hejhej jag är bara fjorton år gunnar

Kom nyss hem från "cyklingen" nu, nyss färgat linns hår bilder kommer nu:D

Snabbiis

Hej.
Min uppdatering har varit ganska låg, men jag har tyckt att det har vart onödigt att skriva om jag inte har något att skriva om heller, men här kommer ett inlägg ändå, SNart ska jag hoppa in i duschen. KOllar på emil nu (a), & har nyss käkat med Diana & Linn. & ska försöka fixa mobilsaken till datan. Det dampar här hos pappa så kan inte lägga in bilder. så det kommer bara bilder från kameran nu när jag är hos pappa, & hs mamma blir det nog från båda. Måste fixa fram en Kamera sladd där, & hittar jag ingen så får jag ta& köpa en när jag sticker till linköping på torsdag,


Men nu ska jag ut en sväng medDiana & länn, cykla en sväng, hörs sen :)

Kram

Andra avenyn (a)

Hej..
Sitter just för tillfället & kollar på andra avenyn. kollar alltid på det på datorn, orkar aldrig se på tv, så de blir alltid datorn. Riktigt spännande när att är med liv, att hon har blivigt våldtagen & så (a).

Grr :)

Jag på tv när ja var liten ^^

Hej.
Jag kom hem nu från skolan & fick lusten att kolla på gamla videofilmer som vi spela in nbär vi var små, hihi så jag kolla igenom filmerna & hittade "ebba tv öst". När mamma & pappa spela in när jag blev på tv för att jag föddes i bilen (a). så jag ska se de,. ni får se en video sen, kan filma ^^

snöö. försviinn

Godmorgon!
Snart eller om en stund är det dags för mig att gå ner & ta något att käka & sen sticka till skolan, så måste ringa sofia, för vi brukar ju gå vettu! :). orkar inte hämta kamera sladden, så ni får kanske se dagensoutfit efter skolan. Idag är det slöjd, idrott, fisk :o. ja de är väl dä som är de speciella. jag föredrar inte onsdagar. blää.
Idag hoppas jag på lika bra väder som igår så att snön försvinner snart. men det är ju inte så mycket kvar,. hur mycket kan det vara? (a) på åkrarna här vid huset bara snälter det för fullt, kanske inte just nu. Men under dagarna så :). jag är trött på snö nu. 
Men nu ska jag gå ner & äta, sen ringa sofia, hade bra. skriver ikväll
 

puss

byebye my lover.


Snyfft.
En av mina favorit väskor är sönder av en liten olycka, :'(.
Det gör ingenting, men jag som inte har ngn mer "liten" väska med min hit till pappa, men jag klarar mig resten av veckan, så¨på fredag kan jag komma till mamma ju. Så jag kan ha alla andra väskor. hade bara tänk att berätta det. självklart är jag ledsen att den är paj, men shit happens.  de årdnar sig, jag ska försöka laga den, i värsta fall åka till ullared & köpa en ny ^^.

Snart är det påsk med. så jag måste åka & köpa påsk presenter snart med. snäll som jag är.
Själv blir det atrt käka påskmat här hemma hos pappa på fredag & åka till mamma på kvällen. får se vad som händer där, utgång kanske? ;). sen på lördag blir det nog lite påskmat där med. påsk ägg?. ;). hihi vet inte riktigt, ingen av "barnen" bryr sig inte så mycket om påskägg i våran familj, självklart är de mysigt, men min bror är 20, syster snart 18. & sen så jag, & jag bryr mig inte så mycket, men de har säkert fixat något. JAg tar helst pengar ist för godis,(a)


-
Har nyss kommir ut från en skän dusch, städade nyss mitt rum & såg på lejonkungen, denna gången är nog den första gången på länge som jag inte gråter när pappan dör :o, kanske kan de ha vart för att jag inte kolla just då? :), men jag har inte sett den på hur länge som helst så jag tyckte att det var dags för det nu. & den är alltid lika bra tycker ja!. jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på, Klockan är halv 8?. ska nog gå & ta ostbågar & sätta mig & slöa framför halv 8 hos mig då! måste bara kolla ett par bloggar

Chacha (a)

outfit today..

Dagens låt!

Hemma!

Hej.
När jag kom hem från skolan så tänkte jag först att jag skulle logga in här & skriva, men sen tänkte jag att dte skulle vara onödigt att bara skriva typ "hej, hemma från skolan, skriver sen", så jag tänkte att jag skriver sen. SÅ nu har jag ju lite att skriva. & lite bilder med. så här kommer de.
När jag kom hem från skolan blev jag så sugen på kladdkake muffins, så bakade det, & åt de sen ute i solen, de är riktigt skönt ute, sen prövade jag youghurt med choklad sås i, hhihi,. det är fan gott (a)

Innan tog jag bilder på muffinsarna, men de blev inga kort lixom. eller de försvann :)

´sofia in the telefon

godmorgon!
Snackar med sofia i telefoen. Orkar inte ta dagens outfit idag :)

skriver sen efter skolan

godnatt sötisar!

jag har ju duschat nu, druckit saft & ska kolla på guldfeber nu, har redan sett en stund, men ska kolla klart det med syster, nu är denna dagen klar, så nu när det är reklam så ska jag ta fram kläder tills imorgon. skirver mer imorgon!

duschen nu

Hej.
Nu ska jag hoppa in i duschen, sen blir det nog att kolla på tv en stund med typ salft & så, mysigt du (a), saltön är ju ikväll på tv, så ska se på det. men bäst att jag drar mig till duschen. håller på att bli sjuk med.

Svensson svensson (a)

Hej.
Jag hade jätte tråkigt här vid datrn & kände för att titta på något på datorn, så jag gick in på svt.se för att jag tänkte kolla på sista avsnittet av saltön, men de hade inte kommit ut på nätet än, & inte heller andra evnyn som borde ha kommit upp men nejnej. Så lätt var det inte nej! så jag kollade lite mer & tillslut hittade jag svensson svenssons jul, hihi de är ju faktiskt bra (:


Jag är nörd jag vet, man det är riktigt bra.
För att se programmet
Tryck här.

Skriver sen! (:

Tråkigt inlägg

Hej. skulle säga att jag är hemma efter skolan, jao, dagen gick på, efter skolan gick jag hem själv & typ tog saft & bulle..

Jag vill börja i boxholm nu, jag vill kunna vara med de som jag vill kunna vara med hela tiden, jag saknar er så, Ida, Andrea, Katja, Matilda, Moa. Blir ju att vara med de som jag går med nu med, man är ju ingen disser. För de man älskar ställer man upp för. Hoppas att jag kommer isamma klass som min bästavän iaf..


en bild som jag hitta på mig & sofia.

Hej/godmorgon (a)

godmorgon! :)
Idag gick jag upp vid ungefär kvart i 7 & sminkade dig, fixa håret & klädde på mig, Så det är bara att käka, bortsatänderna & gå om en liten stund, så jag måste nog gå ner strax så att jag hinner med att äta frulle! :).

Dagensoutfit:

gokväll :D

Hej på er.
Hela eftermiddagen har jag ju suttit här med har bara inte riktigt vetat  vad jag ska skriva, har haft fullt upp med att kolla runt på folks bloggar, vart i boxholm, städat upp lite, tagit kort, så tiden har bara dragit iväg. De är säkert fler än jag som tycker att de märks att det är vår ute, för min vinterjacka är iallafall inte på ute!. om ett par veckor får man hoppas på att all snö är borta när vi har påsklov ju!. & påtal om Påsklov, de är jätte många som vill ses då :).
Jag, sofia & idaa skulle väl träffa Tess, Cec skulle komma till boxholm? Michaela ville ses, Moa ville ses, & så vill jag träffa Linnea med. Sofia kommer jag säkrt vara med mycket med!
Får se hur det blir med alla! :)
bilder från idag kommer här:



http://www.gratis5.se/user/register/ebbaniilsson
Glöm inte att registrera er :D

parfymer jag använder

Fick lusten att visa mina parfymer som jag använder. så här kommer det. under bilden skriver jag vad de heter, Börjar från vänster..


1. So Eternal
Den käpte jag i ullared i somras. Tappade bort den under ett par månader men den är äntligen tillbaka nu. den luktar jätte gott!
2. So Kiss me
Den köpte jag också för typ 2 årsen i ullared. men jag tröttna på den,. men nu är den tillbaka igen för mig, den luktar jätte gott & jag får hur mpnga minnen från förrförra sommaren (a)
3. Adidas fruity
Den har jag inte haft så länge, men den är skit gott & räcker länge, Vte inte vart den är köpt. Fick av mamma! :)
4. Go Girl
Åh vad jag älskar den. Den ger mig mycket minnen bra som dåliga. men den är hur god som helst fick av sofia (a)

Där var det :D

Boxholm nästa

Nu blir det att åka till boxholm & handla choklad & cola till syrran, jag ska kärpa tuggumin (a) Hörs när jag kommer tillbaka. bäst att jag sticker.


Rödaläppar- Nytagen

Gratis5 :D


Jag blev med på gratis5  Där kan man lätt samla ihop poäng & få gratis presentkort eller andra fina saker. För att bli med & blir medlem.
Om du blir medlem genom att trycka HÄR på denna länken så får du 25 gratis poäng för att du registrera dig från mig!.

Hoppas du blir medlem. :)
puss/e

12.23

hej, igår gick jag & sofia upp till Diana & Linn en snabbis & hälsa på de när de var på festen, fast vi gick ju inte in. Imorse vakna vi ganska tidigt jag & sofia, vi kolla lite på pippi hihi, & Lake Placid (a). Fett najs ju. jao, vi har käkat frulle & käkat bulle. sofia stack tidigt japp..

min söndag ser ut såhär. Planerat iaf..


Kommer ni ihåg denna header? (a)

Filmkväll med sofia!

hej!

Jag & sofia har myst med film nu i kväll. käkat pommes & så. Vi ska kolla på en otroliga vandringen 2 nu (a).
Japp. så ser min kväll ut. Här kommer lite bilder från kvällen & en bild på mig i nattlinne, gött med no smink & bara kunna borta tänderna & sen sova. MMMMM! :)
bilder:

ostbågar, cola, film, sängar (a)

Filmen (a)

Ja, sofia är knäpp,. satt & pilla bort sitt löshår (a)
ja. hon är blond, som ni kanske ser..

grrrr. or naat :D

färgat syrrans hår

Har just färgat min systers hår, blev bra. Men tyvärr så fick hon lite färg i ansiktet. Då funkar det finfint att ta hårspray på en tuss & gnugga, japp :D

Nu ska jag packa upp.
Ikväll blir det nog att chilla med sofiaa!

/ebba

outfit/bild

Hej. sitter & kollar på vintergatan. så ingen mobbning tack (a).

Dagens outfit!


Jenasleggings
Linne
T-shirt
Tröja
No smink & toffs!
-

Bild nytagen!

Natten hos sofia,

Hej.
sov hos sofia i går kväll. har riktigt ont i halsen. & blabla, jag somna på soffan som en stock klockan nio, & sofia väkte mig så att vi gick & laoss klockan 10. Sen i natt så har jag hört när sofias pappa hade typ kompisar där, jag har också haft skit ont i ryggen, & blääääää!

Men eftersom jag hade så ont i halsen & snörig & ville hem & duscha så drog jag ganska tidigt hem,. jag & sofia ses nog ikväll med, eller vi gör de (a)

Nu sitter jag & käkar någon gryta som pappa har gjort. snart ska jag nog hoppa in i duschen. Packa upp från natten hos sofia, dricka te & bli frisk i min hals..
Förut kom jag inte in heller,. hade glömmt nyckeln, pappa är hos ann.britt. & diana & danne är i linköping, satt ute i typ en timma tills jag fick tag i pappa, & han hade tydligen lagt ut nyckeln.. :)

Men nu ska jag tjocka mig på lite mer mat. gött!

Gammal bild på mig & sofia,
ganska gammal (a)

Emlile & sofiaaaa

Jag ringde sofia, för att snacka med henne om jag skulle träffa henne ikväll. & jo visst de ska jag. Men just då kom emilie till sofia. så då skulle alla ses,. & de skulle komma till mig för att jag inte hade packat upp allt från mamma, så har jag packat upp. men så kommer de aldrig, så ringer jag sofia & fråga vart de är. så är de på macken & käkar glass. rediga tjockisar de är! :)). & jag vil ha en klubba, men nej, sofia har inga pengar kvar till en klubba till mig :'(.haha, men ska se om de finns något gött i skaffet, Emilie & sofia, kommer väl snart hit antar jag^^.

Nu är de visst här :)

Puss

sofia i kväll? :)

hej hemma från skolan. Har varit ute i solen en hel del ska ni veta. Kört lyra i skolan & ska snart börja packa upp kläder. najs eller hur.. Tycker inte jag, men iaf sånt man måste när man är varannan vecka barn vettu.
Ikväll blir det nog med sofia, men först är det ju som sagt att packa upp. Som ni vet så är min kamera tillbaka från lagning. så kan snart ta kort, för jag har ett minneskort, men hittar inte sladden, Tur att diana har en med (a)..


(a)

Gomorgo/outfit/hej :)

hej & godmorgon på er.
Hoppas att ni har sovt gott, själv somnade jag som en stock redan klockan halv 10var riktigt trött faktiskt. Men iaf. Nu är jag uppe & har tagit på mig mysbyxor, tjocktröja & linne. bulle på huvet & klar för en skoldag, fredag då. skönt med helg snart då, & 6 dagar kvar tills vi får reda på klasserna, tror de är så lång kvar (a). ja, så är det nog, riktigt härligt ni. Idag palla jag inte sminka mig ^^. har bara sminkat mig typ någon gång denna vecka, tror jag sminka mig i måndags men tog bort det i skolan, för jag orka inte ha de. Jag känner mig bekvämare utan smink. Så jag gör det bara lite då & då, Tar mascara alltså!.

Här kommer dagsen outfit bilder!


SId bild.
Men iaf.
Tjocktröja.'
Mysbrallor
Vittlinne :)
-


förrgårdagens outfit:

-

Gårdagens outfit:

barnvakt som misshandlar barnet?

usch, vet inte riktigt vad jag ska säga..

No life..



sorry, ja är en idiot. -.-

saltön äger :D

Hej, jag är jätte dukitg har städat mitt lilla rum & packat allt till pappa med, däni. Ikväll blir det att käka med familjen & jag har bestämmt att jag ska kolla på alla avsnitten av saltön & vintergatan (a).
Jag är så morgen ja, men det äger ju fan.

Har just fixat en sak till sofias blogg så kika in i hennes blogg, hennes länk fint bland mina länkar där dere (a)
Kraaam

Personerna jag trodde jag var jätte bra vänner med, kändes idag som ett par främlingar, som första gången vi sågs. Kanske bara har vart en sån dag, don't knoooooow..




hemma från skolan!

hej,
Nu är jag´hemma från skolan, ´dagen var okej.
Idag måste jag fixa en massa grejer, så som packa, städa, duscha, blabla...

nu ska jag kolla in några bloggar

hej / godmorgon

Hej.
Jag hade bara lust att kika in & säga godmorgon nu. blev att gå upp lite lite tidigare idag, Vet inte riktigt varför. Men iaf, så är det torsdag idag & vilket alltså betyder att det är slöjd, annars brukar vi ha det på onsdagar, men eftersom vi hade bad (igår idrott) iboxholm så går det på slöjd tiden, så det får bli det idag istället. & då får vi lite kortare slöjd med. Sen är det inte så mycket mer som är speciellt denna dag. Våffeldagen. jaooo.


8 dagar kvar tills vi får reda på klasserna till boxholm, dä ni! (a)


morgon pic

andra avenyn,

hej.
Blev att kolla på andra avenyn nyss på datorn, & för en gångs skulle så var det riktigt braa & spännande, så det var jätte kul för en gångs skull. Nu är det sags att kolla på saltön på datorn, se 4 avsnitt sen ska jag sova,

Undrar om riverside har börjatm någon som vet?
Puss


så sött (a)

hej & förlåt för den usla uppdateringen idag, men imorsen orka & hann jag inte, & nu på eftermiddagen hade jag fullt upp med Moa! :).
Iaf så har jag nyss kommit ut ur duschen, suger just nu på en halstablett & ska sitta har resten av kvällen, så det är så de ser ut för mig just nu, snart ska jag nog antagligen kolla bloggar, kanske ska jag kolla in de typ 70 personerna som har typ spamat bdb med bilder?, Bdb är ganska tråkigt med sveriges bästa tidsfördriv! :D. Hoppas att eran dag har vart en bra, & att ni har hittat på något kul. 
I morgon är det våffel dagen. såg det nu när jag logga in, så har inte vetat det innan nu ^^..

Är riktigt sugen på att se Alice i underlandet! :)


En bild som fanns där :;o

hejpådiiig

Hej.
är hemma från skolan nu, vi skulle ju ha bad i slutet, men nejnej, någon hade gjort en sak i basängen :s. Så det blev att ha mini idrott i boxholm, träffa lite folk där, jaoo. Sen kom moa ner så nu är vi hemma hos mig. Gick driket hem efter minii idrotten, för jag skulle ju till boxholm ändå såååå!

nu drogar jag halstabletter & raaamlösa
mmmums ;D


Bild?

En dag med moaaaaaaaaa

hej på er.
Min uppdetering idag har varit ganska låg jag vet men kör iallafall ett inlägg nu för att jag är snäll. hihi :).
Iallafall så har jag & moa lagat pasta sallad, vi blev skit sugna på det & käkat de, gjort lite läxor, chillat & massa, hon stannar här över natten som jag har sagt tidigare. 


Svar på andras kommentarer..
Vilket är ditt favoritplagg??
svar: Ja vet faktiskt inte riktigt vad jag ska svara på denna fråga, för jag älskar att shoppa, mode Och sånt, så de var en svår fråga, men de kläderna jag trivs mest i isåfall är ju självklart myskläder på vintern nu när det är små kallt, men på sommaren ska det vara kortbyxor, & linne :D
Älskar din hårfärg :P
Svar: Tack så mycket :D


En bild i guess (a)

gammal bild men pusshej


o

hehehehehj

hej
hemma från skolan med moa nu, skriver mer ikväll orkar inte just nu..

Kyss

hello sweetie :D

Gormorgon på er!
Jag somna som tur var iaf i går kväll,  men jag vet inte riktigt när det var, eftersom jag inte såg på klockan när jag blunda^^.
Nu har jag sköllt av aniktet & ska snart börja fixa mig, platta håret, ta mascara & klä på mig! Sen ska jag ta något till frukost & kolla på vakna med the voice eller heter (a).

Fan vilken mag värk jag har :o.

bild på mig just nu. söt du. eller inte :D

bilder, de gillar ju läsare (a)

hej på er.
Nu har jag hunnit att dushca & fixa lite här i mitt rum. & på tal om det, tog lite före & efter bilder, & lite andra bilder från vad jag ska göra nu snart efter jag har bloggat klart. Rulla ner så får ni se, & släng gärna en kommentar!  :)

Innan

Efter

Känner mig lite duktig du, mysigt eller? :D

-
& till det som jag ska göra strax, jag ska ha en liten mini "slapp/ego" time, jag ska måla naglarna, smörja mig med lotion, ta handkrän, ta hår lotion, läppsyl(en vana) ta bort gammalt naglack & lite, här kommer bilder på grejerna, puss :D


-

Har även tagit fram kläder tills imorgon, allt är klaaaaart! :D
Blir också en bild på mig.

hörs imorgon bittii!




Måste bara kolla bloggar med
kyss&så :')

/ebba

Fjortis Sommar :o

tjao brush :)
Nu har Moa åkt hem, ja vad gjorde vi, typ bara slappade en massa tycker ja, jag bakade kladdkaka & lagade mat tills hon kom hit, vi snacka & så. Men hon kommer imorgon igen & sover även över då, så går hon med mig, för mig till bussen & för henne till skolan (jag går på bussen vid stenbockskolan). så det är så det är, eftermiddagen var jätte trevlig med Moa så jag är bara nöjd jag! :)

Ikväll hoppas jag på att kunna sova iaf. Inte alls kul att bara sova i några timmar under en natt, när man ska orka med en hel skoldag med, nejnej det är inte alls kul. Trött, sur & sliten under en hel dag. Ena stunden var jag sur för allting, & andra stunden skratta jag åt ingenting, sa saker som man inte borde skratta åt. Hahah, kanske ändå lite roligt med sånna dagar ibland ^^

Ikväll eller åtminstonde snart så ska jag ta en lång dusch, känns som om jag behöver det, där efter ska jag börja lite smått med läxor, alltid skänt med att ha de färdiga, sen blir det säkert att slappa lite, sitta här & bara ta det lungt denna Måndag, Ibland så! :D

Men nu är det dags för mig att kolla lite bloggar, där efter ska jag ta en dusch som jag sa. ha det så bra. Slänger in en bild från i somras, hade denna bild som bakrunds bild på datorn, så gjorde danne min bror så här på den, & nu kan jag ersänna, han hade allt rätt, Isomras vad jag en redig fjortis ni,& nu kan jag ersänna det, då blev man bara glad över att folk sa att man var det ^^
 

hemma från skolan!

Hej på er.
Sitter nu hemma med hönan MoaSamuelsson. Jag fick lusten att sminka henne, men nejnej, tråkig som hon är. Vi har käkat nu & ska väl typ spela kort & se på film,

Skriver mer ikväll...

Asså llyssna på denna låt asså.
9år`:O

snabbíiss inlägggiiiss

hej/godmorgon på er!
jag kör ett litet snabbinlögg för jag måste snart käka & sen gå, men tänkte bara dra hit en snabbis & säga att jag är vaken, somnade vid ungefär 00.00 igår. men jag är uppe nu iaf, inte så där jätte trött ändå. Men nu har jag inte tid, här kommer dagens outfit baby ;D


Haha..

Iaf.
:D

Kan inte sova :')..

När man säger: snart sova. Så behöver de inte alltid betyda det. Såsom i detta fall, jag kan verkligen inte sova så jag tog laptoppen nu upp i sängen.

Inga roliga inne på msn heller, får se om det kanske ev. blir en film, men det finns inga bra att se på här hemma. Så som förut, tror ni att jag valde att se Dr mugg?, jo kanske.. men ändå^^, jag sett alla här hemma & det är ju inte kul att sitta & kolla på samma hela tiden. Men denna helg har jag ju iaf sätt lite nya filmer iaf. Alla var såklart bra, Mia & Klara & P.s Ilove you. Så undrbar film är P.s Ilove you. Den är riktigt fin, jag verkligen älskar den, & låten som jag länkade här nere ni vet "i love you to the end" är från den filmen. Inte konstigt att jag älskar låten då. Så ni om inte har sett P.s ilove you. Se den!. Nu är jag nyfiken på att läsa boken med, & se om den är lik filmen? ska nog dra upp till biblioteket en dag i veckan & låna den boken tror jag. För jag är ritkigt sugen på det!

Att sitta här & svettas i mitt varma rum, inte ett dugg trött med en dator där det inte finns många roltiga inne på msn. Det är deprimerande det kan jag allt lova er. Menmen, Det är livet nivet, allt kan inte alltid vara bra, eller?

Men nu kan jag passa på att kolla lite bloggar. kika runt lite & kanske hitta något som jag kan blogga om imorgon bitti, något som kan vara roligt att läsa om. Det skulle aldrig vara fel med någon sånt! Vet ju inte vad jag ska skiva om nu för tiden som jag har sagt Många gånger här i bloggen, men vi får hoppas på det bästa, man kan ha turen att det bara kommer upp något kul i huvet som "ja, detta kan jag blogga om" men eftersom alla tycker att jag är trög så, nej, jag kanske inte kommer att lyckas, men endag kanske! :D

Du är mitt hopp.
& jag litar på dig.

ska sova, skriver imorgon!

som jag förut sa så skulle jag snart sova, men det fick bli ett avsnitt av dubbelliv först, men nu ska jag sussa gonatt.

sov gott! (:
Jag ska skriva imorgon med, så kyss :D


Bild i repriiiis

msn, snart sova

hej
Jag har kollat på filmen nu. käkat popcornen, & softat massa :).,
snart ska jag faktiskt sova, jag mår inte så bra. så jag ska ska försöka vila så jag kan gå imorgon!
Sitter & camar/snackar med martin i cam. simon skrev till mig förut. gör längesen man hörde något från kebaben! saknar de så mycket i skolan nu, speciellt nu när vi spelar gitarr :')

Popcorn & Dr mugg!


Nu blir det att käka popcorn & dricka bubbelvatten till Dr mugg ^^
Sitter med Pyjamas med, har käkat nyss med mammii & stefan.
Men nu ska jag fortsätta & kolla på filmen.

Hörs ikväll!
Kram

Fan..

Nu känner jag att jag vill tjura ihop.
nu snöar det igen.

pust

i love you to the end




åh, jag är kär i låten.
Iaf i texten.


-
jag vet inte riktigt vad jag ska skriva nu för tiden här på bloggen, jag ser på fler bloggar att de har roliga saker att skriva om, antingen är det för att folk stället frågor, man har mer läsare. jag vet inte riktigt.
-
D
ags att kika in i lite folks bloggar & kolla vad det har för sig denna söndag.
puss



Tack för denna helg.
Sofia.

& alla igår.
<3

film

hej.
min eftermiddag har vart fett slappt.
sofia drog nyss hem & jag kollar på p.s i love you, så underbar. hoppas eran söndag har vart toppen, nu ska min syster ha datorn

kram<3

hej sötnos!

hejsan & godmorgon.

Sofia ligger brevid mig & sover, om jag gissar rätt. Ja gäspar & har mig, är lite små hungrig så ska noig ta något å käka snart tror ja, idag är de söndag, alltså, skola imorgon.

Idag blir det att springa, duscha, slappa, äta, sitta här. & så..

Nu ska jag kolla lite bloggar, kyss

Hemma hos ejda

hej.
sitter hos idaa nu med alla mina flickor, tog simons datorm en snabbis nu :)
skulle batra säga det. va på pizzan förut.

skriver mer när jag har tid, hörs



Bara fjortis katja som saknas här :)
men ho är ju på bilden :)

sofia pratar 08a :o



Kent, utan dina andetag

Okej, gör såhär, tryck på play, låten gå & lyssna igenom hela texten, jag lovar dig, du kommer älska den lika mycket som jag. helt underbar.
tröttnar aldrig <3



Jag vet att du sover
Känner värmen från din hud
Bara lukten gör mig svag
Men jag vågar inte väcka dig nu

Jag skulle ge dig
Allting du pekar på
Men bara när du inte hör
Vågar jag säga så

Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
När du inte ser på
Och genomskinlig grå blir jag
Utan dina andetag

Min klocka har stannat
Under dina ögonlock
Fladdrar drömmarna förbi
Inuti är du fjäderlätt och vit

Och utan ett ljud
Mitt hjärta i din hand
Har jag tappat bort mitt språk
Det fastnar i ditt hår

Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
När du inte ser på
Och färglös som en tår blir jag
Utan dina andetag

Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
Om du inte ser på
Och genomskinlig grå
Vad vore jag
Utan dina andetag

Vad vore jag
Utan dina andetag

hej på er,

Hej på er., hade tänk att skirva ett litet inlägg nu, sofia är i duschen & jag hade tänk att skriva lite snabbt, Dagen igår va jätte mysig med mina flickor, Idaa & sofia :)

Idag blir de att träffa folk, jag & sofia möter nog upp cec & sen får vi se vad vi hittar på, lite senare sticker vi nog ner till pizzan & träffar lite folk & så , fett najs eller hur? :)

Åh gud, jag älskar verkligen mitt nya halsband som jag vann hos MelwinsMammas blogg :) det är hur fint som helst & Tack så jätte mycket för det,  Tryck här för att komma till hennes blogg




Jag just nu :)


tv, snackaae, massa med idaa :)

hej på er,
sitter här hos mig nu med sofia & ida, var förut hos idaa, lilla Linn fyllde ju år, käka tårta där, & så, gött dö! :)., vet inte riktigt vad jag ska skriva, min uppdatering har vart ganska låg men har inte haft nått kul att skira så har skippat de iställen. ida ä trötter & lutar sig mot mig, jag vet att ni tycker att de ä fett sött ^^. Sofia ä nog på toaletten tror jag,

Bilder på mig & ida :)<3


Så sött :)

hej

hej


sitter hemma i boxholm nu, har kommit hem för att jag inte orkar skirva,.
+ att min kamera har kommit, & ´det fina halsbandet från meelwins mamma (a)
tack så mycket!

bilder kommer kanske sen,
nu ska sova blogga.

& bara för att jag är värdens bästa kompis, länkar jag henne,
utan att ngn sa till

tryck här

Hej&godmorgon

Hej & godmorgon på er.
Skulle bara kika in & säga hej,. berätta att jag är uppe & att det snart är daxför att gå till skolan, idag ghar jag inget smink på mig, mysbyxor & så. Alltid gött (a). Idrott, engelska, tyska idag, de enda speciellaa?. :)-

Nu är det dags att kolla lite andra bloggar sen måste jag borstatänderna & sen knalla bort till skolan, snart får vi reda på klasserna med inför klass 7 :). gött..

EbbaViktoriaNilsson


Låten ger mig minnen, bra & dåliga.









Jag Älskar Dig Sofia!

Det finns en person jag som älskar, riktigt älskar, & när jag säger älskar så älskar jag henne riktigt mycket, trotts att det ibland finns hinder, bråk & annat som kommer imellan så älskar jag henne över hela mitt hjärta, typ alla tycker att vi bråkar om typ allt, men vi har ändå så mycket gementsam. vänskap kan hålla en vecka, en månad, ett år, en del av sitt liv, men våran vänskap vill jag att den ska hålla från vi föds tills luften i våra lungor tar slut, & efter döden, så ses vi där uppe, & den som dör först, vilket jag hoppas blir om en riktigt lång tid, får vänta på den andra. aldrig att jag riskerar att sluta vara med dig, du är den bästa som finns, jag kan prata om verkligen allt med dig, runt himmel & jord, du lyssnar & försöker trösta mig. det finns så mcyket jag vill säga till dig, hur jäcla glad jag är över hur du valde just mig, ebba nilsson, en vanlig tjej med skilda föräldrar, bor varannan vecka, 13 år, ungefär som alla andra, en bra tjej som du skulle kunna ha vem som helst, jag kan säkert skirva upp hur många som helst, många ser upp till dig. Även jag. Du är en bra förebild, det finns veckor då du kan vara helt galen & cp :), veckor då du kan vara hur sur som helst,  Det finns veckor där du är hur gullig som helst, veckor där du skiter i allt annat & bara tänker på de i din omgivning, du kan vara på så många sätt men ändå alltid vara sofia jonsson, utan dig gumman skulle jag slrifg varit dne jag är idag, åh, du är den bästa som finns. vi har ju kännt varandra ungefär hela livet, för när vi var små var det våra bröder som var vänner, sen typ gick det över så börja vi umgås istället, vi köpte katten av er, jag kommer ihåg på fritis när du alltid slutade vid 4 & jag brukade följa med dig hem efter  det, & åkte i vita bilen ^^, jag vet inte riktigt hur jag ska beskriva hur glad jag är när jag är med dig, jag är glad jämt när jag vet att du finns där. När vi har tjafsat mår man alltid så sjukt dåligt för man är rädd för att det inte ska vara vi mer´. För mig betyder du världen. Du är så jävla gullig, det finns dagar då man skulle kunna stypa den andra, för man blir irriterad på allting, men ändå fattar man inte varför, & får dåligtsamvete. Ibland får jag dåligt samvete för att jag skulle kunna vara en bättre bästis, Säga bättre säker, för de känns som om jag aldrig säger bra saker hur mycket jag än förslker att alla blir sura när jag säger fel, men jag försöker vara den bästa bästisen som finns. Jag vill att du ska kunna känna dig stolt över att ha mig som bästis som jag är för att du är min. Min helg ska bli toppen, lika bra som alla andra helger är med dig, kanske kan den bli bättre, eller vad säger du, jag börjar få skriv kramp, men nej, jag ska inte sluta bara för det, Jag gör allt för dig. Åh jag kommer ihåg bgb så väl När vi bodde på båten & din pappa var typ full, haha, & typ yra massa, när vi satt på taket & kolla på kvällssolen. drack cola & typ tog en massa ego kort. & dagen efter var det liseberg, & alla typ hata oss, blängde, inte konstigt :o, :). vi var så j*vla bitchiga. När vi var på Båten Med mamma, stfean, diana & linn, är ju med ett stort minne, jag vann massa pengar, kinesen som glodde:o, drinken vi drack, sötapöjkar & Killen som var lik olle :o, fast när vi kolla ner så såg vi sanningen xd, & när vi var i jönköping & shoppa, vi käka donken & shoppa, När vi var i sthlm, gick på stan & yra som fan ;), När vi var skit små, tog din mammas bh, klack skor & gick typ i stålsnäs haha, gud^^, När  vi köpte skit stora bh:ar första gången. Sommaren 09 i bx, fett skön sommar. Åh jag saknar allt,  men jag älskar dig för alltid gumman.  Detta får du se själv. du kanske ser de idag, kanske imiorgin, kanske över helgen. men bara du ser det så.
Hoppas att de inte blev för lite ^^

Utan dig sofia, rasar hela min omgivning.  Jag älskar dig tills hjärtat slutar slå bästavän!

Komma till hennes blogg?
tryck här



TRE BILDER SOM ÄR FETT MUPPADE MEN SOM VÄCKER MINNEN!

min helg (a)

Hej på er,
jag har käkat med kom aldrig igång med pluggingen?, jag är störd, men jag ska snart sätta igång att packa till mamma massa kläder, packa idrottskläder tills imorgon, & sen ska jag plugga efter de ^^,

Torsdag idag alltså vad betyder det?. jo fredag imorgon & vad betyder fredag? jo att det är helg snart, så gött, jag & sofia & julia skulle kanske först ha vart hos sofia i helgen., men de gick inte så såhär blir denna helg:


bättre helg kan de inte bli

plugga & äta nuu

hejpåer.
hemma nu från skolan, sofias mamma körde hem mig så åkte med de.
pappa hade gjort köttfersås, så nu ska jag käka det & plugga, hörs ikväll,
puss

godmorgon :D

hej där på er som är uppe som tuppen,
själv är jag tröött!
men jag hörde att min macka kom upp ur rosten nu, mpste ta den så, dagens outfit:
Jeans- bikbok
Linne-Jc
Tröja-Ullared.
inget smink & toffs :)

kram/e

BÖÖÖÖÖÖÖÖG!

pluggning & dator :D


japp, såhär ser min kväll ut, jag har hjälp pappa skit mycket idag, typ hjälp honom att plocka ur & in i diskmaskinen, tvättat, hänt upp kvätt & lite, jag är snäll :),
nu ska jag fortsätta att se på andra avenyn sen dubbelliv, & pluggning (a).
kanske hörs ikväll så pussss

någon bra affär? :D

Mamma sa till mig för ett par dagarsen att hon tyckte att vi skuclle skicka efter lite kläder från tidningar eller internet, men jag har kollat lite på internett & hittar inte alls mycket snygga kläder, hittar man något så kostar det typ 1000 spänn, & jag vill hitta en butik där det finns lite snygga kläder till bra pris, någon affär som inte alla känner igen, så säg gärna till om du känner till ngån bra affär med bra priser & så tack i förhand iaf ! :)

/ebba

:D::D:D::D

hej på er.
nu är jag hemma iaf, haha, badet var okej!.
när jag kom hem såg jag att de hade kommit regndroppar fett najs asså.
-
Jag mår inte bra :'(
Idag ska min dag se ut såhär:
Äta
Plugga
Städa
Packa opp :)
.
kul eftermiddag?
no..




bild på mig & moa.
gammal :)

trappan..

hej
haha, bara innan jag drar iväg till skolan så måste jag visa er en för härlig video, & eftersom min humor typ är bäst så asgarva jag när jag såg de, den kanske inte är så rolig?, haha,. jag tycker att de äger, eller vad säger du!. Ni tycker att de är kul, de fattar jag :D

Kul ide, alla tar ju trappan ist! :)

godmorgon sniiiiggingar :D

hejdär & godmorgon!:)
sitter här med en tandborste i munnen, har redan käkat, gjort lite läxor, klätt på mig, & packat till badet på typ 20 minuter, tog lite halv sovmorgon, elller jag brukar ju gå upp så dags när jag ska till skolan men ändå, gick iaf upp vid tjugo i 7 idag, så himla skönt att få sova en stund extrra varje morgon, jag fattar inte hur endel kan gå uppp vid typ kvart i 6, 6 för att gå & sminka sig & fixa en massa,. hehe (a), så jag har sovit gott, utan att zwante har slickat i mitt ansikte en jävla kissen (a), hihi, dags att soptta ut nu, har bortat en stund, vi hörs när jag har kommit hem så ni vet,


Någon biiiiild :)

plugging nu

Nu är det dags för mig att sätta igång med att plugga lite granna tror jag skulle vara bra, kör nog igång med matten en stund så vi hörs om en stund, nu blir de musik & läxor alltså, sen måste jag packat badkläder tills imorgon kom jag på,. hade glömmt av det. kysss

låtar & test, mmmmmmmumms :D

vad vore livet utan vänner?.
jo, jag vet. inte alls mycket!
älskar er.


Låt & test kommer här..
fett bra låt, så puss :)

Vad gjorde du igår?: skola, sofia, linköping,
Har du ett eget rum?: Jadå!
Är du kåt just nu?: haha, kul :)
Tycker du om stjärnor? göe jag väll :)
Vad ser du om du tittar bakom dig?: en datastol
Gillar du att baka?: Ja då, kan vara kul ibland :D
Föredrar du blondiner före brunetter?: Eftersom jag är brunett så gillar jag brunetter, men jag skulle aldrig själb passa iblond, så de beror på om man passar i det, knäpp fråga :o :)
Hur många kontakter har du på bdb? : jag har inte kollat :D
Har du varit inne på snyggast.se?: japp , för länge sen
Har du skurit dig?: Nepp
Älskar du någon just nu?: Ja det gör jag
Vad åt du senast?: Lax
Brukar du skriva fel på tangentbordet?: kan väl hända
Finns det någon du hatar?: Hatar, hmm. kanske, inte gillar isåfall
Har du druckit?: Klart!
Har du varit otrogen?: Nepp
Vad ska du göra i helgen?: träffa julia & sofia i guess :D
Vill du dö ?: aldrig
Har du någon gång ägt en plastros?: jao :D
Tycker du om att teckna?: jadå
Har du ljugit? alla har nog det, så svaret är ja :)
Vad vill du bli när du blir stor? jag vet inte ritkigt
Har du tittat på melodifestivalen? haha, ja :D
I så fall, vem hejade du på?: Salem - keep on walikng <3
Gillar du mat?: JA FÖR FAN :D
Hur lång är du?: 156 tror ja
Har du hål i öronen: japp

Hur mycket är klockan?: 20.06
Har du en tjej/kille?: Napp.
Har du något slags nitarmband?: inte vad jag vet,
Är din säng bäddad?: ja, eller nej, eller kanske ;pp
Vad är ditt smeknamn? : sneläpp, trollet, & sofia kalla mig kött bullen igår, & ebb :D
Hur många bilddagböcker har du haft?: 3
Vad är din dröm just nu?: får inte sägaaa (a)
Är du emot homo-bisexuella?: nejdå, varför skulle jag ha, de är väl som alla andra, jag har alltis veölat ha en bög kompiis :o.

Varför gör du den här saken?: 18180 svar på allt
Har du en teve i huset?: japp, ;D
Vilken är bästa låten just nu?: Keep on walking, kniven i hjärtat, & som alltid, utan dina andetag med kent <3
Har du blivit sviken?: har jag säkert
Tänker du göra klart det här testet?: ja då :D
Största sorg just nu? : att jag inte vill plugga, men borde (A)
Största glädje just nu?: Att jag lever det liv jag lever, med min familj, att vihar det bra, med alla mina vänner :D
Vem/vilka skulle du dö för?: Min Familj, & mina vänner
vilken är din favoritfilm?: kaninte säga en exakt
den starkaste du vet?: Jesicca
Snyggaste på dig? : mina ögon när de har vart utan mascara i en vecka :D
Hur mycket är klockan nu då?:  20:11
brukar du göra smileys?:  JA :D:D:D:D::D:
Har någon kallat dig hora/bög?: ALDRIG SAGT ORDET BÖG, NU SA JAG DET :oooo
Hur många palestina-sjalar äger du?: ngn :D
Vem hatar du mest?: pedofiler, mördare!
har du på dig för kläder nu?:  jeansleggings, tunika. linne
Har du tappat kontakten med någon du verkligen saknar: Linnea,
Vill du gråta?: Nej, jag lever livet
Har du haft sex? : Nej!
Fryser du ofta?: ibland
tycker du att du är söt?: nej
Äger du en papperskorg?: ja
Har du ett landställe?: na
Vad tänker du göra när du är klar med den här listan?: plugga -.-
tror du på kärlek vid första ögonkastet?: Na, andra kanske
Har du en morgonrock?: Japp
Vem litar du mest på?:  Sofiajonsson,


har du en fråga?
ställ den gärna så tar jag upp den som dagens fråga..
bara då ni vet :D

hemma nu iaf! :D

hej på er! :)
nu är jag hemma efter att ha varit hos osfia ( efter skolan ), & en dag efter en skoldag!, har just käkat lite lax som pappa har gjort mumms :p, ikväll ska jag plugga, packa upp, sitta här & packa till badet som är imorgon, men jag skulle mest säga hej & kolla så att ni lever, för det gör iaf jag, igår köpte jag en bikini & en tröja, sen gick vi på stan jag & sofia i linköping, hmm, åt på ikea (a), jao de ä väl de, kommer ett inlägg senare som är kanbske roltiogare, måste bara fixa,.

pusss


ngn bild :s

dålig uppdateriiiing

hej
dålig uppdetering jag vet, men de har ni säkert redan märkt & så, de brukar inte bli mycket data när jag är hos sofia, :), men nu måste jag fixa mig, här kommer dagens outfit


jeansleggings
svart linne
tröja (köpt igår) :)

anna bergendahl!

jag har sett på folks bloggar,  hur många som helst har tyckt att Anna var dålig, att hon var ful, att hon är töntig, att hennes kläder va fula, att hon inte skulle vunnit, blabla..

jag tycker inte heller att hon skulle vinna för att jag hade min röst på Salem, men ändå, anna är 17 år, 18 kanske, men ändå, alla kan ju inte bli nöjda, alla kan inte få sin favorit att vinna, så när anna vann blev jag inte sur för att salem skulle vinna,  utan glad för annas skull, hon är riktigt duktig, jätte söt, & en del klaga på hennes skor, jag tyckte att de bara va sött att hon inte såg ut som alla andra,

klart att man inte behöver gilla henne, de är alltså inte så jag menar,


Grattiis Anna, för mig är du en Värdig vinnare!
kram

tjoo fan :D

Hej, nu har jag packat upp & packat ner & greyer så är strax klar, vet inte riktigt vad jag ska skriva, hade bara tänk att skriva att jag lever trotts att jag är hemma i åstugan med, men spotify & sofia, & sms är alltid najs, :).

Bloggar jag följer dagligen:
Sofiajonsson
Katja ahlström
Idaa ramevik
Cec karlsson
Matilda ekeblad
Emma holgersson
Amanda johansson
Linnea johansson
Emelie Englund
 -
Det finns andra som jag med läser,
men inte varje dag iaf! :)
så om du inte blev med, ta inte illa upp, man kan inte kolla allas,
ibland skippar jag någon av dessa & kollar en annan,

snart packa :)

hej på dig! :)

Nu är jag hemma från sofia, pappa hämta mig, & jag ska börja packa för jag åker ju till hennes mamma snart, sover där i 2 nätter, för pappa skulle vara borta ikväll på dans, & diana är imjölby & åstugan är fett skummt, så jag vill inte vara själv, & sen så vill jag självklart vara hos sofia, :), & imorgon hämtar pappa oss direkt efter skolan & kör oss till mjölby så tar vi tåget till linköping & handlar lite, jag behöver bikini tills badet på onsdag, & bh, men de kanske blir lite mer skit, vem vet, så de är bäst att jag startar snart , eller vad tycker ni, ska bara logga in på spotify & ha lite skön musik med, så vi kanske hörs ikväll, kram.

haha, cec är för söt, jag var i strölle när hon var ibx, :), synd dö plutt :D


skabb bild io repriiiiis

min vecka

hej!

godmorgooooon, sitter hos sofias pappa, vi ska till sofias mamma snart, mh, ja det är det, pusss


bok tips

Läs dessa böcker, orkar inte skriva vad de handlar om, men de är skit bra iaf, det finns tre böcker, om tre tjejer!, sjukt bra, 5/5 (a)



första boken,

andra boken,


tredje & sista boken..

Hej.

kollat på melodifestivalen med sofia, jag heja faktiskt på "keep on walking", men den vann dock inte, men anna vann ju & det var riktigt roligt det med, för hon är ju så duktig, men iaf så kollar vi på gruýnet igen nu, haha, hon är så jälva härlig asså, jag& sofia har flötat på godis & chips, & nördat här hela tiden med varsin dator med, :), Najs niiii, hehe, de var det jag skulle säga..

jag & cec ska faktiskt våldta krullet så kyss (A)
'
Sofia har sattit in en header åt mig som jag fixa, tack bästiiis

grynet!

jag & sofia kollar på självaste grynet, hon är fan för härlig, & för lik michaela i tyskan asså, haha, så sött, så här kommer lite bilder på tjejen, puss på grynet, eller elin som hon egentligen heter! :D

strax är de melodifestivalen





Jag är bäst

hej, jag & sofia Sitter & kollar på Jonas som slutar starx, vi ska snart börja med maten tror ja, taco asså, de som vi är bäst på med, förut eller nyss gjorde jag ett iq test 6 fick 92 (a), Men vafan de därär säkert int sant, tror inte påt, men iaf, nu ska jag & sofia gå ner & älda, så puss

'

Min lördag!

hemma hos sofia

Hejsan!
Är hemma hos sofia här & vi kollar på sunes sommar, vi diskuterar, blabla en massa, messar, sjunger, kollar bloggar, & en massa skit :), jag vet att bloggen suger, men jag vet inte rikitgt vad jag ska skriva nu för tiden,
& eftersom ingen läser den så blir de ju tråkigit, kom gärna med förslag,. för sån bir man alltid glad för! :)'



puss

haha,  en bild sen i somras! :

godmorgon på er! :D

hejsan!
nu är hela huset vakna, hehe, blve att gå upp klockan ca halv 11 eftersom att tess & hennes familj ska till självaste Medodifestivalen ikväll, min kväll spenderas nog med sofia i strålsnäs vi ville (jag) hehe men skit samma vi/jag tyckte att vi skulle käka pizza, se på melodifestivalen & mysa, de låter som en skön lördags kväll, asså de är nog förstagången på länge jag sitter hemma en lördag & ser på tv & så, ni fattar!, hoppas att eran fredag kväll var riktigt härlig, min var toppen, snart blir det att äta här, sen att åka hem till strölle, :).

nu är det visst dags att käka, så pussss
skriver mer ikväll, då kanske de kommer upp lite bilder med, så kyss! :)

snart sova, de andra har dragit

hejsan!
jag vet att mi9n uppdatering har vart ganska låg, men jag har inte haft tid, inte orkat, & inte riktigt vetat vad jag ska skriva, men iaf, nu ska vi gå ner, bädda & kanske sova snart, ha en härlig fredag kväll, imorgon åker jag hem. med Idaa & sofia, så skriver imorgon tror ja, pusssss


hej ;))))))

chaaaaaaaaaaa!
skulle bara säga att jag är bäst & att de är skit kallt ute, är just nu inne hos tess med en massa folk, vi mer på mean girls yeah, fast jag ville helst se på gryner (a), hade vafan,



pussssssss
BÖG!

inte något emo bögar, men bög är ett fett coolt ord.
t

hos tess

hejsan!
nu har jag kommit till ödeshög! eller till bynn eller till tess eller hur man nu säger, ikväll blir de säkert att dra till u-hus, vet inte riktigt mer vad som händer, folk!, men nu ska jag snacka med dem , jag har namnsdag idag, ebbaviktorianilsson :), dä ni b    puss

fredag ä najs!

godmorgon,
sitter o käkar en macka, ska ´snart sticka skulle bara ta & borsta tänder na, vilket jag sitter & gör just nu (a),
ikväll blir de till tess & bynn, wohhooooo! :)<3


grå mysbyxor- bikbok
svart baslinne - Jc
Röd myströja - ?

natti!

hej!
detta blir min sista inlägg för idag, för nu ska jag ta & borta tänderna, sen ska jag lägga mig & kolla på vintergatan som jag missade (a), skriver mer imorgon, kram

varför bloggar man? :)

varför bloggar man igentligen, för att skriva av sig eller för att alla andra ska få veta vad man sysslar med?, bloggar man för att man tycker att det är roligt, kanske bloggar man för att man vill ha någon stanns att ta vägen med tankar, frågor, glädje, eller för att ha ett ställe för att bara kunna skirva vad man känner & vad man har för drömmar, vad vet jag, igentligen skulle det vara bättre att blogga bara när man har något att blogg om istället, men det skulle aldrig fúnka, för har man trist måste man blogga & då kan man inte helt plöttsligt sluta nästa dag, ja iaf de här med bloggandet är svårt, endel "kända" bloggare Måste blogga om vad man gör hea tiden för att andra ska vilja läsa det & för att ha kvar läsarna för att man ska få pengarna för reklamen & allt sånt..
vad tycker du?,
varför bloggar man?

kram!

älskar dig syster!

jag vill ha helg!

hejsan på er, jag har inte uppdaterat en sådär jätte mycket idag, men jag har haft fullt upp med att packa upp, packa ner, städa, träna, duscha & plugga men nu är iaf allting klart & det känns riktigt skönt. ikväll blir det att käka lax med mamma & stefan, tat lugnt säkert läsa lite med, slänger in en låt med, bara för att jag & sofia hitta den, Åh, mycket minnen av den från längesen.



bild från kolmården för ett par årsen :)

puss eller? :D

hejsan!
nu är jag hemma efter en skol dag, ska ta & käka en macka med mamma, sen ska jag börja städa, packa, sen blir de nog att springa på maskinen & sen duscha, där efter blir plugga engelska & tyska med mamma :), mamma har fixat så vi ska käka lax & köpt godis. de är alltid najs :), måste bara påpecka att de är jävligt varmt ute & inne, fan jag typ drogar bubbel vatten just nu, skit varm är jag, men jag ska inte klaga! ;), här kommer en bild på mig!


dagens outfit & dagens schema!

outfit:
svartaleggings
svart baslinne
rosatjocktröja
inget smink, & vanlig frisyr!

schema:

skola.
hem,
plugga
packa
springa
duscha
& sitta här en hel del med :)

-'
nu ska jag ta en macka, sen måste jag sticka, ha en bra dag!
/ebba

kent!

godmorgon!
sovir gott då?,
igår kväll somna jag som en ståck tills min syster ringde från kent konserten, & fan vad jag blev avensjuk på henne, jag ville med vara där, haha, fyfán jag hörde hur de sjöng "de splear inte längre någon roll, jag okar inte slåss, de är bort om min kontroll, du kämnade mig ensam & självklart blev jag rädd" åhåhh,en av min favorit låtar!men jag är riktigt glad att diana var där, hon som har sagt:jag är trött på skolan, & massa, riktigt glad för att hon stod längst fram & köade från ungefär 7 eller något på morgonen, tror de var något sånt, åh!,

Men nu är det dags att fixa mig, godmorgon iaf!

gonatt

odmathejsan, skulle barfa svänga in & säga godnatt, "haha, godnatt ska du sova redan" tänker ni, men nej, ska jag ska lära ur enhävligt bra bok, läser den andra nu & har läst den första, finns även en annan bok men, så skulle säga det, & självklart lyssna på musik i headsettet i min mobil & messa med folk, blir väl inte så länge det, för framåt 10 ska jag försöka att sova, & imorgon är dagens leggings tunika tjocktröja sjal, bulle & osminkad, kände för de, så jag kan gå upp senare, alltid gött det, men blir inte så mycket senare, för jag måste få i mig en macka & plugga lite med, men det var väl med jag hade & tillägga ikväll, vi hörs imorgon, säkert på morgonen, då kan jag lägga up dagensoutfit med? :)

kram

bilder (a)

hejsan!

tänkte på att jag kunde vara lite gullig & lägga in lite bilder från ställen, endal är nytahgna & en del gamla. men de är så det får bli, men jag vet att läsare gillar att ha bilder, & inte bara text hela tiden, så här kommer en liten text med mycket bilder, & föresen så har jag pluggat duktikgt (a), tyska, engelska, svenska & matte, duktig flicka!
-
jag & sofia har bakat cupcake's 2 gånger ^^
för hemma hos mig med diana då blev de så här fina.
& bilden under var vi hos sofia, så fina (a)
älskar dig bästavän!


-

hos tess/bynn :)


-

slutbild på mig (A)


nu ska jag duscha, sen packa upp,
hatbra!

bra musik!


träning :)

hej, har sprungit en stund på maskinen nu, ska nog köra en stund på denna i mitten, ingen banting vafan, man är ingen tönt, men jag måste få upp min kondition, bantar man=Tönt..

hehe. här är jag i vårat lilla "träningsrum" som består av en spring maskin, en typ veti fan vad den heter man typ kör fram & tillbaka med benen, & en trampsak :)
puss


min träningsoutfit idag :)



mysigabyxor
linne (a'

ser bajsut :o

ska springa nu, puss

hejsan!, hemma

im here again!
denna veckas, eller början på veckans uppdatering här på bloggen har varit riktigt låg & jag känner mig liten små dum, men i söndags följde jag med sofia till hennes mamma & sovade ju där tills idag, så gick i skolan som vanligt med nu är jag hem kommen, sitter här & käkar pasta & skinsak som diana hade gjort, dricker typ någon konstig god dricka & lyssnar på musik, hoppas att mitt armband som jag vann hos melwinsmamma bloggen kommer snart! :), & att min kamera kommer hem från lagning snart med, hehe (a), snart ska jag nog ta & gå ner & springa lite på maskinen med, kände för det, det blir också att plugga & sitta här senare sen, men nu ska jag kolla bloggar & lite, puss..

min vecka!
måndag: skola, sofia
tisdag: skola sofia plugga
onsdag: skola idrott hem plugga springa
torsdag: skola hem packa plugga
fredag: till bynn med sofia, idaa & tess :)
lördag: hem från bynn & ta de lugnt!
söndag: slappa? (A)


bilder kommer nog ikväll från lite olika saker, :), puss

hos sofia! <3

hejsan!
sitter just nu hos bästavän, vi kollar på något på tv. vet inte vad de heter,sen skitsamma :), i veckan, eller ett par dagar i början av veckan kommer ja vara hos sofia, jag tycker alltid att det är skänt att åka till sofia, man kan slappna av, & bara ta det lugnt, så de är alltid skönt att åka dit, men ibland känns det som om jag är där för mycket, hehe ^^,

Hoppas att eran söndag har vart skojig & så. min har varit riktigt skön, slappat & så :)

vi hörs väl när jag har något att säga, får se hur uppdaeringen bilder dessa dagarna!

kram


jag älskar dig bästavän!

godmorgon!!


bjuder på några bilder, eller ett par :)
skulle bara säga godmorgon!
kram

puss på att andrea är en mupp!



cupcake's (a)

hej!
nu har vi ätit mat & gjort klart cupcake's ena, haha, så fina!
jag suger..
haha, här kommer de..

suger cambild?
kommer nog från mobilen kanske! :D
haha, men nu ska jag ta & vara social, skriver nog inget mer ikväll,
ha en trevlog lördag!

vi gör cupcake's (a)

bakning i köket är i full gång, lite synd bara att de första cupcakes blev lite brända, så vi ska göra om de nu, diana gör soppa & jag & sofia cupcace's, men tro mig. ni ska få bilder på de senare. vi har tänkt oss att de ska vara *****, haha, ni får se sen...


puss




(a)

dagens..

hej, dagen outfit is here,
ska baka sockerkaka med sofia nu.,

förlåt för dåliga inlägg idag :(


kofta,
jenas.
'linne (a)

inget smink, lite fonudaisin

så sött (a)

hej, nu har jag & sofia ätit jätte goda fattigariddare till frukost, för att vi är så himla duktiga av oss (a). nu ska jag bara ta på mig lite kläder, sen kanna håret, orkar inte sminka mig idag, så vi hörs, måste upp till sofias farfar & gunilla med, haha, vi tog lite bilder jag, Diana & sofia (a), ahaha, så här kommer bilder, puss






vaken redan...

hejsan..
vakna riktigt tidigt idag progrund av att ha riktigt mycket träningsvärk, asså jag har det fan överallt ;o, haha! :).
snart ska jag börja trixa med den nya headern, får se hur den blir, så puss,
jag ska skriva sen, jag lovar.

hur hade ni det i går då? :D

KLOCKRENT!

haha, jag & sofia bytte film för att idaa ska åka hem & för att törnrosa dampa, så vi tog på smällen, haha, & de finns 2 filmer i fodralet av samma film lixom, jag en av de hade bonus matrial..

s=sofia
e=ebba

-
E-men de är ju 2 filmer vilken ska vi ta?
S-asså de kvittar det är ju bara att den ena har bonus matrial & så.
E- vilken är det mest snusk i :o


HAahahah!, asgarv..

samma sak var det när vi skulle gå till kenny förut jag, jonna, ida& sofia, haha, jag har en mobil ficka & jag hitta den inte, trodde att jag hade tappat den..

J=jonna
E=ebba
S=sofia
I=Idaa

E- vart fan är fickan jag kan inte hitta den, jag tror att jag har tappat den ;o
S- men ligger den på vägen? (hon går tillbaka & kollar)
J- fickan, den sitter på jackan, ser du den inte?
I- hahaha asgarv,
S- men nu gick jag ju i onödan..
E- jag hittar den inte på jackan :o, här är den ju, i min vante,
alla garvar åt mig
efter typ ett tag säger idaa= hahaha, fan va bäst den där var med fickan på jackan. , & då fattar jag vad hon mena, att de var mina fickor som sitter fast på jackan, haha så klockrent asså (a)

hej!!!!!!!!!

vad tycker ni om idaas film val?
Törnrosa, vilken tönt, hahah, ska se den nu.

puss
/ebb

smex bilder!

hej, förlåt för en hemskt dåliog uppdatering idag, men har inte haft tid & lust att blogga, så förlåt
slänger in en bild(A)


hemma från B*gskolan!

hej hörni!
ferdag, sitter här i stråsnäs & ska åka till boxholm med sofia om ca 30 minuter, hoppas på att ha packat ner allting, mh, jobbigt med varannan vecka -.-. men iaf så uppdaterar jag mer senare.
vet inte riktigt vad jag ska skriva, har inte mycket att till lägga!

kram

har ni sovit gott ? :))

godmorgon sötisar!
hoppas att ni har sovit gott iaf, det har jag trotts att jag är jätte trött & att de lev kanske dock lite för sent igår, somna väl vid cirka halv tolv, så jag är ganska seg nu. har fixat mig nu & idag blev de iaf lite mascara, hehe, eftersom jag såg extra sliten & trött ut idag så fick det bli det, vi får se om den kommer bort till kvällen, eller om jag kommer ha det hela kvällen, sånt märks, men nu ska jag nog strax springa ner, ta en macka & ett glas oboy (y', sen måste jag upp, ta på mig strumpor, borstatänderna & sen gå, intesant va? :), hhehe. dags att kolla någras bloggar med, hoppas eran fredag blir bra, uppdaterar senare under dagen, efter skolan i guess, puss

dagens outfit!

alla har börjat med hiss/diss nu, så jag med (a)

haha, okej, som jag sa, typ alla kör hiss & diss, så jag tänkte att jag gör väl det med, så här kommer det!

- Att veckorna & dagarna går så fort!, dock så är de kanske lite jobbigt att helgerna med då går snabbt de med, men det går alltid så snabbt, så snart är det helg där efter, så jag tycker att de är jätte skönt att allt bara rullar på, man behöver inte känn att något går sakta & jaja, ni fattar (y'. hoppas ja :)

-Att solen har börjat att komma fram äntligen, jag vet att det är skit kallt ute, men solen är ju iaf tramme & fet känns jätte skönt, kanske ett täcken på att våren snart är här, kan det vara så, eller vad tror ni? (a).

-Att jag ska till boxholm, jag måste faktiskt ersänna att de är alltid skänt att komma till boxholm, eller rättare sagt till mamma, man har de flesta vännerna där, sin stora säng, barbara datorn, buss till skolan, bra garberob, ja de är inget fel på att vara hos pappa, jag älskar att vara på båda ställena, men av något själ, jag vet inte rikigt!,

-vänner, utan vänner så, ja vad skulle man vara utan de, asså jag älskar mina vänner sukt mycket, jag har en bästavän som jag kan snacka mde om allt, jag har en massa vänner som jag också kan snacka med, om väldigt mycket, så käraste vänner, jag älskar er!

-mobil, dator, pengar! fan, jag är beroende av de båda, som ni kanske har förstått (a). 

- att jag inte använer smink lika mycket, det känns rikigt skönt, de är okej utan, bara de jag hade & säga om det!

-

-Att de är så jävla kallt ute, jag måste fan ha hur mycket kläder som helst p åmig & det är skit jobbigt, jag tycker att snö borde finnas i thailand, eller grekland, eller kroatia, eller något haha, dum som jag är (a)

-Att min kamera är sönder, som tur är har pappa lämnat in den, hoppas den går på garantin iaf, för om jag skulle ha den nu så skullle jag kunna fottat jätte mycket, & då kanske ni skulle läst min blogg mer?, vem vet, inte jag iaf!

-Att ha föräldrar som är skilda, på ett vis är det ganska bra att de inte bor ihop för de skulle aldrig funka,m jag gillar så som de är nu. & skulle inte välja tatde bodde ihop, jag har mitt liv så att de inte bor ihop & jag tycker att det känns rikigt bra, min pappa mår bra med hans tjej & min mamma med hennes kille, jag & mina syskon trivs med, så de känns toppen, men tänk er att få packa ner ALLA era kläder varje vecka (om man bor varannan vecka som jag), de är skit jobbigt!

-Att många i boxholm är annorlunda, inte de som de var då..

-Läxor, mh. de dissar nig de flesta. så ingen snack om den saken!

-Att det inte är sommar, här NUNUNU!

snart ska jag nog sova,
så pusssss
långt inlägg :o (a)

när jag gör popcorn & dricka!





klart !:D
mmmmmmmmmmums!

helgen is here!

hej!

Pluggaa..
Packaa..
Duschaa..
Pluggaa..
Packaa..
Duschaa..
Pluggaa..
Packaa..
Duschaa..
Pluggaa..
Packaa..
Duschaa..
Pluggaa..
Packaa..
Duschaa..
Pluggaa..
Packaa..
Duschaa..
Pluggaa..
Packaa..
Duschaa..

mh..
kul jätte de är min kväll.
vi hörs när jag har gjort allt detta
puss

video

skaffat bloglovin eller vafan de heter (y'

lagat mat!

hej!
nu har jag fått imig lite mat &så, snart dags för pluggning, de fick iaf bli lite bilder från när jag gjorde maten, snäll som jag är (y', & ja, bilderna är dåliga, men de är ju faktiskt gammal kamera! så här kommer de, de får bli en liten text med lite bilder!
vi hörs,


mästerkocken!

macaroner (y'

(y'

tha fooood! :D
macaroner & köttbullat (y'

hemma från skolan!

hej ni! :D
gör ni denna tid som denna eller hur man nu säger ^^
själv är jag hem kommen från skolan, & ska nog gå ner & käka,. idag ska jag plugga, äta, duscha, packa till mamma, idrottskläder, tv & lite, ganska trist, men de är de vanliga typ. idag har jag inte haft en enda sminkfläck på mig (a), men asså jag har inte behövt de lixom,. ingen bryr sig ändå, så det blev inget av de idag,. ihelgen så kommer iaf sofia till mig, på lördag är de min namnsdag & + att jag & sofia ska käka pizza & mysa då, inte för att jag har namnsdag, men vi har iaf bestämt med! :),.


HUR HAR ERAN DAG VARIT IDAG?
bra/dålig?.
min har vart som de vanliga, fan veckorna & dagarna & allt går så fort, riktigt fort går det, men de är ju alltid skönt, eller vad tycker ni? :')


ha det bra, vi hörs senare när jag har något kul att skriva om med. dags att kolla bloggar så hade bra gullisar som skriver så fina kommentarer & allt, puss


jag har funderat på att göra denna chokladkladdtårta,
den är lätt att göra, & blir prefekt att äta ikväll, då den är lagon kletig, har inte riktigt bestämt mig om jag orkar, vi får se hur det blir med det!
hehe, bilden är tagen av mig, så inte tagen från google :)

ska fixa mig.

godmorgon!
Sovit gott? : ).
nu är jag här en morgon iaf, hehe, duktigt som man är, starx ska jag platta håret & ta på lite mascara, efetr de är jag klar för dagen, jag vet, jag borde ha sattit in bilder, lite nya, men min kamera är inte inlämnad, & min mobil kamera dapmar att lägg ain på datorhn, på denna iaf, så de får bli fler bilder nästa vecka hos mamma :). hade bra förni, nu ska jag fixa mig, ha en görsa bra dag!

Kram


jag saknar er något sjukt.
aldrig att jag glömmer er!
Aldrig.
älskar er!

andra avenyn inne hos Diana!

hejsan!
sitter inne i dianas rum. som är jätte mysigt tycker jag, gillar hennes dator bättre & eftersom hon skulle fixa lite grejer på den andra datorn, sitter ju nu & kollar på andra avenyn på denna datorn, pga att tv:n där nere är den enda som funkar, min har dapmat & de har de andra två med, så de är bara en som funkar, de är ju inte så kul , men de är typ jämt så att de blir att kolla på datorn, men iaf. hoppas att eran kväll är trevlig & att den har varit det med, min har vart helt okej, inte hänt så mycket speciellt, allt har väl vart så som det stor på "måste göras", de enda jag inte har gjort är att ha packat upp, tror jag, men nu ska jag kolla färdigt!

har ni haft en bra kväll?
efter det andra avenyn, & lite är det dags att sova, så..





klart man vill bli veckans blogg

så jag är med här!

 

fixar desginen

hej.
ta de lugnt!
fixar bara designen eller sofia babe gör de åt mig, så tro inte att den ska vara såhär.
pusss<3


nu är iaf designen klar!
dags att duscha
tack sofia, de ska bli en ny ´header när jag har fixat den
kommer nog kanske i helgen, eller i början av nästa vecka!

KRAM

kvällens måsten! :)

japp, nu blir de att fixa lite
puss

ska sommaren 010 bli lika bra som 09?

åh, usch, haha, ni kan bara skitaa i att kolla på allt annat än på håret,  jag saknar mitt så där långa hår, jag vet jag ska inte klaga för jag har faktiskt ganska långt hår nu med, men kolla bara på då, asså fett fint hår hade jag då, de kanske var längre då, kanske kortare då, eller vad vet jag, jag kanske bara inbillar mig, men jag har klippt mig en gång sen det, men jag vill ha tillbaka de där, sommaren i gbg på den där båten, jag vill ha tillbaka håret, dock inte stilen, men vafan, de är håret jag saknar, på något sätt, usch, snart börjar jag väl att böla, haha! men jag vill ha ganska mycket av sommaren 09 faktiskt, de låter helt galet men jag hade bara så himla kul bara : o
+ att jag var brun & fin då me (a'

Haha, kolla nere vid benen så ser ni märken från toffsarna på benen, men gud hur kunde man se ut, fan jag skäms ; o, eller vad säger ni, fjortis tiden är förbi! : D




så, vem som helst, ge ebba sommaren 09 tbx?
eller ska man göra 010 lika bra?<3
-
kommentera gärna vad ni tycker?
BRUN/BLEK?
FJORTIS/EMO/NORMAL?
LÅNGT/KORT HÅR?
LITE FRÅGOR RUNT INLÄGGET! :)

hej! :D

alla har frågat mig om vad tjejernas i familjen annorlundas bloggar heter, ja idag har väl några frågat mig, så jag skriver här & ni nu vill gå in på de , iaf så är det linneas & amandas.
tryck så deras namn för att komma in på de, jag läser för de mesta linneas, den är riktigt bra tycker jag!

så gör de ni med!
kraaam

haha!

hej!
ingen uppdatering på morgonen idag pga att jag inte orka sätta på datorn, så de blev inget inlägg för denna morgon heller, så de är så de är..
men nu är jag igång, efter en stund med sofia & lite pluggning & damp & så (a)
hehe, jaja ni fattar, jag har pluggat med sofia ett tag & så, käkat, dapmat & massa, alltid lika trevligt med den damen,. nu ska jag kolla runt lite, vi hörs när jag har något att skriva om, puss



+ att jag ska fixa en header!

tro det eller ej, men jag går & lägger mig!

ja. haha, överskriften rinna såg jag nu, men iaf de där va inte kul : p. men jag är fett trött & yr, klockan har inte ens hunnit slå halv nio. men jag går & lägger mig redan, jag kommer sonma direkt, så jävla trött som jag är ny, & + att jag har jätte ont i nacken ;/, får se om jag uppdaterar på morgonen imorgon, de märker ni, så godnatt, hoppas ni sover gott. okej?. pusssss!



ikväll..

saker som jag bara måste hinna ikväll..
lite har jag hunnit, men nu ska jag hoppa in i duschen, men fixa inför i morgon, sen käka med pappii min<3
puss

haha, så söt!

åren har gått, mycket man aldrig glömmer

ja. åren har gått men de finns ändå så mycket man aldrig glömmer, jag & systers ego pic, när jag, sofia, kajsa, Wille inte var med på badet & gick in i bastun istället, haha, & markus blev sur på oss!, alla gånger när jag & sofia har typ egat oss med snygga fotton *host* :). När jag fick zwante av sofias familj & när vi var på ullared & köpte kattleksaker & skit för flera hundra, & de använde typ inte ett skit (a). alla gånger som man har vart ute & gått med filippa, & hundarna i de fina vädret, alla de härliga dagarna med kaninerna & ungarna, som blev inavel (host), haha, inte meningen asså, &  kommer jag aldrig aldrig glömma när farfar & farmor hann gå bort, asså jag kan inte besrkiver hur mycket jag saknar & älskar de,. att några bara kan försvinna sådär,. men ni är iaf tillsammans nu, & jag är fett glad för det, men vi ses snart jag lovar!

under åren har de ju också hänt annat bra / dåliga saker.
bra:
träffa tjejerna
grilla i skogen
lan hos Wille
stugan hos matilda
alla gånger hos sofias mamma
& mycket mycket mer! <33





 <3










ja har städat, då är bara plugg, duscha & liiite kvar!:)

hej!

jag min uppdatering har vart låg progrund av att jag har vart hos sofia över natten om ni undrar, nu är jag hemkommen efter en skoldag,. de var riktigt kallt ute :o, så jag bad pappa häma mig efter skolan (a), men nu ska jag ta & äta något, sen är de dags för "måste görsas schema (aaaa) " :
*packa upp/in
*plugga
*duscha
*packa idrottskläder!

-
de var det!, ha de bra :)
hörs senare! (aa'

bild ganska gammal, men i repreis ;D

RSS 2.0