner så de kan rösta!

-


jag kom bara på en sak när jag bläddra igenom en massa bloggar här för en stund sen, att jag verkligen har tröttnat på kissie, jag gillar henne inte mer, ett tag kolla jag hennes blogg fler gånger om dagen, det var lixom en reflex då att "gå in på kissies när jag kommer hem", då kändes de som om man kände henne när man satt & läste mellan raderna, men nu tycker jag helt ärligt att hon är retsam, töntig & larvig, hon äger att hon bara är "sån" i bloggen, men de kan hon ju inte vara, hon ska vara en bitch som snackar skit, men om hon snackar skit i bloggen om någon tjej som hon tycker si & så om, de är ju måste hon ju faktiskt mena, hon kan ju inte bara snacka skit om någon utan att mena de, så jag tycker verkligen inte om hennes blogg mer, hon kan skriva tex. i dag har jag vart & handlat , köpte en tröja för 3000:-., men hon kan inte visa prislappen när hon har tagit kort på tröjan, haha, ja, de är ju skarrretandes, att hon kan, jag fattar inte att hon kan käna pengar genom att ljuga & vara dryg på en blogg, gud, är paow den enda normala bloggen man inte tröttnar på, foki har bara blivigt tråkig, dessie är en fjortis, jag har inget emot henne, men läser inte hennes blogg, blondin bellas blogg läser jag aldrig, amandavardet kan jag kolla på lite då&då, hon är väl okej, kenza är väl okej, samma som amandavardet, kollar bloggen lite då&då, haha, gud...
är de bara mina vänners & paows blogg man kan följa? :o

se det ni har, iat för de ni inte har, & sluta klaga på de som skulle kunnat vara bättre..

kärlek kan vara mycket!
ont som gott,
endel saker är toppen,
ibland blir allt som man vill,
men de kan också bli tvärt om,
jag är så trött på allt.
att man bara ser de man inte har,
även om man har de så bra,
så kan man aldrig se de bra sakerna.
Ist kollar man på de som man skulle vilja ha,
eller de man skulle byta ut,
tänk om alla bara skulle se de bra man har,
då skulle livet bli lättare & enklare.
så sverige, ni som läser detta,
försök.
de som inte har mycket bra, är endå så tacksamma,
att de har de två små bra sakerna, de nöjer sig med de,
men vi andra, som har ett normalt liv, klagar på allt annat!
allt de som skulle kunnat vara bättre. & de som kan bli bättre..

-
/ebba

ska snart byta header, måste bara göra en fin!

´åkte hem från skolan i dag

hejsan!
det är en ny vecka, & börjans uppdatering på denna veckan har väl inte vart den bästa, men jag har iaf vart med sofia & moa igår, & så sovde jag hos sofia i går, & i söndags med, så då kanske ni fattar att jag bara har haft fullt upp hela tiden, men uschusch säger jag bara, nu ligger jag ner kurrad i min säng med myskläder & ska kolla på dirty dancing, ja, ni kanske fattar, jag är sjuk, fick bara jätte ont i huvet, magen & lixom blev kallsvettig, så jag ringde hem & så hämta stefan mig, så nu har jag kommit hem & tagitr på mig myskläder & tagit av mig mascara, så de blir inget linköping för mig imorgon som jag hade hoppats på, tror iaf inte de, beror helt på om jag går till skolan i morgon eller inte, vilket jag inte har en aning om jag ska, men vi får helt enkelt se, tog med mig matte boken hem, & så kan man ju passa på att plugga &så, huhu, ning nu ska jag sätta på filmen, blir bättre uppdatering med nu, lovar er!
puss

nu ska jag, sofia & moa se på denna!

lité text ;)

hej!
jag & sofia ska snart se på film. men hade mest tänkt att säga att gårdagen vad mysig med sofia, diana & linn, men nu ska vi se på en film, & jag ska förhoppningsvis med sofia hem till hennes mamma, & sova där i natt. & plus att jag är så jävla piss på skolan, jag vill inte vara där mer, blä..

de bästa som finns är att åka till skeppsås, & bara ta de lungt, ingen sträss & bara ta dé lungt, hur man än är, jag älskar att åka till sofias mamma, jag trivs, en mysig familj!

jag hade tänk att lägga upp en bild, men eftersom blogg.se cepar i dag, så sorry, ingen för idag!

hos ida!

hello!
sitter hos ida med sofia, noak, & ida, andrea & katja kommer snart, de skulle gå till parken & möta några, men vi är iaf här & yryar, andrea är skit dum och skulle "masera" mig, hahha, jag kallar de inte de men iaf, hon hoppa & massa, så ja, jag har ont i nacken nu, som in i h*lvete
haha. men nu ska jag vara lite social. så ha en bra kväll, jag & sofia åker hem med katja vid 11, ;)
kanske blir ett inläögg senare, men inte säkert, men imorgon, är de söndag = slappdag, så då ska jag uppdatera som faen, jag lovar er, haha, nu ska jag gå till mina jesus får, puss!


lilla linn bestämde att jag skulle ha denna bild, hahaha! :)

jag älskar att ni finns.. till&med när man ser ut såhär :)

jag älskar att ni finns

hahaha!, så rätt honey!

kära fjortisar  med gummisnoddar upp till era lår
och med äckligt  flottigt  och sönder  färgat hår, 
 brun i ansiktet och snö vit kajal ,
  ändå mobbar  ni alla mulatter  i sjal?
era ansikten  ser exakt ut som bajs,
 ni är ungdommarna med no life
fundation och  ett kilo puder,är det så kul att få uppmärksamhet som luder? 
  era läppar  med nåt  kladd som kallas idomin
tror du att du är fin?,
ni skryter  om erat  senaste ligg,
ni blir beroende av er första  munbloss cigg.
nu måste ni  ut och dricka eran  alcohol fria  cider.
 ni ska veta att jag med er lider!


ladda uppdenna dikt om ni är emot  alla överdrivna fjortisar

haha, bilderna är larviga

hahhaha!
bowlingen va ju lyckad, jag förlora mot sofia, med typ 100 poäng!hahHAHA!jag är skills, iknow, efter de gick vi keka potatis med röra, på ett cafe de var mysigt att sitta där & snacka!, sen hämta sofias pappa oss, & vi åkte hem till mig här i boxholm :p, nu sitter jag, sofia & linnritch & spelar kort!
hatbrae!


HAHAAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA!
skit töntiga..

-
jag tycker att jag har värdens bästa vän.
bara den tycker de tbx,

bowling today!

hej!

hade tänk att skriva lite nu innan sofia kommer, för vi ska åka & bowla i tranås hon & jag, de ska bli kul, men de kommer snart & hämtar mig så drar vi dit & kör lite, de ska bli sketa kul! hämta hennis pappa kunde köra oss & hämta, så allt är klart, så nu är de bäst att jag sticker & tar på mig utterkläder & packar ner lite skit i min väska!
här kommer dagens outfit!


vi hörs,

puss

grått linne,
svarrt linne
svarta leggings
blomma i håret & lite mascara!


-
DAGENS DROG!


min låt, förallitd (a)

hahahah

hejsan!
jag & sofia har iaf nu käkat frulle & så, hon ska snart hem till strålsnäs & hämta kläder. hon ska sova här igen, haha, hon är så jävla yr!, hahaha, men snart ska jag iaf ta 6 ducha, så pusss.


ja, vi vet, vi är vackra!
-
jag älskar dig jävligt mke.

hejsan :)

gomorgon!
jag har så J*vla ont i nacken så jag tror seriöst att ja ska dö, så fan va de gör ont ;o, mdn iaf sitter här & lyssnar på den riktiga verisonen av living to live you, helt underbar (a),
sofia sover, men ska snart väcka henne, mamma får damp om vi sover till 12. så jag satte min klocka så vi skulle vara duktiga & gå upp vid nio, :), haha, nu är klockan över io men ändå! ;o

har inget mer att skriva om för stunden, men jag ska ta & kolla bdb & facebook nu, så ha en bra morgon så hörs vi senare, okej?, här kommer ett par bilder på mig just nu, hahah, snygging på morgonen :)

puss



jag vill ha jul! jag vill ha sommar!
någon som håller med?

snart sova - 23.26

hejsan!
nu är jag & sofia hemma från andrea, haha, vi kolla på sommar med göran ju, haha, den va ju bra, så idas pappa var snäll & körde hem oss så vi skulle slippa gå med, jag är jätte utsliten, denna veckan har jag sovit jätte dåligt, har inte kunnat sova, vaknat i natten & gått upp tidigt på morgonen & bläblä, bara vart almänt sur & trist, så där har ni min ursäkt om ni märkt något, haha, men vi ska iaf sova om en stund, så nu ska jag borta tänderna, gå på toa & byta om, men ha en treclig natt/kväll så hörs vi imorgon, vet inte riktigt vad som händer då, jag & sofia ska väl hitta på något antar jag, huhu, ville träffa mela, men de blev inget med det, hon skulle på kalas för någon släkting, menmen, som jag sa, hade bra så hörds vi!

puss


haha, andrea som sa att jag inte kunde bjuda på mig själv.
här har du bevis på att jag görde, kolla här.
osminkad & vacker, and you love it :)
-
gonatt sverige.
<3
-
'


jag saknar dig hjärtat.
som fan!
http://michaelacarlsward.blogg.se

hos andrea :D

hejsan
sitter hos andrea mupp, & jao, så!
haha, hejdå
nu ska vi se sommar med göran!

bild på bx största fjortis bitch!

haha :D

hej!
hade bara tänk att berätta att jag snart ska äta mat med familjen, efter de ska jag dra upp till Ida, eller mamma ska köra mig, hämta andreas väska & sen ska vi till ica,  flöt, & sen till andrea.
puss!

vi hörs!

tjabbba :D

hello!
har kommit hem från skolan nu & så, har snackat med andrea plutt, & sofia bv :)
haha, jag har en sjuk bästis som skrev massa i mitt block haha, alltid med massa olika färger, dör på na,
men älskar na ändå!
ikväll ska de bli toppen att träffa några av mina favorit tjejer!
så puss!


jag putar fakitskt ut me kinderna (a)

ville bara kika in & säga hello :*

hejsan!
för en stund sen åkte jag med pappa in till mjölby för att hänta diana & josse, så följde med in, innan vi hämta de så handla vi & så, följde mest med för att välja kattmat som min katt gillar Xd, jag är en noob, hhaha. men iaf, har iaf packat till mammii, & ska snart kolla mer på halv 8 hos mig, haha, jag är görsa nörd, men de är bra ;*
haha, men ville bara skriva lite, så ni vet att jag lever & så.
men detta blir nog de sista inlägget för idag, & de blir nog inget inlägg på morgonen med,
ha en bra kväll & dag imorgon, så ses vi i morgon kväll? :)

puss!

jag är snäll, & bilder kommer här.

hejsan!
jag vet att jag skrev för bara en liten stund sen, men jag tänkte vara lite rolig att ägga upp bilder från gårdagen!
kanske blir någon bild från i morse med, men här kommer de iaf! ;*, för de uppskattas nog när jag lägger upp bilder med, ist för bara skirver, så här kommer lite bilder! ;)


jag, när sofia har tagit sprutan :)

efter vi hade duschat va de plugg & flöt.
me love (a),
iaf flötet :D

& här kommer den sista, snugga bilden på mig & sofia!


öhm. överskrift

hej!
igår sov jag & pluggade hos sofia, & skrev aldig något där för vi satt inte vid datorn, för vi var sociala! :), men iaf sofia & hennes pappa hämta mig vid 10 över fem & vi åkte till boxholm för sofia skulle ta den andra sprutan av svin infulensan sakskiten, så då följde jag med henne för hon ville det. där efter skulle sofias pappa handla så vi följde med in, typ han skulle köpa taco saker ;), & inne på konsumså träffa vi lille ida, snacka med henne några ord, sen skulle vi hem & hon skulle sticka till bion som hon skulle se på så de blev inte så mycket snack, menmen, sen stack vi hem till sofia, & kolla på film & käka å lite, jag & sofia pluggade på kvällen lite & så, vi gick & la oss ganska skapligt igår, så ao,. de var gårdagen iaf. i morse gick jag upp & fixa mig & så, drog till skolan, skolan gick som vanligt & klockan halv nio skulle vi ha sråt saken, & vi åkte pulka, haha, de va fan skit kul... tills de blev kallt. då gick jag & sofia, axel ka, & klnga in & spela kort ;), efter de var de väl som vanligt, tjej grupp & lite.

när jag kom hem satte jag på tv:n & börja plugga så de är väl just de jag håller på med nu med, bara att jag mår jätte illa, har ont i magen & huvet, fyfy, nu ska jag kolla facebook & sen lägga mig farmför tv:n igen. är nog sjuk!

have a nice day everybody!`

                                                                         plugga..

hejsan :)

guten tag!
haha, jag brode få ett stryss i hörnet för de, tyska vettu (a)
men iaf hejsan :)
skolan var ju som vanligt i dag me, & jao!
sofia ringde mig & fråg om jag ville komma till henni, för vi skulle plugga & så.
så jag ska nog till henne & sova över med, så japp! :)
skri inget i morswe men hann tyvärr, gick upp lite senare för va så sjukt trött, så där hade ni min unsäkt ;x.
här slänger jag in ett par bilder från dagen outfit!

- me today!

svarta leggings.
vitt linne.
vit/svart t-shirt.
stickad kofta.
röd väska (a)

.
ha en bra dag!
puss

gokväll ungdommar :*

tjao datanördar! :*
sitter här vid systers dator & lyssnar på dagens stora drog, jag ska lägga upp den här över så ni kan lyssna på den, för den är jätte bra!. men iaf, jag & diana har ätit popcorn förut & kollar på family guy, de äger ju (a)
har en ansiksmask i ansiktet så jao, ska snart ta bort den med, så nu vet ni hur läget ligger till,!

skolan suger, fast de visste ni ju redan så ,
ciao :'*


Justin Bieber - One Less Lonely Girl

lalallala

sofia&julia. sjuka! ;o

hajsaaaaaaaN! ;*
förut hade jag inte så mycket tid att skriva, men nu har jag det iaf, även om jag kanske borde plugga, fy skäms ebba ;o, men iaf, dagen var som en vanlig dag bara att sofiayret vart borta, hon är sjuk & det inte riktigt om hon kommer imorgon, hoppas att du blir rikigt friskt tills imorgon så du kan komma till skolan & känna dig helt frisk & så!. huhu. & Sen frå julia gumman med krya på sig, eftersom hon blev sjuk efter ett tag i skolan, efter maten.
så 2 sjuklingar & 2 friska, sjuka är sofia & julia, friska är ebba & moa, haha!
men iaf, sista lektionen ägde fan, haha, kajsa (a)
pruttkajsaaaaa! :>

Out fit

jeanslegging
tjockiis tröja.
linne
:)

-
jaja, ni fattar, måste pluggga!

---
puss

hahahah!, inge bra uppdatering iaf!

haha!
hejsan på er.
ni hatar nog mig för dagens uppdatering, men jag har fixatt mitt rum,
ställt in en tv, soffa & spegel & så ;)
finfint.
nu ska jag plugga mer,
& snart kommer nig sofia & hämtar henniiis saker.

tschus!

hej! ;*

hejsan på er & godmorgon wtf! ;)
sitter nu med en ögonfransuppböjare över ena ögat, & de andraå aa lite jobbigt att skriva med bara en hand, måste ta bort fransböjaren nu, .. sådär, nu går de ju lite fortare iaf. idag vakna jag som vanligt & håller på med sminket nu, efter de ska jag klä på mig, sen ska jag gå ner & äta något till frukost. sen måste jag tjata på pappa om han kan köra mig till skolan, dels för att de är mörkt, & för att sofia är sjuk så jag vill inte gå själv till skolan! hehe , snäller jag är. men nu är de dags att jag fortsätter annars kanske jag inte hinner, hur jag nu skulle kunna de. men ja är cpe, & ni gillart ;*, pusssss

dagens
-skola
-hem
-äta ( Ev. om maten i skolan var blä)
-plugga
-datorn
-plugga
-äta kvällsmat
-datan
-läsa
-sova!

måste bara slänga min en bild med
så pusss


sofia, du är den enda gumman!

detta inlägget ska inte handla om någon mer än min bästavän, - sofiaj!

du är den enda som jag riktigt förstår mig på, den enda som jag delar så mycket med, du är en av de som jag ser upp till, vi ses så mycket & jag är så himla glad över det, & när man tänker efter har vi kännt varandra hela livet, när vi var så kände våra bröder varandra, så då tröäffades vi säkert varandra, på dagis/dagmamman när vi gick på kyrkansbarntimmar då jag & moa mobba dig, de var nog den biten allt börja, du & jag,. sen kom vi så småning upp till 6års & ja, där va vi ju vänner, men sen i tvåan de var då de kändes som att du gav igen liten sen dagis då jag var så dum mot dig, men i tvån flytta jag ju sen till boxholms skola  eftersom mamma flytta dit, vi hålde ju ändå kontakten med jag skaffa även nya vänner & mådde bra i lilla boxholm, men efter när jag skulle börja fyran, de var då, vi fick kontakten jävligt bra & jag ville bara yträffa dig så mycket som möjligt & de var då jag bestämde mig, jag vill kunna träffa dig, varje dag. så jag flytta till boxholm. så de är från fyran du & jag ar vart riktiga bästa vänner, & trotts alla våra stunder då vi vart så osams att vi skulle kunnat strypa varandra av arghet har vi ändå alltit blivigt sams, & det känns så bram jag är så jävla glad att du väljer mig, du är som en syster för mig, vi har ju fan blivigt som systrar om inte mer än de, fan vi gör ju allt tillsammans, de är ju nästan sjukt, vi sover hos varandra typ jämt på vardagarna, vi sover hos varandra på helgerna, vi håller kontakten något som är riktigt bra,. vi har andra konpisar & det är bra, men en bättre kompis än dig skull ejag sldrig kunna ha sofia.
detta inlägget går ut på att du verkligen ska förtå att jag finns här för dig hela tiden. även om du inte tycker de känns som de, vad vet jag,. men jag älskar ialla fall dig fucking mycket & skulle kunna offra de mesta för att kunna vara  med dig!
alla våra minnen som vi spenderat med varandra har vart underbara, jag blir fan bara yr i huvet när jag tänker på alla dom, de är så många & så många galna, haha!
-när vi kolla på tomten är far till alla barnen när vi va små.
- när vi tog din mammas bh, fyllde med strumpor. & tog hennes klackskor & gick i strålsnäs med, & du bara " men de här kanske är pinsamt, någon kanske stannar,"  & jag bara "men sofia, vi är ju snygga"
- första dagen i åsbo, eller andra gången (första dagen)
-första gången vi köpte skit stora bh:ar xd
-kräftan i din tå.
-våran goda tårta hahahah! :D
- inge, då vi träffa ida & andrea! ;p
- hos vikor, lilla sofia, HAHAH!
- hos moa samuelsson :)
- Halloween hos dig ;)
- 121 med viktor & robin ;p
- alla gånger i boxholm.
- du & jag tjafsa så halkar sen på vanilj såsgrejen till bullarna haha ;p
- alla gånger i boxholm.
- när du & jag bråkatm de borde med vara minnen, de är ju något vi alltid ska minnas, för utan bråken är de inte ebba & sofia!
- de finns mer minnen hjärtat, mke mer

jag vet att jag inte alltid är bäst, väldigt sällan jag är bäst överhuvetaget.
men jag försöker verkligen, de jag!,
så sofia jonsson, jag älskar dig tills luften tar slut!
du & jag föralltid

du är den enda som får mig att leva, leva på riktigt, trotts hinderna!
http://sofiarawhr.blogg.se

..

hejsan!
om ni undrar har jag inte mått så bra av några själ, så därfö har jag inte haft lusten att uppdatera som vanligt här i bloggen!
men iaf så va dagen som andra dagar. har duschat nu & ska snart ta något att äta.
nu har jag fått göra de jag viille. skriva av mig ett par ord, för bloggen är ju som en dagbok, jag bara delar med mig av den..

puss

..

varför,?
varför
är det bara jag som ser, att de är inte jag som ler.
-
fan, fan på allt.

gomorgon!

hejsan!

ville bara kika in här på morgonen & säga att jag lever. ska snart gå till skolan med sofia med! :)
MEN NU SKA JAG FARMA!
puss

dagens låt!


jag älskar låten, & tror att ni med kommer göra det, om ni lyssnar!
skita fin & bra, så puss på den,
& ja, ni älskar att jag äger på paiiint (a)

hahahah

hejsan!
Jág har haft tid att skriva hela dagen, men jag har inte vetat vad jag ska skriva, så de har vart ganska svårt att hitta på något, men iaf, jag är fortfarande hos sofia,!
där vet ni de,
pussss

.
all we need is love

När jag föddes

jag är född i bilen.
När jag skulle dödas så var det något fel på dörrarna på bb, så när pappa skulle öppna döddrarna så funkade inte porten, så mamma hann föda mig när hon satt i bilen & vänta på att pappa skulle komma!

jag var orange när jag föddes.
För mamma åt så myket morötter när hon var gravid, hon åt massvis av morötter, hon kunde äta hur mycket som helst, så jag blev orange, men efter ett tag la sig färgen. :)

jag blev med i tidningen.
de är ganska ovanligt att ens mamma föder en själv i bilden, så jag blev med i tidningen, ganska många tidningar faktiskt, vi har en hel pärm hemma där det är en massa tidningar & skriva framsidor! :*
& på tv faktiskt (a)





snabbiiiiis!½

hallo!
sitter här hos sofia nu, ganska sliten efter att jag & sofia var skit rädda igår kväll, haha, de var seriöst någon utanför dörren, så vi låste & viska som fan!
sen ringde vi 121 hahaha!
nu vet ni, skriver när jag har kommiit hem mer. nu ska jah bara logga ut från msn, puss!
:)

vilaifridadam!

om ni kolla in bloggen för ett par veckor sen så skrev ja ju om den fina pojken som tog sitt liv från en bro en kväll? jag förstöker iaf läsa bloggen som hans bror skriver lite då & då om hur mycket han saknar sin bror, ja tycker att de är så gulligt, han va så söt, & han hade bra musik smak, han lyssna på kent.
här fínns länken, så tryck på han! :)

http://vilaifridadam.blogg.se/

puss


kolla bara på han, han va ju förj*vligt fin!
men alla mår inte bra..

nu vet ni iaf att ja lever! (a)

hejsan!
här kommer äntligen ett inlägg som ni kan läsa,
för jag har inte haft tid, eller ska jag kalla de " jag har skaffat ett liv ",
haha, men iaf här kommer ett litet som jag inte riktigt vet vad jag ska skriva på!
här är iaf jag hemma hos sofias mammii i skeppsås! :)
klockan är inte så mke. snart 00.00, & vi nördar. de är nog ändå vårat bästa ämne (a)
inte mke mer att skriva för min del, nu vet ni de ni skulle veta, så bye! :)
pussss

rubrik?

hahahah!
idag var det att åka skridskor i skolan, vad kan man säga?
jag var iaf bäst! :D
-
förlåt för att uppdateringen sög igår,
men ni kanske förstår!
utan att begravningen var blommig & jobbig var det trevligt att träffa mina kusiner som bor i göteborg, & deras barn! :)
nu måste jag städa & packa till sofia,
vi ses?
right,.
puss<3

:'(

tjaaa! :D
har vart i kyrkan nu en stund!
ska snart dit igen
hare gött!
PUSS

Sommarlovs låtar!


denna låt hitta jag & sofia dagen innan vi skulle till gbg. 
minns du den jävla tiden i gbg, hahha. älskar dig!
 -

sommarlåt (a)
-

va söt du e. du är underbar dadaddada! :)
låten är med från gbg!
-

sommar låt! (a)
-
här har ni lite sommar låtar!

pappa kommer snart

hej!
nu är klockan snart halv 10, så jag hinner inte skriva så mke, för pappa hämtar mig snart här!
Men iaf, idag är de begravning för fajfaj! ;(
så detta är en "sörj" dag, så nu vet ni vart ni har mig idag!

farfar. i Always love u! <3


haha. snygg utan smink, ja vet att ni älskart! :)

JAG HAR HUMOR!

eftersom jag har sov morgon imorgon behöver jag inte känna " fan jag kommer inte orka upp imorgon, nu måste jag nog sova", utan tvärt om, men jag är lite små trött, så ska nog se på en film innan de är dags för att ebba ska sova, nu ska jag kolla klart facebook, samtidigt som jag lyssnar på lille kent! (a)!

jag har börjat älska mina kellokitty saker!
haha, saker & saker.
men jag har 3 pyjamaser.
min mya siden är min favorit!
sen har jag ju min hellokitty kudde med,
dom 2 är favoritera! :><3


kitty kudde! <3

kitty pyjamas! <3

, ja jag vill inte visa mitt ansikte , jag är för vacker
haha, naaaaaat!

-
men nu ska jag nog glo på film.
haha, här kommer bara en nolife bild som jag har gjort på kissie!
men kissie, inget håller föralltid! ;O

hahahah!
NI TYCKER DE ÄR ROLIGT

svar på en kommentar!

Postat av: Johanna&Sofie

Tack så jätte mycket :) gulligt av dig!<3

-
jag tycker bara att de är roligt att hjälpa er som läser min blogg att få läsare till era bloggar! :)
så säg till vid ett tillfälle om ni vill bli raklamerade genom bloggen eller liknande! , sånt tycker jag bara är roligt, så här vet ni lite iaf, ha en bra kväll!
puss!

<3

dissar/hissar!

  • Att jag har kent boxen!
  • att jag har ledigt imorgon, (de är på sätt&vis inte konstigt)
  • inga läxor mer i veckan!
  • att jag har 1500 (a)
  • för att jag mår bra, trotts felen jag gör ibland!

-

  • att farfar har begravning imorgon..
    & att han över huvudtagen inte finns mer,
    jaja, ni fattar,
    de är den enda dissen jag har!


    ------
    älska bilderna eller hata bilderna,
    de är gamla, men de duger för denna gång.
    kanske gör ett par nya snart! :)
    puss

tipsar! - http://bbbeejbii.blogg.se/

Nu hade jag tänkt att tipsa om en jätte bra blogg som jag läser! ;)
läser den så mycket jag kan, så jag tycker ni ska läsa den med!

jag har hittat mycket roliga saker från den bloggen, man får lixom tips!
ja, ni fattar jag tycker iaf att ni ska läsa den!

http://bbbeejbii.blogg.se/

puss! :)

hejsan bögar som kebaber! :>

hejsan!
här kommer ett nytt inläögg eftersom de andra råkades raderas, & tro mig, jag jag hatar sånt! :i
men iaf, har packat till pappa nu, han hämtar mig imorgon vid halv 10, lite sov morgon blir de ju ändå (y). ska ju på farfars begravning imnorgon ;(, så ingen skola (y), men vem gillar begravningar lixom?
de är i morgon jag kommer förstå på riktigt att du inte finns längre, jag kommer gråta tills allt tar slut, usch!

men här kommer ju en rolig nyhet ju! :)
i början av febrariii ska vi tapetsera om mitt rum, & fixat lite (a)så jag ska nog ha vita tapeter med ett mönster på väggen! ;)hahah, de ska bli gött att få reda påt!
så puss på mammii & stefan som ska fixat åt mig,

-

sitter här & lyssnar på gamla låtar som fortfarande är så bra, man tröttnar ju fan lixom aldrig!låt som man aldrig glömmer är nog i'm your'se (a)haha, ni fattar iaf
-

haha, mamma fråga vad vi skulle keka ikväll, & jag svara dirr! PIZZA! :).  så de blir kebab för mig ikv (a)
-

för ett tag sen skulle jag ha frågsestund som jag inte skylta allt bra med, så de blev bara ett par små frågor!
men här kommer dom iaf! :)




FRÅGER.
Postat av: cajsa:)

vad använder du för smink? :))
svar: när jag sminkar mig använder jag alltid foundation, puder & mascara,
men ibalnd skippar jag rouge, leppglands, kajal/eyelinerde , dem beror på :)

Postat av: -

gillar du någon??!
svar: nej, jag gillar inte någon.

Postat av: SOFIA THE BEST AND CP! :D

sniffar du bante ? :O
svar: hahahahhaha! sofia  hjärtat, visste du inte de? :o

ja, jag lever!

hejsan!
pallar inte skriva om dagen, för den var som alla andra,
så ni vet då hur den va :)

kom hem nu me bussen,
sitter & glor på tv här på datan. så
de är bäst att ja kollar på den ,
men ville bara visa att jag levér.
äter gör ja me, annars dör man :))

puss

en låt ist bild (y'

gomorgon!
vakna nu vid halv 7 av att klockan ringde, hinner inte skriva mke,
men iaf, skola idag., jag måste faktiskt fixa mig nu (a)
här kommer en låt ist för bild, för låten är grymm!

najs inlägg, or naaaaat.

hejsan!
idag så hände inte så mke, jag & sofia gick  upp vid kanske kvart över sex & fixa oss, jag sovde ju där inatt som nu iaf fattar, sen drog vi te skolan, & vi börja, de hände inte så mke,
efter skolan drog jag hem me bussen som vanligt. lämna väskan & typ keka lite, sen körde min söta mimmii upp mig till söta idaa, jag & ejda gick till ica & köpte godis.,
sen gick vi hem & glodde på tv med popcorn & lite skit :)
sen hämta mammii mig, så jag drog hem & gjorde lite läxor,. duktikg flicka man är! (a)
men nu ska jag kolla facebook & bdb. så vi hörs sen tror jag! :)

puss

äntligen ett inlägg :)

hejsan!

dom sista dagarna har vart lite upptagna, så jag har inte vart en nörd, faktiskt ;o
men iaf, i helgen var ju sofia hos mig, eller hon sovde hos anki fredag till lördag, men lördag till söndag sovde hon hos mig, de kanske jag redan har skrivit, men skit samma, nu förtsätter jag,. i söndags så drog vi till sofias mammii, så vi bada, hade ansiksmask, hårinpackning & keka massa godis, Tjockt (a) :)
hahah, men i morse drog vi till skolan som vanligt & träffa lite folk, som en vanlig skoldag helt enkelt, iaf, nifattar.
efter skolan drog vi hit, till sofias pappa, & snart ska vi till sofias mammiim igen, ska sova där inatt igen. så jag & sofia har bara myst & haft de kul, haha, de ska inte misstolkas om ni förstår :p, haha,

nu sitter vi & glor på hiphip hora.
så ska fortsätta kolla på den..

men ni får ha de så bra, jag antar att vi hörs imorgon, haha :)
fan måste kila filem äger ju allt förfan :)
bara för att jag älskar dig sofia! (a)


jag har skaffat fishville (a)

gomorgonläsare, om jag nu har någon..
igår vad jag med sofia hela eftermiddagen, så uppdateringen sög, vi va hos samuel & dom ett tag. men iaf, sen stack vi hem ve halv 11 typ, da satt vi här & spela kort, keka chips & snacka jag & sofia, så fick vi datorn vid halv 1. så då kollade jag bara runt lite fort, sen glodde vi på she's the man en stund, sen nästan sov vi, så vi stägde av filem vid tio i 2 ungefär, så somna vi dirr. nu är vi iaf uppe igen :):):)
nu vet ni de mesta, så nu ska jag kolla fishville & farmville :)

en låt, genom att visa att jag lever!

Här är en Dagens låt,
 eller vad de är alla kallar det :)
men detta är iaf min drog idag,
den är skit bra ju, så lyssna & njut förfan!
ni kommer älska den, för den är bra! :)



puss på er som lyssnar!

kent är bäst, fast det vet vi redan!

JAG KOM PÅ EN SAK!
jag glömde ju föfan att berätta att jag fick min älskade kentbox igår när jag fyllde, eller fyllde & fyllde, men nör jag kom till mamma, för jag har ju inte träffat henne på en vecka, så jag prata bara med henne i telefonen när jag fyllde, men iaf, så nu har jag fått min älskling, lyssnar & lyssnarm, diana har nog rätt, de är något speciellt att lyssna på skivor ist för att sätta på spotyfy, fyfan, ♥
här kommer en googlad bild på boxen,
är den inte vacker? :)
nu är det bara kent röd, & mybe kentboken som snart kommer ut :)
så nu vet ni det!

haha, omg, :)

hallååå.
idag vaknade jag vid ungefär klcokan halv tolv, då nog jag datan & satt där en stund,
så nu har jag precis käkat lunch, taco, så de blev lite middag&frulle :P
aå ao, nu sitter jag här igen.
mina läppar är förjävligt torra, även att jag dränker dom i leppsyl., jag tänker iaf inte gå med någon jävla idomin, haha, nejnje,
nu sitter jag  här med min fina hellokitty siden pyjamas & med min fina hellookitty kudde :).
ska snart duscha & fixa mig, för de blir väl at vara med sofia idag! ;)

kiss/ebba

här kommer en bild in:)
kanske inte den nyaste, men ni älskarn ändå :)

Kalas :D

hejhej :)
nu har vi släkt kalas här hemma, så jao, har fått ihop 1400 :-, så jag är på god väg iaf, ska ju köpa en laptop eftersom jag inte har sagt det ;P, haha,
snart ska jag nog ut & så eftert vi har fikat, men vi har ju nyss ätit taco, så de blir nog inte än :;)
nu vet ni lite iaF½ :)
puss.

hahah! omg! :)

hej!
säger bara en sak?
vad har jag gjort lilla boxholm?,
:)
haha, & du, jag borde ta hela videon som en komplimang,
på mig är de ju ingen fjortis bild,
så de säger ju de mesta, de hitta ingen på mig? :D
utan bara en bild som är nytagen.
fan va shysst! ;)
danke danke!

haha, fyfan, igga mig på matilda+mig bilden:)

haha, jag har bestämmt mig, även att jag är jätte förskyld så ska jag gå till skolan imorgon, jag vill inte missa, fast vad är det jag missar? ;p, men vi har ju faktiskt släktkalas för mig imorgon efter skolan hos mamma, så jag ska inte vara dum & förstöra när mammii har köpt tårta & allt, så aoo, här vet ni allt!. haha, fick en kommentar av sofia förut att jag skulle uppatera, men eftersom jag var sjuk så orkade jag inte, men nu har jag vilat, så nu känner jag mig bättre!, inte så mycket, aja, lite bättre iaf. nu ska jag kolla bloggar, så hare bra sötisar! :)

fan
Kent – Utan dina andetag <3


jag & tilda! (L)
omg vad jag såg ut ;o
men iaf, jag saknar dig sjukt jävla mycket!

min ursäkt är här

hej!
anledningen på att jag inte har bloggat efter skolan idag är att jag är sjuk, rikigt sjuk känner jag!, mina näsa bara minner så jag bara får snyta mig hema tiden, jag somna på soffan för en stund sen, men vakna igen efter en stund, aja, ni fattar, jag fryder, & nördar näs-sray för att de ska gå över, blabla, mår illa av att bara tänkl & skriva det,  men ni förstår nog, nu ska pappa laga något att äta till mig, najs, att vara sjuk, eller inte!

blir nog att vara hemma för min del imorgon.
vi får se hur jag mår imorgon bitti!
pusss!

snart skola -.-

gomorgon!
sitter här & har fixat mig inför första skoldagen, & ni borde tycka jag är typ tråkigast i världen för jag tog mysbyxor, tyck vad ni vill, men jag fryser, & det står jag för, min näsa rinner & kliar som faen, de är skit jobbigt, håller nog på att bli riktigt sjuk tror jag, usch, känner inte för det, bläblää, men iaf, sen har jag bara en boll på huvet, & en ganska svart sminkning!.




vi hörs efter skolan,
för jag ska gå snart!
puss¨
/ebbbbba

snart sjuk kanske?

sitter här & snorar som fan, kliar i näsan, fryser & skakar, bläblä, nu ska jag iaf ta en dusch, så kanske jag blir vamare & kanske känner mig lite friskare, usch, jag känner faktiskt inte att bli sjuk nu, haha, de gör jag aldrig, men ändå, efter duschen ska jag nog äta något, sen blir det nog att fota diana & linn, de ville de, så ja, de är kvällens planer, nu hinner jag inte skriva mer,
vi kanske hörs imorgon på morgonen!
right? :D
pussss!<3

alla som gillar någon ska ha ett målathjärta på handen i tre dagar,
går hjärtat bort, fyll i det!
skicka detta till dina vänner!

hello..

sofia var här för en stundsen, men hon är hemma nu, men iaf, vi åkte hem från hennis mamma & drog te mig här hos pappa,. vi åt pommes & kebabsås :p, haha, allt ni behölver veta.




jag är lite osäker..
eller känner jag bara så efter allt med farfar?
ja vet inte, jag får ta reda på det.


-
frågestund?
fråga på bara.

frågar man inget, får man inget veta.

tjenxien! :)

hejsan!/godmorgon!
ja, den rubriken har jag börjat använda ganska mycket, rubrik eller rubrik, men de där översta på texten, här iaf! :) hhaha, för jag inte kan hitta på någon bra på morgonen!
om ni undrar så är klockan snart halv två snart, hahaha, vi skulle ju gå upp lite skapligt eftersom vi inte ska vända på dygnet eller vadet är nu som pappa säger :p, menmen, vi vakna först klockan nio på morgonen, & då fick jag panik för min knapp till mobilen var borta. men som tur var hitta jag den, & då var ju lixom jag & sofia vakna, men sen bara sonma vi om & sovde till klockan ett då sofia vakna till & bara skrek" ebbba klockan är ett", hahah, så så gick vi upp & åt en macka, & nu sitter vi här,.vi ska nog snart hem till strålsnäs! :)
jag måste städa & duscha & fixa lite., för imorgon börjar vi igen, jippie. or not! :p.
'
en bild, som jag hitta på sofias brors dator!

hahaha, tråkigt & kanske onödigt inlägg? :)

haaahhahah!
jag & sofia har suttit hät i flera timmar & typ egentligen inte gjort ett jävla piss, bara kollat runt & skrivigt med lite olika folk. haha, men de har vart kul, vi har väl suttit här i en 4 timmar, haha, jadu, vi har inte något liv, & klockan är kvart över två & jag är inte trött, jag tycker fan sjukt jävla synd om oss, vi börjar skolan imorgon, ( tänk på att de är onsdag ) idag, haha, smarter man är. (y', tråkigt inlägg,, men jag vil lixom visa att jag lever, trotts att skolan börjar på torsdag. haha.,

men nu ska jag & sofia snart gå & sova,
imorgon ska vi nog ta tåget hem.
eller te boxholm tror jag,
jag vetefan!
hhahahha, jag kommer somna dirr sen :)
sketa trött :D

hemmii frånii idaii! :)

hejsan!
jadu, rubriken söger de mesta,
hem komna från idaa nu, vart där hela kvällen med sofia, ida, noak, robin, alexis (stavning på de namnet) & samuel! :)<3
vi glodde på film som vi hyrde, & keka lite godis, chips & så, aja, ni fattar flöta helt enkelt. ahha, vi kollade på den där filmen hos idaa, sen så spela vi buss, & ja, jag var bäst även att jag förlora hela skiten! :) haha, skills man är!
japp, jag vet, men iaf, nu hade jag & sofia tänk oss att sätta på en film & flöta lite till med chips eller något, vi kommer säkert sitta här en hel del för lixom två datorer, skita bra. men nu ska jag fixa film. jag fortsääer snart, så häng med, vänta lite.

tio minuter senare.
haha, jag hittar inte dosan, jag får typ damp, jag som skulle fixa filem när sofia hämtar chips!
faaaan. jag som ska kunna känna mig skills på min födelsedag, & det går åt helvete,
ska väl hitta den då, vi hörs igen snart ! två minuter? bra, vänta då.

haha, nu har vi iaf hittat dosan, så nu kan jag fortsätta skiva,
nu är iaf filmen igång! :)
nu ska vi nog kolla på den.


polarexpressen! :)
pussss.


------

loveu..

hahahahahhaahha

jag är en bitch.
så jag skriver inget kul! :D
nu ska jag snart te bx,
/EBBBBBBBBBA

svar på matildas gulliga kommentar!

  matilda om darling på kanal 2 klockan 21.05! :):
hjärtat, jag finns dag som natt! alltid, ring om det är ngt..
älskar dig pluttän <3

svar:
tack gumman, jag älskar dig med!
-

min födelsedag!

hejsan/godmorgon.,
pappa kom in & sjöng i morse huhu, så jao fick pengar & björnaborg trosor som jag ville ha, så så har min morgon vart, pappa åkte till mjölby nu för han skulle handla kekab saker, för jag ville keka kebab idag, haha, kebab äger ju förfan! ;), idag skulle jag & sofia åka till boxholm, men har ingenstans att sova, så de sket sig nog, vi får se.¨
nu ska jag kolla vidare, sen ska jag hoppa in i duschen.
juste, jag fick ett headsettt av sofdia igår (L),
loveu<3

Sofia gästbloggar

tjenixen alla Ebbas läsare! :D

Jag har gått till Ebba nudå. I mörkret. Som är läskligt. usch..
Sen ska jag gå hem. I mörkret. Jag kommer dö. usch..
Aja.
Kolla min blogg här <---

Ha en bra kväll! Puss

! :D

hejsan!
vart hos kusinerna hela eftermiddagen.
& vart med mina kusiner & sett farfar ligga där, första gången jag ser någon ligga där,
jag ska nog inte fira min födelsedag.
snart kommer sofia ner hit.
vill verlikgen att hon ska sova här, menmen.
-
till en annan sak,
haha, något ganska sjukt.
jag var med i amandavardets blogg. hahah.
kommentera & hon tog den som dagens fråga,
kolla själv xd
men nu ska jag fortsätta tjuta här.
FAn!
här kommer iaf ..
de är ju jag som kommerntera

..

förlåt för den dåliga uppdateringen igår.
men jag åkte till moa i ekeby, & ingen teckning där.
men iaf sitter hos mina kusiner med massa släkt.

hejdå farfar.
nu finns du inte mer.
jag älskar dig

snabbiiis

hejsan,
det blir ett jätte snabbis inlägg idag.
ska till farfar, han är sämre, så jag skriver när jag kommit hem,
är nog där ett par timmar.
så vi ses.
ni får hjärna messa med mig! :D
0730912996 :*
pusss-

har kollat på film nu iaf!

jag har kollat på darling nu. & ja, jag vet inet riktigt vad jag ska säga, jag blev bara irriterad & allt på tjejen, & tycker förjävligt synd om gubben, men vafan , ni som inte har sätt den fattar väl int ett skit vad jag babblar om,. så jag kan väl sluta med det nu,.'

 farfar har tydligen blivigt värre, så pappii har dragit in till han nu med, så pappa är väl hemma inatt igen. tänkte bara informera om det, detta blir troligt vis det sista inlägget för ikväll, det blir imorgon igen, så ni behöver inte sakna ,mig, sagens uppdatering har vart bra tycker jag!

nu ska jag gå ner & sociala mig med ann-briitt & kolla på någon film & värma mig med ett täcke med, de är fan imig skit kallt här, hi hörs imorgon!;)
puss.
/ebba





<3

jag har ett liv & jag vet att ni älskart ;)

Namn: ebba viktoria nilsson
Höger- eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: seg, trött & rädd
Favoritgodis: surt
Kläder just nu: Mysplagg
Musik just nu: kent- utan dina andetag
Vad sa du senast: jag sjöng senast :D
Favorit-hangout: ?
Vinterplaner: fylla år.
Fisk eller badkruka: fiffti fiffti.
Saft eller alkohol: saft ;) 
Hur många kuddar sover du med: one.
Favoritväder: en solig sommardag! ;D
Spelar du nåt instrument: Nej
Morgon- eller nattmänniska: beror på .
Sparare eller slösare: fiffti fiffti,
Vem/vilka är viktigast för dig: dom jag bryr mig om, vänner & familj.
Bästa film: tjenare kungen, pojken med den pandiga pyjamasen, twilight, (?)
Kommer du ihåg din första kärlek: anton wass, när jag var 5 ? omg :o
Älskar du henne/honom fortfarande: nepp förfan, vi gifte oss,
Tror du på mirakel: kanske.
Ser du på kärleken som ett misstag: Nej, Varför skulle man göra det?
Hur många barn vill du ha när du blir stor: 1, :x
Bio eller promenad: båda ;D
Är du kittlig: HAHA, fråga någon som vet ;x
Snarkar du: jag vet inte, sofia söger att ja gör det ibland :x
Stjärntecken: Stenbock
Äckligaste insekten: finns många
Största svaghet: vene
Det här är jag bra på: kläder, :)
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja: flyga helt klarT! :D
Vad vill du jobba som: mode/kläder
Chips, morötter eller godis:  chips, (y', morötter är för kaniner :D
Pizza eller hamburgare: båda vafan ,.
Skriver du dagbok: nepp.
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig: jag vill tatuera mig, när jag blir äldre, & jag vill pierca mig i naveln, & kanske tungan ;D
Stökigt eller välstädat: båda
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump: NEJ! ;o
Vad hänger på väggarna i ditt rum: vad brukar man hänga? ;D
Hur är din drömtjej/kille: en kille om bryr sig om en, hur man än är.
Hur många syskon har du: 2 st äldre, en broder, & en syster
Vad är du mest rädd för: Döden.
Är du rädd för blod: Inte rädd för det, men tycker inte om det.
Saltar du på maten: haha, fråga sodfia vad mina popcorn brukar smaka :D
Gillar du och sjunga: Japps i duschen :D
Vilket gymnasieprogram går/gick du och varför: -
Brukar du sola: på sommeren ja,
Vad gör du om du får hicka: GÖR FOLK IRRITERADE PÅ HIOCKAN :d
Har du komplex och för vad: ?
Kaffe, te eller inget: te isåfall :D

darling på kanal 2 klockan 21.05! :)

hejsan!
muppi ligger i mitt knä nu & muppar sig! , men hon är iaf jätte gosig idag, hon bara kom & hoppa upp i mitt knä,. aja, cpe katter är tyfft haha, aja, nu sprang hon ner för att äta eller något, hon är skit tjock.

kvällens planer:
- dator (nu)
- ta bort smink
- ansiksmask´
- Film (darling), på 2:an klcokan 21.05.  har viljat se den filmen skit länge, & den går äntligen på tv ikväll, så de är bara att slänga fram popcornen & kolla på den asså, den värkar skit bra, svensk drama tror jag det var! :D

de sista dagarna tycker jag att jag har börjat blogga lite bättre, jag har lixom hittat något att skriva om hela tiden, så de är roligt. då har även statistiken höjds, de är toppen, nu ska jag sticka & ta bort sminket, för jag måste ju ta på en ansiks mask med, & jag fyller om 3 dagar med ;), gud tiden går så jäkla fort med!
där vet ni lite!

morgondagen ser ut ungefär såhär som jag vet:
- gå upp.
- duscha
- fixa mig,.
- åka till sjuke farfar (?)
- hem, träffa någon?
- något mer? :D
-
som ni såg, farfar är sjuk, jag vet att han redan är sjuk, men han är lixom så sjuk man kan bli känns det som, han pratar inte eller något. så det blir nog att åka till han ,. 95% att jag åker dit, vill träffa han så mke som möjligt nu när han är dålig, inte för att han pratar med mig, han pratar inte med någon, han bara sover, men jag vill passa på,.

jag har bestämmt en sak,.
en sak jag inte pallar ta upp i bloggen.
, men jag älskar dig farfar, <3


en bild på tösen det aldrig blev att träffa idag,.
vi får ses en annan dag hjärtat!
älskar dig!

säg vafan ni vill.

men herregud, är jag en liten barn rumpa som sitter här & tjuter?.
omg, tyck vafan ni vill..



iaf, de är såhär.
jag gråter för att jag hitta denna blogg.
jag har läst hela bloggen.
aja, läs den om ni vill.
http://vilaifridadam.blogg.se/


vila i frid söta grabb!

alla svarar. annars är ni töntar

svara i en kommentar.
annars tror du inte på kärlek..
1. Vad är kärlek för dig?
2. Har du varit kär?
3. Vad är ett förhållande enligt dig?
4. Kan man ha en partner som man har sexuellt umgänge med,pratar och har kul med men ändå inte kallar "pojkvän/flickvän" eller "KK"? Något sorts mellanting.
5. Är kärleken blind? (tolka hur du vill)
6. Kan man bli kär lite hur man vill,när man vill?
7. När anser du, att man kan sitta och säga "det här är min livskamrat"?
8. Vad tycker du om dem som skriver ut allt om sina förhållanden på sina presentationer på bilddagboken. Är det gullegull eller bara -ZzzZZzz-
9. Den kärlek som utspelas på filmduken. Sker den i verkligheten
?
-

Ebba tipsar!

MIley Cyrus - Party In The U.S.A

-
Håkan Hellström - Jag Hatar Att Jag Älskar Dig, jag älskar dig så mycket att jag hatar mig

-
kent - pärlor

-
kent - utan dina andetag (bästalåten kent har gjort!)

morgon inlägg! :)

gomorgon!
jag vakna tidigt av att Linn ringde mig klockan08.30, aja, hon bara flummade så jag låg en stund i sängen, & sen sonmna jag om igen & sov till klockan 11,15 då jag vakna av att diana prata med Linn, mhm, jippie, de var ju skönt, men iaf nu är jag uppe eller uppe & uppe om de första man gör är att sätta sig vid datan, men iaf jag har iaf gått up fr´ån sängen kan man säga!

idag ska jag nog till tilda om papppii nu ska köra mig, han är lite dampig med det, men han borda faktiskt köra mig,m för lixom jag blir skit sur annars, right? ;o, (:

men nu ska jag gå ner & hämta något att keka till frulle. så vi hörs senare, ´
puss!
/ebbbbba

rubrik??

fyfan, kolla runt på youtube & hitta denna, fyfan, en cover på låten "replay", fan de låter ju skit bra!


   cover

↓ riktiga


ville bara skriva de, ni måste fan ersänna att de är sjukt bra! ;D
nu ska jag glo på film,.
ska nog bli rolandz jag & diddi ska kolla på :D:D:D
huhuu, puss

mitt tjat om att jag fyller år om 3 dagar! ;)

tjabbba!
sutit & glott på film nu hela kvällen tycker jag, efter kalle&chokladfabriken blev det att kolla på wallander med pappa, diana & ann-britt med popcorn & cola, de är ju nice vafan! snart ska jag gå in te systern min & fråga om vi ska sätta på någon rolig film, så detta blir troligtvis det sissta inlägget för idag,. just nu är klockan 23.55 & jag har dötråkigt, är inte sådör skit trött, men lite småtrött kanske jag allt är ;), där vet ni om nuläget iaf! ;)))

satt & kolla igenom facebook med diana & daniel endag & hitta en tjej som åkte i samma buss med oss till kroatia, så nu har jag hennes bdb, facebook & msn, lite tufft att man kan hitta endel bara sådär, inte för att vi snacka något i kroatia, men de är kul att man håller kontakten, de gör jag ju med linnea gull med, gud vad jag saknar den höärliga tjejen, haha, jadu, hon är fan dö sköön, men vi får ta & ses en dag, som vi har sagt jävlig länge nu!

okej just nu är klockan 23.59. snart är det alltså 3 dagar tills jag fyller år, nununu, nu är klockan 00.00, jag fyller om exakt 3 dagar, okej, de kanske måste vara en minut över för att de ska vara sant, men de är det snart också det, haha, nu är klockan 00.01. gud så jag tjatar, bäst att jag sticker, vi hörs imorgon, kommer säkert blogga lite hos matili älsklii med! eftersom hon är sån datanörd så har hon säkert datorn på lite granna! :D

okejdå, nu sticker jag, pusssss!<3





kalle & chokladfabriken på 5:an!

hejsan!
sitter & kollar på kalle & chokladfabriken på 5:an, ville bara springa upp till datan & skriva de lite fort eftersom de är reklam & så, min dag jhar bara vart en slapp dag med mysbrallor & osminkad , imorgon ska jag till matilda babe, som jag inte träffat på skit länge, de ska bli mys, jag vet inte rikitgt vad vi ska hitta på men något kul blir de säkert, så de ska bli toppen, har inte träffat dig "normalt" på skit länge, så jao, nu vet ni det med :).
bästa  att jag skyndar mig, måste på toa, & hämta något att dricka till filmen, tack vare idaa kan jag kolla på kalle & chokladfilmen som jag har längtat på så länge, för jag har ju bara sett den på epicmovie, hahha, nördigt.
måste sticka, vi ses!
/ebbba! <3
en gammal bild på johanpalm :D

haha ;D

kände för ett test.

test ,

Känner du över 40 så är du social !

[x] Adam
[ ] Aida
[x] Agneta
[x] Alicia
[x] Albin
[x] Amanda
[x] Angelica
[x] Anna
[x] Cecilia
[ ] Daniella/Danielle
[x] Daniel
[x] Emelie
[x] Emil
[x] Emma
[x] Fanny
[ ] Felicia
[x] Felix
[ ] Filippa
[x] Frida
[x] Hanna
[x] Helena/Helene
[x] Ida
[ ] Jacob
[x] Jessica
[ ] Jennifer
[ ] Jenny
[ ] Jesper
[ ] Joel
[x] Johan
[x] Josefine
[x] Julia
[x] Jörgen
[x] Karin
[ ] Katarina/Catarina
[x] Klara/Clara
[x] Lina
[x] Linda
[x] Linn
[x] lydia
[x] Louise
[x] Lisa
[x] Lucas
[x] Maja
[x] Malin
[x] Matilda
[x] Marie
[x] Maria
[ ] Max
[x] Mikaela
[x] Mimmi
[ ] Måns
[x] Moa
[x] Nathalie
[ ] Niklas
[ ] Ola
[ ] pernilla
[ ] Sanna
[ ] Sandra
[x] Sebastian
[x] Simon
[x] Silvia/sylvia
[x] Sofia
[x] Samuel
[x] Sofie
[x] Tove/Tova
[x] Susanne/Susanna

49, & jag vet, jag är känd ;p
eller inte.
men som ni kanske fattar jag hade inget kul för mig, så jag tänkte varför inte hitta på något kul, blädra runt lite & hitta denna, kanske kan vara roligt, någon som blädrar & ser att sitt namn inte är ikryssat, fast jag känenr den, ooooh ;s, pinsamp läge vafan! ;o
aja.
puss,.

1 januari!

hejsan!
idag är det den första juanari, gårdagen var helt okej tycker jag. jävligt kallt ute, men annars var det roligt tycker jag! :D
idag fyller min bästa vän sofia år,. grattis till henni! (L)
nu ska jag & danne keka pommes med sås som han gör där nere! :)
vi hörs lite senare. + att jag fyller på tisdag! ;DDDD
/ebbba
RSS 2.0