Ska börja med Headern nu!

Ida stack för en 15 minutersen & så, förut drog vi till ica, handlade godis & dricka, drog till timmerö & satte oss där. Sen så blev de kallt så vi åkte upp till coop & handlade popcorn, sen så snacka vi med lite folk. Efter det stack vi hem till mig jag & ida. Satt på altanen med godis, dricka, popcorn, jordgubbar & socker, & spelade kort, mysigt kan jag lova(a).

men nu ska jag börja med min mya header, kanske ändrar något annart (A)

Hemma, fast ska upp till idaa nu.



Mysigt värre, vet inte riktigt vad som händer ikväll med na, kanske ut?, jaja, märks, hörs där eller ikväll, kommer nog sitta här ikväll/natt, pusss


Det kommer upp en ny Header inatt tror jag, & då ska även denna bild finnas med :)

Nana, ingen rubrik tack :)

vi dampar, kul ska ni veta. Bilder talar=)






:D

Dags för frulle, taco alltså =)

Nu ska vi käka taco till frukost. mums, vi hörs, dags för de nu.



Bild från förrgår, redan upplagd här

Vi ska till nederlösa & bada..



..jag, Diana & Sofia, mysigt. Mobil, bikini, Handduk, fika & Solbrillor, toppen. Blir nog kvar där ett tag, så kul. Bada, sola & bli brun. Solen är på topp & jag är varm, Sommar or what? :)<3


Haha. Bild från sommaren 09. hihi, Emmas hand, kattunge jag & idaa, fjoris tiden, så tro inte att bilden är nytagen :))

Gör plättar =D

Just nu står Diana & Sofia i köket & gör plättar, jag var nyss duktig & gjorde grädden (y', Det ska bli våran frukorst det, vi vakna för ca en timmesen & sen dess inte hunnit mer än börjat på plättar & chillat. Snart tror jag det är dags att käka, mums. Men nu ska nog jag hjälpa till med något, jag & Diana stannar här inatt igen hos sofia, helene & mattias :). Kul det. Vi hörs, senare idag., får vi hoppas :)

Gammal bild på mig & pälsklings Emma<3

Outfit today typ :D





Såhär har jag sett ut hela dagen, naaaajs

Jag, diana & sofia ble hämtade av..

..sofias mamma så nu sitter vi här, eller jao vi har vart här ett tag, hunnit att bada nederlösa, grillat & kollat på film., imogon ska vi hänga med till linköping. antingen tar jag tåget hem, kanske drar till cec, om hon kan,. eller kanske är med sofia?, vet inte riktigt än, men något blir det iaf, men nu känner jag för att sova om vi ska upp tidigt. Måste vara klar klockan halv 10 imorgon, så jaoo, Jag borde få sova lite eller var tycker ni?. Godnatt, & sov gott. Nu ska jag gå & borsta tänderna. Fast nu velar vi lite, blir det linköping. Eller ta mysdag med sol & schteek?. nana, kan inte bestämma.  Hihi, får se, nu ska jag kolla älsklingscecs blogg.<33


Söta sofia, i love you

World trade center!


Jag, Diana & Sofia kollade på den efterelängtade filmen som vi så gärna velat se, tyvärr kan jag inte säga vad den heter, för då avslöjas hela inlägget& så, men när jag såg på filmen låg jag i slutet gråtande i soffan som en bäbis, jag har nog aldrig gråtit så mycket till en film förut helt ärligt. Men i filmen var det en del av World Trade Center, & efter filmen var jag, sofia & Diana bara tvungna att gå in på youtube & kolla in hur et går ut när allting hände. Alltså när flygplanen flög in i new yorks stora husen, eller vad man nu ska kalla dom, det fanns ju säkert 1000 våningar. Där företag & allt möjligt fanns. Tlygplanen flög ju inte precis in utav olycka, det var ju några utlänningar som gick på planet & gickfram till han som körde planet med pistol & hotade honom att han skulle köra in i huset, först i det ena stora huset & sedan i det andra, eller ett annat plan blev hotat till att köra in i den andra stora med. Ja, usch. Tänk så många som dog.

Här är lite klipp från när allting hände. Tänk & vara längst upp :o

 Jag fattar inte hur islamerna kunde göra såhär?, hur hur?



"..You and me, can't you see?.."

Jag älskar dig sofia! :)

Hemma från badet & har grillat.



Var riktigt mysigt & det var skit varmt i vattnet kan jag lova :o. typ 20 elle något, skit varmt var det iaf. När vi kom hem grilla vi, & nu plattar sofia håret, ikväll blir det film, fast blir att dra ut en liten stund först, kanske hittar något socialt folk?, vem vet, hihi, iaf, vi behöver få tag i skräckfilm, (a'


Jag & sofia drar & badar med Mamma, stefan & diana. Ses senare!





Ska bara packa, sen..

..blir det att vi drar till lundbydet, ses vi där? :D

/ebba

hahha

Jag älskar dig.

Diana.
Det enda jag vill att detta inlägget ska gå ut till är min älskade syster som jag älskar så jävla underbart mycket. Du är en av de underbaraste & finaste personen jag känner & jag skulle aldrig klara mig utan dig, jag hatar att vi bråkar ibland. Men ibland kanske alla måste hga små tjaffs?, helt ärligt. Om man skulle jämföra med alla andra familjen så bråkar nog du & jag ingenting. Du& Jag går oftast ihop & kan snacka, vi har inte alltid samma åsikter med det kan man inte. Jag hatar att du inte mår bra. Jag vill se dig le & skratta, det var för längesen jag såg dig le. Le på riktigt, jag saknar min syster. Hon som var den tjejen som älskade att fota & rökte hela tiden som jag hatar, hon som hittade på nya maträtter & hatade när andra lasig i när du lagade maten. Hon som tog bussen till linn varje kväll. & när jag sov inne hos dig varje kväll, vi låg & snacka hela tiden. Det finns så mycket saker som fanns då som du log av. Jag saknar det så mycket.  Kommer du ihåg när du, jag & mamma var i fiskarp & fiskade. Jag fick fisk & du blev så sur för att du inte fick något. Tillslut slutade det med att vi bråkade om fiskarna. & När vi flytta in hät hos mamma,. när alla rummen var tomma innan vi hade flyttat in, du & jag satt brevid varandra med en lampa i knät & jag brände min haka. haha. åh. Jag avslutar detta inlägg med en tår på kinden, du ska veta att jag älskar dig. Vad som än händer, För det sista jag ville se, var att se dig sluta le. Jag tycker om dig som du är, & kommer alltid tycka att du är speciell. Du gör mig glad. Jag kommer finnas det dig i varje sekund. & behöver du snacka, så ska du veta,kom bara fram till mig, jag har tid för dig för att du är min syster & det finns inget jag vill ändra på..

/Lillasyrran



Musik!

Lyssna då, brabrabra! :D

Sean Banan – Skaka Rumpa

Bob – Airplanes [feat. Hayley Williams of Paramore] - Explicit Album Version
Troy And Gabriella – Gotta Go My Own Way
David Guetta – Love Is Gone (Fred Riester & Joachim Garraud Radio Edit Rmx)
Fatal Bazooka – Parle A Ma Main - feat. Yelle et Christelle Radio edit
Generation Love – Baby I Love Your Way
Shakira featuring Freshlyground – Waka Waka (This Time for Africa) (The Official 2010 FIFA World Cup (TM) Song)
Love Generation – Love Generation

Hej på er.

Omgomg, jag är inte död. Fisk som en nöt, eller va är de man säger? :), Jag är iaf hemma nu från skännuingen & har inte haft tillgång till dator så därför att uppdateringen vart riktigt låg. Men det får ni vara med på. Eftersom det är sommarlov. Min bortförklaring (a)

Iaf så är jag skit trött men var tvungen att gå upp & nu kan jag inte sova om efter moas mamma hämtade oss. jaja, med en macka i min hand ska jag ta & kolla bloggar, pusss

Någon bild?

gästbloggning

Ebba är i skänninge, därför ingen uppdatering från henne!
Hon chillar snopp med Moa :) Träffade ju dom en liten snabbis igår, och skulle kanske åkt in idag och käkat kebab med dom men det blev inte så. Jaja.
Ebba ville iaf att jag skulle skriva lite, men jag är inte så bra på dethär så det blir som det blir.

Nu vet ni iaf det , och hon kommer hem imorn tror jag.

Älskar dig Ebba !



/ sofia

Vad vore vi utan musik?

Jag verkligen älskar spotify. För vad skulle man vara utan musik?, musik finns överallt, på stan, i affärer, cafe, reklam, ja, in my head, Musik är det underbaraste som finns asså. & nu är det ännu bättre när spotify har blivigt ännu underbarare & fixat så att man kan få sina vänners spotylistor. Det är via facebook. Så nu kan man lyssna på sina vänners spotify listor. Det är verkligen toppen & som sagt jag älskar det verkligen, så nu sitter jag & lyssnar på Sarakarlssons lista. The Script – The Man Who Can't Be Moved . Helt underbart är det ju. hihi, blir helt glad över musik. Loveit!



LOVELOVE! :D

Jag var & shoppade lite med Idaa i linköping igår med, detta blev köpt..





Shorts-Ginatricot-99:-

Solglasögon-Ginatricot- 59:-

Jag tycker om ginatricot. Snyggakläder & bra priser, det gillas. Gintatricot är bra, eller var säger du KISSIE? :D



Dagens outfit/facelook





Shorts-Ginatricot
Linne-Ullared
Tjockiströja-Bikbok
Gladiatorskor-Skopungten
Bikini-HM
-

Hår-Bulle
smink-Inget
Solglasögon- Ginatricot




svar till cec!



ja, självklart tycker jag att du är gullig, även att du är kort, klart, jag tycker att du är gullig fetersom jag älskar dig sjukt mycket, bara att du är så underbar som du är får dig gullig. DU är perfelkt gumman & jag älskar dig tills luften tar slut.

Frågestundens svar!

vilket smink brukar du använda oftast? (a)


Svar:Jag brukar oftast använda Bara mascara & ögonbryns penna, för det räcketr gott & väl för mig, ibland kör jag på lite hudfärgad ögon skugga för att inte se lika trött ut. så det är det, jag kan lägga upp en video hur jag sminkar mig imorgon :)

beskriv hur du ser på kärlek :)

svar:Kärek är riktigt starkt, man måste känna det på riktigt. Jag är inte bar på att förklara, men kärlek kan alla känna på något vis, man kan inte förklara känslan.

Skulle inte du kunna lägga upp alla smink produkter på en bild på bloggen & visa vart du köper dem ?
KRAM ALEXANDRA

svar:Visst kan jag det, det kommer när jag har hittat min kamera (a), hihi, det kommer iaf, det kan jag lova.

Hej Ebba. Vart köper du dina kläder som linnen & tröjor, PS den svarta tröjan du har på dej på din header vart köpte du den ?
Tacksam för svar !

svar:Hejsan.  Jag handlar alla mina kläder på lite olika ställen, jag brukar aldrig hanlda på bara en affär, men edn svarta är köpt på Jc, & den är lilla idaas., hihi, älskar den tröjan, annars handlar jag mina kläder på Bikbok, Gina, HM & Cubus, kommer även in i andra butiker givetvis :)

På din header vilket program använde du för att fixa den ?

svar: Jag använde Picasa, brukar även annars använda mig av gimp. Riktigt bra program!

Hej Ebba. Joo ja undrade bara om inte du skulle kunna ta en bild på alla dina smink produkter berätta vad dem heter & vart du köper dem ?
Jätte Tacksam om du skulle göra det :D

svar:Hej, ja, har radan svarat på det i en fråga, så antar att du redan sett det. :)

vTycker du om någon kille? :)
Du är en sjukt söt tjej så killarna borde väl vara efter dig! Bra blogg förresten, har du någon favorit blogg? Och har du några bra bloggtips? :d

svar:Hej, nae, jag känner att jag måste bli riktigt kär, & eftersom jag inte tycker om mitt utseende, så kommer jag inte bli det, helt ärligt, Tack för att du tycker det, gulligt av dig iaf, så nej, mitt svar är nej.

Tack för att du tycker om den, jag har lite olika favoit bloggar, dom jag läser är:

Ceckarlson.blogg.se
sofiamjonsson.blogg.se
idaaramevik.devote.se
eceh.blogg.se
aaamandalind.blogg.se
kissies.se
dessies.se
bulloman.blogg.se
thereseramevik.devote.se
matildaekeblad.blogg.se
honvetallt.blogg.se
wynaut.blogg.se

& säkert fler, :)

Hur mycket väger du? och hur lång är du? :)

svar:
Jag är inte ute efter att vara dryg på något sätt, men helt ärligt så tycker jag inte att någon som läser min blogg har någon rätt att behöva veta det, dom som behöver veta det vet det redan, synd du (a), men iaf så är jag runt 165. Lång, men jag trivs med det, jag tycker att det är ganska snyggt att vara lång. ;)



Är hemma hos idaa, snart ska det grillas!





Skit mysigt det. Har vart i timmerö med Emma & idaa förut, trevligt, träffade även andrea en stund, & bara chillat, bra det höreni, nu ska jag vara lite socail mot idaa, gulligt av mig, solen är på topp & jag jobbar på en bränna, sommaren är toppen <3


Gammal bild på mig & SOFIA!

BRA LÅT!

Dagens tips



Jag har denna fast som en tub som mabn smörjer in på benen, låter det vara på i 2 minuter & sedan drar bort med blastbiten, skit bra är den. Går att ha för, Benen, armarna, armhålorna & bikini injen, skit bra ju. Så det är verkligen ett tips för er där ute, Finns att köpa i typ affärer som Kicks, Åhlens, Lindex, :)

Bilder som aldrig visats på mig i bloggen.





Ni hatar min uppdatering

Men jag har faktiskt sommarlov. Hihi, orkar inte skriva mer, somsagt, sommarlov. Ska hem nu från IDaa, skriver ikväll, puss
IDas beroende

Drog till Idaa sen, vi cykla till..




Timmerö & stekte & bada, skut skönt ju, sen kom Noak & Robiin, vi drog till strömmen & Sen kom folk dit, gustav & Nisse, Folke & Felix, Sen drig jag & Idaa, nu är cec här & vi 3 ska sätta upp pooleen hos idaa, sover här inatt & så, nu vet ni det., Vädret är på topp & allting är great, det gillas, Ikväll blir det nog grillning här hos idaa, Ja, det kommer blir tpoppen helt enkelt, kanske badar sen igen?. Imorgon hänkar jag Idaa till linköping, sen vid 4 kommer bynnsborna hit, chillar pung med oss. Jao, toppen ju, Hihi, nu kanske jag ska hjälpa dom med poolen?. jaja. de behöver mig ju, jag är ju skillad :)

Bilder höhö!









/ebba

Vakna nu, kanske lite tidigt men..

Jag var så trött igår så vid klockan halv 1 sov jag nog som en stock. Kollade på klockan senast vid 00.08 kommer jag ihåg, men sen. BOOM, haha. Då var jag borta i min dröm. åh jag drömde om Farmor & Farfar. Åh, hela släkten åkte runt sverige på (pappas sida) & hade gå kul. Ja kommer ihåg att jag var så glad så. Men jag vaknade upp & insåg att man kan tro för mycket.

Jag älskar dig farmor.
Hade tyvärr inte någon bild på farfar här

Dålig uppdatering idag?

Iaf så bryr jag mig inte, jag har ett liv & just nu myser jag med Syster & Sofia. Har blivigt Sams med Syrran & cec, & det känns bra, just nu har vi ansiksmask & kokllar på barn film. myspyk, som en flickkväll,. Midsommar är nog planerad, blir att dra till bynn!

Hemma. Vart har jag vart? jo..

..Ilinköping hela dagen med sofia haft skit kul, solen har skinit & bara haft det toppen, är lite seg så jag ska nog ta & hoppa in i duschen & så, vi hörs ikväll, sitter nog här hela natten

Min statistik!

haha, ena dagen är jag uppe på 56 & andra dagen 75?, det är sjukt kul med läsare (jag har inga om man jämför med typ emmaholgersson.devote.se), eller så, haha, men ändå, igår hade jag 56 & idag 75, eller ja har haft 75 idag iaf, & dagen är ju snart slut, men jaja, ni fattar. Kollar endel bara då&då? :). Hihi, men puss på dom som kollar iaf. hihi!


/Ebba

Dagens outift & så (iaf eftermiddagens (a' )

Nu är slach ice'n klar & ansiksmasken på

så, nu ska vi ha Ansiktsmask, skrubb & lite skit, mysig som bara den, fan vi måste ta våran egna isglass med sofia (a)






Hehe. DUSCHAT!

Hello.
Jag & sofia har nyss duschat i varsin dusch & förut så var vi ute i solen i ca. 2 timmar typ. Blev inte brun så som jag har sett, men det kasnke kommer? hoppas iaf (a), Jag & sofia ska nog köra ansiksmask & anstíks skrubb snart tror jag, jag är skit sugen på pizza med?, haha!. Men nu ska vi dunka musik & springa runt i underkläder här i huset. Love it. Puss

jag innan vi drogg ut förut :)

Vakna för en timme sen typ.

Nu sitter jag & sofia vid varsin dator & chillar bara. Vi är inne på ls8.se haha. Det är skit kul ju, smsar med flk & bara är riktigt chill. göttkött. Idag ve jag imte riktigt vad som händer, vill hitta på något, men vet inte riktigt vad?
jaja, det märks ju iaf, nu ska jag kolla sofias blogg. Vi hörs puss


Ebba+Morgan=♥

EbbaTipsarBloggar!



Bbbeejbii.blogg.se
Bloggen drivs att ett par jätte söta & trevliga tjejer, jag läser bloggen dagligen & tycker ni med borde det, för dom är riktigt bra.

så gå in på deras blogg & lämna en kommentar!


-
sofiamjonsson.blogg.se
Denna söta lilla tjejen heter sofia, hon är skit söt & driver denna blogg, haha, ingen okänd person inte, hon sitter ju brevid mig just nu då^^

så gå in på bloggen & lämna en kommentar!

-
Ceckarlson.blogg.se
I denna blogg är det min lilla mini cecilia som skriver, hennes blogg är jätte bra så den borde alla verkligen ta & läsa, hur söt som helst är hon!

så gå in på bloggen & lämna en kommentar!

-

Idaaramevik.devote.se
Här kommer ännu en plutt som driver en blogg, hon är verkligen hur snäll & söt som helst så, iaf..

så gå in på bloggen & lämna en kommentar!

-
Thereseramevik.devote.se
Här kommer ännu en devotare som faktiskt är kusin med söta tjejen över, hon är lika söt hon, gå in & kolla själv.

så gå in på bloggen & lämna en kommentar!


-
Emmaholgersson.devote.se

Blev en redig grupp med devote här ni?. haha, men iaf så här är emmafinast, som jag saknar riktigt mycket, hon som var med i tidningen NIVET?, kungbögbloggaren (a)

så gå in på bloggen & lämna en kommentar!

Bulloman.blogg.se
Hon är en riktigt gullig, lika gullig i bloggen som i verkligheten, läs verkligen hennes blogg, hon är fan underbart gullig

så gå in på bloggen & lämna en kommentar!
 
evelinamathildalundberg.blogg.se/
Henne skulle det inte sitta fel att se ut som, verkligen hur söt som helst, hennes blogg är skit br a& hennes kläder är så fina, majo, kolla :D

så gå in på bloggen & lämna en kommentar!


Här är nog dom., Hoppas verkligen inte att jag glömmt någon, men jag kollar ju många andras mer bara att deras kanske jag kollar varannan dag. EFetrsom endel bara upppdaterar då&då, så det finns många andras med!

Tycker till om..


Kissie/paow/dessie/blondinbella/tyra/gaybloggen/kenza

Kissie:
Jao. Det finns ganska mycket man kan säga om henne, det enda bra med henne är att hon kan stå för vad hon säger, fast hon säger för mycket, hon  trycker ner andra tjejer, (oftast), för att hon måste trycka ner någon annan när hon själv inser att någon är vackrare än henne. Tyvärr måste hon operera sig för att få bra självförtroende, vilket är riktigt synd, innan när hon var en helt vanlig gullig blond tjej som "lekte" drg på bloggen var hon skit bra, men nu, Bom vad har hänt? :o man kan säga att det är det jag tycker om kissie, dryg & elak, överdriven.kan vara lite småkul ibland.

Paow:
Jag tycker att paow är en ganska gullig tjej, men efter att hennes blogg har blivigt så lång tråkig så har jag slutat läsa den nästan. jag kollar den när ja inte har något för mig, det är synd att det har blivigt så. Men för tråkiga bilder & så, jag tycker den bara handlar om pojkvännen & om fester, så. mitt "tycke" om Paow är nog : En ärlig tjej med sjuka åsikter, men verkar vara en trevlig flicka & rar! :)

Dessie:
Dessie är en gullig tjej tycker jag, men det jag tycker är tråkigt att att hon lever som en 20 åring. Hon festar flera dagar i veckan ist för att gå i skolan, hon verkar vara skit snäll tycker jag annars som person. & hon står också för vad hon säger, men min önsan är att hon inte blir en "kissie" i framtiden, jag har en sådan känsla. så: jag läser hennes blogg prinsip varje dag, bra blogg med mycket biler, bra text & så, toppen blogg annars!

Blondinbella:
Jag läser hennes blogg dådå & jag kollar på "bella & tyra" show då&då, så det är väll från programmet jag har sett henne & fått en bild av henne ifrån, hon verka vara riktigt trevlig & jag älskar verkligen hennes stil & hennes leende. hihi, hon är toppen som person tycker jag så långt, fast jag vet ju inte helt?

Tyra:
Jag har samma som om Bella. Jag kollar hennes blogg lite då&då, & bella & tyra show då&då, så jag vet inte riktigt vad jag ska säga, hennes kläder är skit fina, hennes hår är skit fint. & Hon har en skit snyg kropp, det är väll vad ja tycker om henne, haha :). Gullig tjej tycker jag hon verkar vara!

Gaybloggen:

Med andra ord, Amir bögen, hihi, jag har inga åsikter om honom, jag tycker han verkar vara lite dryg, kan det vara föt att jag intr tycker om kissie?, haha & att dom umgås lite? :D

Kenza:

Skit snugg tjej som även hon med har skit snygg klädstil, jag tycker att hennes blogg är helt okej, kan vara lite jobbigt med mycket text att läsa, men annars är hennes blogg skit bra, mycket bilder & cool stil, gillar samma stil som henne. så ja, bloggen är toppen & kenza med, bara att hin är utonlands 24/7 ;o


Finns
fler bloggare jag kunde skriva om, men paalla inte (a)

Vad är monarki?

Monarki på bloggar, hit & dit, jag vet inte ens va det är?. haha, är jag cp?, eller behöver jag inte veta? (a)


EMMA visade ju på sin blogg om slash ice, så nu gör jag & sofia det fast med fruktsodá (a)

If we ever meet again


Svar från frågestunden kommer senare i veckan, för vem vet, jag kanske får fler frågor? :)





Jaja, jag kommer svara på frågestunden en annan jag, för jag kan få fler frågor & då känner jag att jag kan vänta, för det är kul att få frågor, så kom igen, fråga på, för min skull. Passa på! fråga bara på!. För att komma till frågestunden -->http://ebbaviktorianilsson.blogg.se/2010/june/jag-tycker-att-jag-far-lite.html#comment


Hihi, nu sitter jag & sofia här & chillar med musik på radion & är skit trötta, förut åkte vi ju hem från tess, vi la oss typ vid 4 elle något, fan sen vakna jag vid 5, stängde av filmen & sen la mig, vaknade lite senare av att det var varmt, & sen så ringde sofias mamma vid 10, så ja, jag är död, skapligt död, halshuggen kanske? :), haha. Men vi åt förut & så, så har fixat mat i magen iaf, japp. Men vi hörs sen, nu ska jag göra något? :)


vilket är bäst? :D

Det blir att sova snart, typ om 5 MINUTER :)



jaja, rubrik lyder & alexandra drar ju imrogon, RING MIG INNAN !

haha, ne nu är jag lite ttrött, det är ju ändå ljust ute (a)

/eb

Nu ska vi se film, sen sova! =)




Jag har verkligen haft skit roligt ikväll, det har kommit lite kläm men annars har allting vart skit roligt. jag har träffat verkligen värdens gulligaste EbbaOlsson, sveriges sötaste & snällaste Nadine bulloman (a) Som har en coool sköldpadda!Linda var verkligen hur trevlig som helst & så. Idaa lite cp som alltid, trotts lite i slutet (a), & Sofia bajsaaaa,& jag älskar dig bv hihi, Tess va najs. Hihi, haha, sen va killarna naaaaajs. Haha, & en sak, haha, DAVID BLEV FASTBUNNEN I FLAGGSTÅNGEN AV ANTON & NÅGRA!, haha, så kul.

Gammal bild på idaa

hos therese ;D

Vi äger & chillar pung & jao, blööö

Hos Tessiiii <3



gillar du inte detta kan du suga

ebbaebbaebbaebbaebbaebbaebbaebbaebbaebbaebbaebbaebbaebbaebbaebbaebbaebbaebbaebbaebbaebbaebbaebbaebbaebbaebbaebbaebbaebbaebbaebbaebbaebbaebbaebbaebbaebbaebbaebba

Sitter hos idaa nu.

Vi käka fort förut & duschade skit fort, haha. men nu är vi iaf hemma hos ida, hon & hennes pappa & Linn hämta oss. Snällt :).


Nu ska jag föna & platta håret eftersom det är blött. vi hörs :)

jag just nu!


haha, gullig

Jag & sofia Lagar Kycklingwrapssssssssss..

hahah, aa. vi drog upp till Coop & handlade skit fort, skills.

Bild från igår

fail :(

Haha, samma Ip-nummer, olika namn. ;)


Godmorgon allihoppa!

Jag & sofia vaknade nyss, typ för 5 minutersen. Idag är det att dra till Tess för att fira plutten.  Det ska bli en toppen kväll. Sover även över där jag, sofia & Idaa, Ska verkligen bli kul. Åker hem på Lördagen antingen med pappa eller med sofias mamma. Åker vi med sofias mamma blir det att bo i skeppsås i helgen, skit kul det med, så hänger jag med sofia tilll den fattiga frisören adolf. Ja, dom klipper väldigt dåligt & pillar sig i näsan med saxen, fast de bryr sig inte sofia om

sofia,  hon är en kamelbajs, fast jag är kamelen som bajsar ut henni. så mitt probvlem vad jag äter, fast jag är en fiiiiiis fast jag är en griiiiiiii(s)


SOFIA PÅ BILD

Hemma =)

Sofia kom ju hit förut & då direkt bytte jag om till cykel byxor & tröja, sen så stack vi ut. GöttKött!. jaja, nu ska vi ha ansiksmask & heta oss, haha, men jag skriver sen igen , fortsätt fråga i frågestunden.



haha, saknar dig plutt! :)

För att komma till frågestunden:
http://ebbaviktorianilsson.blogg.se/2010/june/jag-tycker-att-jag-far-lite.html#comment


jag tycker att jag får lite..

.. frågor då & då, så varför inte passa på & ha en fråge stund då med?, tycker att jag får lite frågor då&då, så fråga på bara, jag svarar ju på allt, kanske inte sjuka frågor som typ "vad är en gurka" utan seriösa frågor. Fråga på bara, jag kommer inte lägga ut frågorna på bloggen när ni har ställt dom, eller jag kommer inte acceptera dom. så att de syns, det kommer jag göra när frågestunden är slut, så jaja, för er "nya" läsare, fråga på bara :)

svar från lite frågor från "bloggsvar"








svar från fråga 1.
Jag skulle kunna lägga in en video på det en dag, för orkar inte skrivia riktigt hur jag gör, ni kommer inte kunna
förstå, så det är nog bäst om det blir en video, kan lova er det. Så det kommer upp en nästa vecka ;)

jaja, jag vet, men jag bloggar när jag har tid & när jag har något att skriva, för det är ju inte så kul för er att läsa "hej, nu ska jag dra till skolan, hejdå". Så det är ju även min blogg, så jag uppdaterar, inte drygt menat :)

svar från fråga 2.

Jo, men om du ser detta så kan du ju skriva till mig, om du ointe redan har hunnit fixa det. :)

svar från fråga 3.

Jo, om du inte läser min blogg kan du nog inte förstå det^^, men iaf så var jag & min klass iväg & cyklade 3 mil till fiskarp vid sommen & bodde där i 2 dagar, det var verkligen kul, så jag hade inte tillgång till dator, men det är jag riktigt glad över. För jag hade så otroligt kul & vädret var verkligen på topp. så det var därför cec blogga, alltså, för att jag var på "lägerskola" :)





Hoppas att era frågor blev rätt svarade, annars är det bara att fråga på :)

Dagens Hiss&Diss

Hiss
Detta underbara väder, jag vet, det kanske är lite förjävligt varmt, men hur skönt är det ändå inte. Även om man klagar, det är ju faktiskt sommar vi vill ha elle hur?, mer behöver man inte skriva. SOMMAR!♥

 

Diss
När endel bara finns när man mår dåligt & aldrig annars, det är nog det värsta som finns tror jag, de skriver aldrig till en annars, men lägger man  ut en bild & kanske skriver något speicellt, tex typ:varför?, eller "hejdå farmor"eller  liknande, det är då man får de där " finns om du behöver snacka", & personen menar egentligen"säg till mig , jag vil veta vad det är som händer här". SÅ irriterande, för ska någon skirva att den "finns" ska den finnas när som helst, skriva till en ibland, göra något för att träffa dig & så. Detta går inte ut till någon, &/ det är inte så att jag pekar ut någon som det handlar om, men det är iaf så jag tycker. MEN  jag har vart med om det.

Det var min HISS&DISS. Ikväll eller snart kommer sofia, göttkött.

25 grader i skuggan? :o

Haha, jo, det är faktiskt sant, & för varmt för mig, men jag ska gå ut i solen snart & sola mig brun & fin. hihi, sofia kommer förhoppningsvis hit ikväll &så, var ute en stund på stan & köpte coola, & snacka med asandra :). kul :). Nu ska jag ju schteka i 30 graders solen, ikväll blir det ett dopp i det bli. Inte ett moln på himlen. Välkommen sommar!


Jag för 5 minutersen:


Jag för 2 minutersen:

hihi, aww, titta vad jag hitta på matildaekeblad.blogg.se




Jag älskar er tjejor, hihi, sofias fina ben klämmer jag på (a)

Jag & Morgan har..

Vaknat till lite nu & har tänkt oss att städa min garderob, & så, han är ju så bra på det. Så puss

Jag borde DÖDA Samuel & Tobbe

Haha, bara för att tobbe är uppe så smsar han mig så jag vaknar, & bara för att jag nästan somna om så har Samuel sommarskola & smsar mig. Haha, fan stackars mig. Haha, jag är så trött, gick & la mig tidigt igår för att jag var så trött, men kan man sova för de?, nene,inte om Samuel & Tobbe har mitt mobil nummer. haha, men de är alltid kul med sociala personer här va!

Idag vet jag inte riktigt vad som händer, får se :)

Jag saknar dig älskling.

Ullareds bilder




Haha, dom jag tog typ^^

Hej på er:)

Först & Främst vill jag bara säga "hej & tack för grillkvällen i försen & Tack Lukas & Agge för att vi kom & bada med er i öringe" ja, för har jag skrivit det så har nog alla redan fattat vad jag har gjort, hihi. & då behöver jag inte förklara men iaf så är jag hemma nu eller idaa körde hem mig på moppen, gulligt! Iaf. Det börja med att jag & Idaa åkte till forsen med John & Tobbe för att , ja jag  vet inte rikigt, då ringer Lukas & August mig & vill att vi kommer till strålsnäs & badar med dom?, jaja, så fort, hem till mig, hämta badkläder, efter det, fort ner till tanka, sen fort, erik kommer & hjälper oss & sen foort hem till idaa, där efter körde vi äntligen iväg :o, haha, & dte va skit skönt att bada, jag lovar & vattnet var ju skit högt ju, hade verkligen ökat som fan. När vi hade badat där drog vi hém till Idaa, bytte kläder, för vi kan ju inte gå med "morgan" t-shirts hela dagen? haha, & sen drog vi till Icaa, Köpte Korv, bröd, dricka, engångsgrill, tuggumin, & HAMBURGEDRESSING (A), haha, ssen drog vi ner till forsen & satte igång Engångsgrillen & gjorde en egen brasa, sen kom det ju en massa folk dit & så., Jao, jag hade bara kul typ, Sen gick jag, då Kom Samuel, Noak, Robin, David, Danne till mig & gick en bit, tills Idaa kom, så drog vi iväg hem till Idaa, tog mysbyxor & sen gick jag till Samuel & Noak & Robin & Daviv & danne igen, sen så kom Idaa & hon körde hem mig. Jao, de var min dag :), . Bilder från ullared kommer sen :)


Jag älskar dig idaa
Jag saknar dig Tess & Cec. hihi rimma skills!

& det är Alexandras fel att jag säger Skills :), fast inte konnstigt, vi är ju skills :)


Nu ska jag & Morgan gå in på bilddagboken :)

Äntligen hemma :)

Hello på er. saknat mig? iaf så är jag hemma efter en  fin shopping dag, eller  dagar med Moa, linn & maggan, jag har haft skit kul & detts måste göras om :). Iaf så ska jag packa upp allting, ikväll ska jag köra på en sommar outfit eftersom vädret är på topp, & sen så blir det att träffa Idaa & Andrea (a)



JAG ÄLSKAR Morgan! :)
 

sitter i ullared/gekås

Sitter just nu i en stugai ullared, har handlat massa ;), hittat lite bra grejer, kläder & massa skit, Det är skit fint & soligt här ju & vadret är iaf på topp. Höhö, men vi hörsnär jag komemr hem, imorgon, psss

Dagens sista inlägg!

Ja, rubriken lyder, jag drar ju till Moa om en kvart & måste fixa ett par små saker innan det, så detta är mitt sista inlägg för idag, imorgon kanske Cec kan blogga? :). jag kommer ju hem på onsdag igen med en massa shopping , naaaaaaaaaajs. Då kanske jag har hittat ett minneskort med?, haha, kanske köper ett där nere annars som har mer minne?, haha, men iaf så ska jag iaf ha skit kul, vi hörs söta läsare! :)

Ullared

?

Dagenslåt-idas fel av beroende




Bob – Airplanes [feat. Hayley Williams of Paramore] - Explicit Album Version

Bob – Airplanes [feat. Hayley Williams of Paramore] - Explicit Album VersionBob – Airplanes [feat. Hayley Williams of Paramore] - Explicit Album VersionBob – Airplanes [feat. Hayley Williams of Paramore] - Explicit Album VersionBob – Airplanes [feat. Hayley Williams of Paramore] - Explicit Album VersionBob – Airplanes [feat. Hayley Williams of Paramore] - Explicit Album VersionBob – Airplanes [feat. Hayley Williams of Paramore] - Explicit Album VersionBob – Airplanes [feat. Hayley Williams of Paramore] - Explicit Album VersionBob – Airplanes [feat. Hayley Williams of Paramore] - Explicit Album VersionBob – Airplanes [feat. Hayley Williams of Paramore] - Explicit Album VersionBob – Airplanes [feat. Hayley Williams of Paramore] - Explicit Album VersionBob – Airplanes [feat. Hayley Williams of Paramore] - Explicit Album VersionBob – Airplanes [feat. Hayley Williams of Paramore] - Explicit Album VersionBob – Airplanes [feat. Hayley Williams of Paramore] - Explicit Album VersionBob – Airplanes [feat. Hayley Williams of Paramore] - Explicit Album VersionBob – Airplanes [feat. Hayley Williams of Paramore] - Explicit Album VersionBob – Airplanes [feat. Hayley Williams of Paramore] - Explicit Album VersionBob – Airplanes [feat. Hayley Williams of Paramore] - Explicit Album VersionBob – Airplanes [feat. Hayley Williams of Paramore] - Explicit Album VersionBob – Airplanes [feat. Hayley Williams of Paramore] - Explicit Album VersionBob – Airplanes [feat. Hayley Williams of Paramore] - Explicit Album VersionBob – Airplanes [feat. Hayley Williams of Paramore] - Explicit Album VersionBob – Airplanes [feat. Hayley Williams of Paramore] - Explicit Album VersionBob – Airplanes [feat. Hayley Williams of Paramore] - Explicit Album VersionBob – Airplanes [feat. Hayley Williams of Paramore] - Explicit Album Version

Lagar..

Spagetti & köttfesrsås :)




DUKRIG EBBA½




Fast de är ju inte bara jag som är skills på mat.. Alexandra äger ju på hamburgare ^^

Godmorgon!

Just nu sitter jag i telefonkö (y', hihi, för telia. Va i "turårning" 77 förut :o. men nu typ 27 i "turårning" haha :D

Måste fixa de där nu, men jag kommer sen. pusss

Nu ska jag chilla lite, sen sova, skriver imorgon!





sommar. <333

Sommarlistan - Kopiera och svara!

1. Ditt favoritställe på sommaren?
- Jag vet faktiskt inte, jag gör så mycket olika saker som sommaren, vi brukar åka till fiskarp min familj en vecka varje år & det är alltis skönt att vara där, sola, bada, ta det lugnt & ha det skönt, sen tycker jag nog att det är bäst att bara vara hemma & kunna träffa vänner när man vill, sova hur länge man vill & gå upp när solen är på topp. så mitt svar blir nog ändå Hemma.

2. Hur spenderar du hellst den perfekta sommardagen?
- Jag tar med mig ett gäng med vänner, åker till en fin badplatts, badar, grillar & tältar.

3. Vad lägger du hellst på grillen?
- Kyckling! :D
4. Vad har du för planer för årets sommarlov/semester?
- Åka upp till Fiskarp, åka till ullared (tisdag), vara med vänner, sola & bada så klart med :)

5. Dina bästa sommarfärger?
- Grön som gräset & blå som havet!

6. Nämn några saker du tycker är typiskt svenskt på sommaren:
-
Vet inte rikigt!

7. Bästa sommarminnet från barndomen?
- haha, måste nog varit när vi var någon stans med familjen & jag inte hitta familjen, haha, fyfan minns det ^^

8. Havet, sjön eller poolen?
- Havet så klart!

9. Vad väljer du i glassbaren?

Jag är inte så förstjust i "mjukglass" sedan jag blev jätte sjuk & spydde när jag gick i 2an, så jag väljer helst isglass :D
10. Vart går din drömsemester?
- Till thiland såklart, varme, sol, bränna, bada, ute :). JA! :D

Dagenslåt

Afasi – Natten Till IdagAfasi – Natten Till IdagAfasi – Natten Till IdagAfasi – Natten Till IdagAfasi – Natten Till IdagAfasi – Natten Till IdagAfasi – Natten Till IdagAfasi – Natten Till IdagAfasi – Natten Till IdagAfasi – Natten Till IdagAfasi – Natten Till IdagAfasi – Natten Till IdagAfasi – Natten Till IdagAfasi – Natten Till IdagAfasi – Natten Till IdagAfasi – Natten Till IdagAfasi – Natten Till IdagAfasi – Natten Till IdagAfasi – Natten Till IdagAfasi – Natten Till IdagAfasi – Natten Till IdagAfasi – Natten Till IdagAfasi – Natten Till IdagAfasi – Natten Till IdagAfasi – Natten Till IdagAfasi – Natten Till IdagAfasi – Natten Till IdagAfasi – Natten Till IdagAfasi – Natten Till IdagAfasi – Natten Till IdagAfasi – Natten Till IdagAfasi – Natten Till IdagAfasi – Natten Till IdagAfasi – Natten Till IdagAfasi – Natten Till IdagAfasi – Natten Till IdagAfasi – Natten Till IdagAfasi – Natten Till IdagAfasi – Natten Till IdagAfasi – Natten Till IdagAfasi – Natten Till IdagAfasi – Natten Till IdagAfasi – Natten Till IdagAfasi – Natten Till IdagAfasi – Natten Till IdagAfasi – Natten Till IdagAfasi – Natten Till IdagAfasi – Natten Till IdagAfasi – Natten Till IdagAfasi – Natten Till IdagAfasi – Natten Till IdagAfasi – Natten Till IdagAfasi – Natten Till IdagAfasi – Natten Till IdagAfasi – Natten Till IdagAfasi – Natten Till IdagAfasi – Natten Till IdagAfasi – Natten Till IdagAfasi – Natten Till IdagAfasi – Natten Till IdagAfasi – Natten Till IdagAfasi – Natten Till IdagAfasi – Natten Till IdagAfasi – Natten Till IdagAfasi – Natten Till IdagAfasi – Natten Till IdagAfasi – Natten Till IdagAfasi – Natten Till IdagAfasi – Natten Till IdagAfasi – Natten Till IdagAfasi – Natten Till IdagAfasi – Natten Till IdagAfasi – Natten Till IdagAfasi – Natten Till IdagAfasi – Natten Till IdagAfasi – Natten Till IdagAfasi – Natten Till IdagAfasi – Natten Till Idag




BÄST!

Hej.

Jag ber så hemst mycket om ursäkt, även om jag inte borde det, men iaf så har jag verkligen haft en toppen dag med min Idaa, dagen börja med att bi vakna typ vid en halv 12, då vi gick upp & käka frukost, sen fixa vi oss lite & sen drog till idaas typ kusin tess familjs stuga, eller hur det nu är? (a). Vi hade skit mysigt där, gick på dasset (a), & typ grilla, vädret var ju på topp tills vi som tur var hade grillat klart. Haha, så vi fick klämma ihop oss & käka inne alltihoppa :). Sen spela vi kort där & så,. Sen så blev det att åka hem. dra till mig med idaas moppe för att fixa några små saker, åka upp till icaa, & sen dra till idaa för att bada bubbelpoool. (a), haha, gött som fan & kasta saker på varandra gjorde vi med jag, idaa &linn, haha :D

Sen så drog jag ju hem, eller mamma hämtade mig, det var denna underbara dagen. & när jag logga in på msn så hade alva vart gullig och skrivit "hej, jag älskar din blogg" hihi, så gulligt!

Tack för dagen älskade Idaa, jag älskar dig

Okej då lilla linn, du får väll också ett " tack för kvällen/dagen" även att du kasta trasan & vatten på mig i badet :o, haha :D

HAHA, HumoooR!

En familj sitter runt middagsbordet och sonen frågar om han kan få ställa en fråga. Pappan svarar.

"Ja visst, fråga på bara"

Den unga mannen frågar sin pappa, "Pappa, hur många olika typer av bröst finns det?"

Pappan blir lite förvånad, men svarar, "Jo min son, det finns tre sorters bröst.
I 20-års åldern har kvinnan bröst som är som meloner, runda och fasta.
Runt 30 - 40 Års åldern är brösten som päron, fortfarande fina men lite hängiga.
Efter femtio, blir brösten som lökar.

"Lökar?"

"Ja, när du ser dem, får de dig att börja gråta"

Detta utlägg fick både modern och dottern att se rött, så dottern frågar.

"Kan jag ställa en personlig fråga?
Mamma, hur många typer av penisar finns det?

Mamman blir lite förvånad, men ler, tittar på sin man och svarar.

"Jo min dotter, en man går igenom tre faser.
I 20-års åldern är en mans penis som en ek, ståtlig och hård.
Runt 30 - 40 års åldern är penisen som en björk, flexibel men pålitlig.
Efter femtio blir penisen som en julgran."

"Julgran?"

"Ja, död från roten och kulorna hänger där bara som dekoration."




-
Lille Per går sitt första år i lågstadiet och har en ruggigt snygg syster som går i 9:an. En dag skulle Per ta sig en dusch och syrran kom ut ur duschen med handduken omsvept runt sig.
-Syrran. Du kan väl ta av dig handduken.
-Nämen Per! Vad är det du säger. Du har väl sett mig naken förut?
-Snälla Snälla Snälla... Efter mycket tjat
- Okey då.
Syrran tog av sig handduken och visade upp sig i hela sin härlighet. Per såg först mycket nervös ut, men drog efter ett tag en lättnadens suck och sa:
-Pfiuuhhh. Roger i min klass sa till mig att du hade fått kuk i helgen!



-


Hemma hos idaa igen!

Kom hem nu typ från idaa, eller för typ en 10 minuersen, vi har tagit bort sminket & sitter i t-shirt's & chillar framför denna lilla dator :). Vet inte riktigt vad vi ska göra nu?, blir väll att kolla runt lite här, haha, juste, när vi åkte från samuel & noak med idaas moppe så låg det en typ kille i ett dike vid sibylla typ full & hade halv däckat där, haha, fan undra om han är kvar där ^^.

jaja, detta är iaf sista inlägger för idag, eller, jao, hur man nu säger, klockan är ju över 12, men innan jag ska sova iaf!, haha


haha, bild på mig & idaa sen typ i julas =)

Sitter hos Idaa! =)

Vi ska nog ut typ nu & så, nu ska vi till samuel & noak,. idaa är bajs, så pussssssssss


Jag är seg & har tråkigt!

Jag tror jag ska fixa lite i designen?. gör nog det, skriver sen, puss¨


Jag är så förbannad!

Ida detta inlägget går ut över dig för att jag verkligen älskar dig, du är en av de underbaraste personerna jag träffat, en av de som jag kan snacka med om allt & kan verkligen göra det jag vill. Inte skämmas & alltid skratta med, du ska veta att jag finns för dig va som en händer & att jag är så förbannad & önskar att jag kunde göra något, för jag vill & känner att jag måste, men det funkar ju inte?. Trotts att jag ger allt. Du är det finaste jag vet gumman & jag tänker hålla din hand tills det inte går mer, jag tänker finnas hos dig föralltid & allt vara den jag är. & lova att aldrig vara någon annan idaa. för den idaa du är, är den bösta idaa.

Jag älskar dig IdaaSofieRameviiik!

Vill du ha gratis kläder..

.. så är detta det enklaste sättet, vem vill inte ha gratis kläder?, hihhi, gå bara genom  denna längen nedan så varvar du mig & att jag får poäng, & så kan du göra likadant med dina vännner. Lycka till :)

------>http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=192254



Tack för er som går med-

Grattis älskling

jag hoppas att din födelsedag kommer bli en lyckad dag &jag vill att du ska veta att jag älskar dig riktigt mycket, & jag saknar dig något sjukt, jag tycker du ska komma till boxholm endag, eftersom bynn justnu är ett helvete. Jag älskar dig gumman, vi hörs.

Godmorgon på er :D

Jag är vaken nu, eller rättare sagt blev väckt av sofias pappa som ringde, & jag som sov så skönt?, så klckan 11 var man tvungen att gå upp. haha, nae, inte riktigt, men sofia var tvungen iaf´. Dom ska typ till blåvik i helgen eller var det nu va?. haha, nedå, men så vardet.

Nu ska jag kolla runt lite & se om det finns nått kul folk på msn. Vädret värkar vara bra idag bara att det blåser som satan!.¨

Idag vet jag inte riktigt vad som händer, Idaa kanske? <3

hemma.

Har kommit hem från en toppen kväll med mina tjejor, & så, vi va på gårn ju, & nej, aldrig ska jag mer sparka på en boll, förra gången jag gjorde det ick benet urled, & nu med, haha, så halta typ förut, men erik bäre mig så :)

När jag & Sofia cykla hem så cykla vi i vatten pölar fort som fan. haham kul som bara den kan man verkligen ta & säga, haha, garva som bara den, kul hade vi iaf, nu är det film, chips & dricka som väntas, så nu ska jag & sofia kolla, hörs imorgon, tack allihoppa för kvällen <3



& lägg märke till min finfina strupma (a)

Hello jue =)

Är Hos stärnan med solen, vi chillar galet eller vafan de är sofia & dom säger, haha, yeah, va ute nyss & träffa gustav, samuel, noak, erik, felix, kenny, & så, :). treviligt som bara den, ska nog dra ut snasrt igen, men dom vill intè?, fårsehurdeblirmeddet! :)

Jag & sofia är hos mig!

Förut när jag skulle skriva ett inlägg fick det direkt istället bli att svara på kommentaren för att jag bekv riktigt irriterad på hur endel ska bry sig, men där fick den ju iaf sitt svar.

iaf så är jag & sofia hos mig nu, hon kanske sover här inatty & kanake hela helgen, trevligt va? :).  nu har jag fixat mig lite granna för kände inte för att gå utan smink & bulle denna fredag, så fixade mig med lite mascara & satte upp håret & tog örhängen :). Jag gillar att fixa mig, man känner sig bekväm på något sätt?, samtidigt det kan vara hur gött som helst att bara gå med myskläder & bulle & ingetsmink? :)


Jag saknar farmor & farfar :(
Men ja kommer inte kunna träffa er nu. jag kan inte, även om det är det jag vill.
Jag saknar emma & linnea.
jag vill träffa er mer, & hoppas det händer mer, även om det kommer saker imellan.

svar på kommentar:


svar: hello there.
Ja, jag var på festen, & då tror du säkert att jag söp ner mig & typ knarka?, nae, så får ni inte tro, jag är 13 år, herregud, & förresten var polisen & föräldrar, nattvakter & en massa där, så ta det lugnt. Det finns andra som drack & var skit fulla där, men jag hade tillåtelse av mina föräldrar att gå dit. De hade koll på mig & jag vill helst snacka med mina föräldrar så de vet att dom kan lita på mig. Jag sa att dom kunde ringa mig en gång i timmen om de ville det., dom kunde komma dit en gång om de inte trodde på mig, men eftersom jag var så ärlig så trodde dom på mig & sa en tid där jag skulle vara hemma. & förresten så är det mitt liv.

h
är är iaf mitt svar & jag vill inte verka dryg, men det är så det är.

usch, ibland blir man riktigt irriterad & varför kan endel vaara så töntiga & inte ersänna vilket dom är, det visar du bara att man inte kan stå för vad man säger.

Tack för kvällen allihoppa.

Igår var verkligen kvällen skit kul, snackade med hur mycket folk som helst, haha, är det inte lite coolt att bli bäsis med på på samma kväll? haha, jo, men de blev jag, med Jacobsson & gustav. men ikvällen var iaf som sagt var skit rolig & så. Typ hela boxholm var ju där?, haha, skojigt var det iaf! :)

Nu är jag uppe, kunde inte sova, kanske för att det är skit varm här inne?, ja&cec delar ju täcke med, aa, snuttan ligger här brevid mig & sover. så söter så. men igår kom vi väll hem vid 12 tiden & då la vi oss bara & sov jag &cec, var ritkigt trötta då, så nu har jag sminket på mig & sover med bh :o, haha, men de är najs, här är jag just nu :)


Peace :D

Hos stjärnan med månen:)

Sitter hos min stjärna med min måne, idaa & cec allltså. haha, de där blev ju lite kul (a), snart bär det iväg till timmerö för att ha skit kul. gött. hihi, kommer kanske ett inlägg ikväll med när vi kommer hem, fan de ska bli toppen ikväll :)


Vi sticker snart ut, till Erik =)

haha, puss på er.

bästa skolavslutningsdagen.

hej. hemma från min avslutning & från min sista dag i åsbo skolan, känner bra men ändå tråkigt på samma gång?, men men, ed är livet ju, här kommer en masssa fina bilder från dagen, speciellt. tack diana, pappa, cec, Sofia, julia  & moa. & själövklart klassen & alla lärare. Tack för tiden i åsbo.



SKOLAVSLUTNING!

Godmorgon på er.
Nu är jag iaf uppe, de andra är typ döda, haha, det är typ jag med, men jag måste ju gå upp?,. men det kommer bild på hur jag ser ut en, okej? :D

tjobreeeeh

hej cec bög här då. ebba och jag har precis fixat alla rosor till imorgon, sofia kom med dom förut. så nu är det klart! =D och nu har hon hämtat plåster till mina fötter med. brukar aldrig få skoskav men jodå, självklart får jag det nu. aja, nu ska vi va lite sociala med varann i sängen och sedan sova, puss love yah! ♥

 

Sofia står för bild & för uppdateing!

öö, jasså du kissie? =)

Svar iiigen! ;D

Svar igen.

Okej, tack så mycket för informatinonen, blev lite nyfiken på vem du är, kommentera gärna & säg det, behöver inte acceptera kommentaren om du inte vill att det ska komma ut i bloggen.

puss :)

Hejsan, i'm home.

Hej, ville bara säga att jag är hemma från skolan, snacka om fett slapp dag asså :o, haha, gött som bara den, men nu har jag inte tid, för jag ska städa, sen kommer ju cec med & sen ska jag hinna baka blåbärsbaj, duscha & fixa lite små grejer, måste till boxholm med för att köpa rosor :o, haha, bög!

Iaf, här är ett svar på kommentar!

Svar: Ja, jag har det, eftersom jag är så J*vla klantig så tycker jag att det är onödigt att betala typ 3-5 tusen för en mobil, så jag hitta en skit bra mobil på blocket som jag & pappa köpte för 600 spänn igår kväll, haha, gött sopm bara den & till den var det även 2 mgb minneskort, gött!
& förresten så går det att ta kort & filma nu, haha .D
Hoppas ditt svar blev okej!

Mobil!

hej & godmorgon på er.
vet ni vad?, precis när jag hade skrivit inlägget igår kväll så sa pappa att vi skulle till mjölby för att hämta mobilen så nu är den min, skit gött (a), det enda som är cp är att om ja ska typ ta kram kameran står det "Kan inte genomföras i konflikt med "galleri" :oooo...-

Men nu ska jag bara fioxa håret & sminka mig lite, vi hörs efter skolan. pussiiis :)


I miss you



FÖRRESTEN, LANGA NUMMER, HAR INGA KVAR!

Hemma nu =)

Hej.
Förut stack jag ut & träffade Lukas, Axel, Ville & Augut, vi typ glodde på fotboll  efter ett tag kom Fatima & Sabina till stålsnäs med, trevligt det, så vi gleed omkring på fotbollsplanen & bara va allmänt coola (a)..

cec♥

Vill ni veta något kul?, cec kommer på avslutningen (a)<3


hörs imorgon, ska fixa lite. kram

cec här

ebba- vill bara säga att du är den underbaraste personen jag någonsin träffat, och den bästa vännen jag någonsin haft. man kan verkligen vara sig själv när man är med dig, man kan gråta med dig, skratta med dig, göra galna saker med dig, man kan göra precis allt med dig. och jag mår verkligen bra när jag har dig i min närhet. DU ÄR SÅ JÄVLA FUCKING UNDERBAR EBBA! jag lovar, jag älskar dig mest på jorden!
/din cec

HAHHAHAH!

Inlägg för sofias skull.

jao, överskriften lyder, sofia tycker jag uppdaterar dåligt, så detta är för din skull då!

Jag behöver fan mobil just nu & tror jag snart dör, böbö. & en sak, jag vet inte vad jag ska skriva så orkar inte uppdatara. men vad ska jag skiva?, kom härna med förslag & vad man vill läsa om med, så blri det lättare & roliogare för er.

Flickan som tyckte jag skulle uppdarera!

Svarar på kommentaaaar!


Svar: Haha, gulligt att dig att du tycker de, men iaf, till "frågan", tröjan på bilden är från cubus, den är min systers & är lite stor för mig men jag har den som en tunika, :)

Långt inlägg från mig!

Hejsan på er.
Verklar som att bloggen kanske är mig grey ändå?, de som kommenterade ville ju faktiskt att jag skulle fortsätta blogga, & för er som inte kommentera vet jag inte riktigt, antingen ville ni, eller inte.

Men nu har jag iaf fixat mig för dagen, kör på mysbyxor, bulle & inget smink, de är så gött ju, så aa, vet inte riktigt vad det finns att skirva mer innan jag går, typ idag är det "städdag" i skolan så vi ska typ städa allting idag & typ öva sångerna, sen är de typ inget mer, göra klädert papper & sånt.

Imorgon är det typ samma fast att det är idrott med, & öva massa sånger igen, eftersom vi aldrig fick reda på vilka sånger & sånt vi ska ha innan, dåligt, men sant. Jaja,

& så torsdag är det ju skolavsutning, gött fan F*n. hihi, så kommer pappa, diana & linn till skolan,. haha, gölligt va?. sen så typ på kvällen träffar jag lilla cec,vet inte riktigt vad vi gör, inget bestämmt än, men vi får se, något skojj ska det bli iaf, fan saknar na redigt nu (a)


Men ska cykla till skolan, redigt inlägg de här blev ni?, haha, men vi hörs i eftermiddag. ingen ny bild men kameran är hemma hos mammii.

AWW<333

Lägga ner bloggen?

Helt upp till er. Ni bestämmer, dom som vill fortsätta läsa kommenterar. så säg nu, annars får jag väll bestämma själv i slutändan.

Jag älskar dig syrran!

Just nu gråter jag, men imorgon är jag glad.

h
ej, nu, just nu gör jag nog ingenting tror jag, pappa ringer just nu för mobil. Jag bakar rabareber paj & är kung på det, så ska snart käka det. Idag var det fotboll mot lärarna i skolan, vilka vann, 6:orna - lärarna. höhö. vi får väll suga då :)

Ny mobil behövs

gratis kläder?, gratis smink?, gratis godis?, gratis presentkort?

yeah, jag skulle inte tacka nej till något av dessa saker, & jag är redan medlem på allting, bli medlem du med..

Tryck bara på länkarna & bli medlem!

Gratis kläder:
http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=192254

Gratis smink:
http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=240782

Gratis godis:
http://www.gratisgodis.se/?r=313789

Gratis presentkort:

http://www.gratis5.se/user/register/ebbaniilsson

Vart hemma en stund..

..men orkar inte skriva, hihi. Nu måste jag klura ut hur man lägger ut banners från bubblerooms. fan? :D

Godmorgon!

Nu är lilla ebba uppe & jag har nyss sminkat mig & måste skynda mig för måste hinna ta på mig kläder, eller rättare sagt hitta n¨ågot, packa till f-bollen idag & fixa håret, så fixar det nu, vi hörs i eftermiddag. /ebba


Har någon lagt märke till min denna? :)

Test för jag har det bästa livet!

Gör såhär:
1. Ta fram din mobil 
2. Bläddra igenom din inkorg
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et
4. Gör likadant på varje fråga


1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
<3<3
2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Bröllop?

3. Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss?
Jag & Joline har bytt mobil!
4. Vilket sms blev du mest berörd av?
Matilda Ttuffingh :)<3

5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Nemen ungarna sitter ju fast!

6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Hon kommer dö.

7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
Katja :o

8. Vad vill du höra mest av allt?
Tack, jag älskar dih <3

9. Vad skulle du säga om du fick MVG i alla ämnen?
 Jasså?, jag är så full så att det inte blir några bra står hahahah!

10. Din romantiska replik?
När vi träffas nästa gång! :)<33

11. Vad skulle du säga om du blev bestulen?
AAAA!! :)

Fiiiiiskat!

hej,
Var ute en stund förut & fiskade, & vet ni vad?, jo bäst som man är så får man upp en 3-4 kilos gädda dä ni. Bld kommer imorgon, hihi, hare bra nu, för nu väntas duschen & sedan fixa lite små saker, kenaks e hörs ikväll.
Dagens outfit:

Bilder från bröllopet :)



Tack för kvällen,

Hemma juu!

Hej.
Nu är jag hemma från bröllopet & allt, Det gick ckit bra igår & dom var verkligen skit fina Lisa stefan & deras barn som var brudtärnor, spå det gick bara bra, Efter det var det att dra till ett hus,. haha, men asså ni vet typ där mam käkar & sånt, så käka vi där, träffa Julia & Sofia som jag inte har träffat på riktigt länge & typ bara hade kul, sen på kvällen blev ju typ alla fulla, haha, typ min kusin ramla ner i ett dike när vi skulle gå hem till sylvia för att sova, haha, men mycke skratt blev det iaf! :)

Bilder kommer ikväl, eller senare, för nu ska jag Steka i solen, pusss

cec här =D

..som vanligt. i just kidding uknow.
aja, ebba lever tror jag, snackade med henne igår och hon tyckte nog synd om sig själv som var tvungen att sitta i en bil och glo. men nu ska jag ut och sola! =D
btw; EBBA RING MIG NÄR DU SER DETTA!

Drar snart till bröllop, eller..

..Först en bilresa, en bröllop, vi hörs nog ikväll, hos faster, sover där inatt.kram


Ska (kanske) Köpas!


För jag vill ha en touch, den är billig & 3.0 kamera räcker gott & väl för mig, jag har ju en vanlig digital kamera (a)

You would not believe your eyes.

Helloooo.
Blev aldrig något inlägg, men igår mådde jag rent ut sagt skit.

Idag väkte diana mig eftersom jag inte kan sova länre trotts att det är det jag just nu behöver, men jag måste hinna duscha, fixa mig, klä på mig & packa lite skit. mm,. jaijai.

Sötis linn får stå för blogg...


Dagens humör: Har inte hunnit känna efter. :p
Dagens mående: trött
Dagens borde: Packa, dushca & allt de där.
Dagens frisyr: Har ju nyss vaknat så utsläppt
Dagens smink: Lite mascara från gårdagen
Dagens klädsel: trosor, linne
Dagens planer:  Bröllop, bil, donken
Dagens materiella vill ha: pengar

Dagens fundering: Ska jag ha leggings eller mysbyxor imorgon?
Dagens beroende: Måste vara ?
Dagens tråkigaste: Att jag var tvungen att gå upp
Dagens längtan: Sängen
Dagens superlängtan: sommarlov
Dagens tidning: Ingen än, kanske blir en sen?
Dagens låt: Mellony – Nu är sommaren här (Mellony Splash Edit)

Trött...

Nu har jag sovit i typ en timma, fan är skit trött, men innan var jag nog ärligt talat död..

Men jag skriver sen, fan orkar inte bloggen just nu, kommer snart igen.

dagens outfit is here! :)

Dannegård-brors student!

hejsan!
Jag skrev aldrig något innan jag stack sen, men jag hann inte eftersom det var att direkt att sticka till mjölby för att käraste bror tar studenten idag, träffade även emma :).,.
så här kommer det en massa bilder som jag tog, snart kommer det lite släkt hit för att fira honom, trevligt det, men här kommer iaf bilderna..






JAG ÄR HEMMA!

Hej på er.
Nu är jag hemma från fiskarp, kom hem nyss eller nae, jag kom hem för typ 15 min, men har dushat med, men iaf så gick det skitbra att cykla upp till fiskarp i det fina värdet, när vi kom dit så käka vi & så, sen typ pbada typ alla, eller jag ramla i när jag skulle hjälpa Klinga & stoppe upp, för de hade ramlat i vattnet (a),

Vi typ var på törpöna igår, käka glass & chilla, jag skulle gått hjöjdsaks banan, men jag typ grät :o. haha, men den var4 fan skit skumm så jag gick den aldrig (a), men jag, Sofia & Kakan tog färgan över & kom hem först till alla stugorna iaf, de vagött, då typ schtekte vi en massa & så, på kvällen körde vi typ lite folk sanning & konka, & bara chilla på. På morgonnen idag var det att städa & så, men när vi äntligen skulle dra oss hemmot på cyklarna gick moas sönder, så jag åkte bil hem & moa tog min eftersom jag hade bråttom, för idag är det ju student för min bra.. men iaf, & för er som 9nte vet det..


DET SPÖKAR VERKLIGEN I STUGA!!!

hihi, jag kanske tattar någon bild av sofia en annan dag från fiskarp. Men iaf, tack så jätte mycket allihopp för dessa dagar, & speciellt SOfia, Moa & Julia. jag älska er!<3


Tack älskling för att du har bloggat åt mig.



kungen steker ;)

tjobreh cec här like usual då. jag har inte uppdaterat nått idag, im so sorry, men har varit i linköping/gamla linköping/valla idag med skolan, sedan stekte jag galet på studsmattan. men nu sitter jag här och nördar och äter upp allt godis jag köpte i gamla linköping i cloetta boden, blev en hel del kan jag lova! ;)
bilden är från dagen, anna hanna joline jag och julia! =)

målat naglarna

cec här igen då. har inte rört mig ett skit sen jag skrev förra inlägget. eller jo, jag har förflyttat mig från vardagsrummet till köket för min pappa kollade på fotboll. haha, hatar det ljudet alltså! ;)
men nu har jag precis målat naglarna iaf, det blev lila på både naglarna och tånaglarna! =D
nu ska jag va social med mina kära medmänniskor, puss!


gjorde mor till mig och syster förut, skitgott kan jag lova. =)

nu är kungen här! ;)

tjobreeeeeh alla fans! =D nu är eran älskade cec här. jag måste ju uppdatera till min älskade bög!
aja, idag har jag vart i skolan, träffat max, handlat med mor, varit ute med syster & nu är jag här. ska ut med syster snart igen! =)
imorgon ska jag till valla/linköping/gamla linköping med skolan hela dagen. kan bli skitkul så ser fram emot det! =)
och idag hade 9orna sitt årliga vattenkrig i skolan, självklart var man med! ;) efter det var man blöt och fin, så jag och joline fick gå runt i bh och shorts och tigga kläder! ;) såhär slutade det för oss..





bli medlem och få hem presentkort på  kläd/sminkaffärer helt gratis! bara fylla i korrekta uppgifter och köra på! =)
http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=71056

Godmorgon!

Hud va gött det var att man fick gå upp lite senare idag, jag gick upp klockan 7, för mamma kär mig till skolan idag, riktihgt gött. hihi!

detta är mitt sista inlägg innan jag drar till läger skola så när jag inte är här kommer ju cec uppdatera!


Ha de bra, kommer igen på freda!/ebba

Videobloggar!

cec här =D

tjobreeeeh alla fans, nu är kungen, cec här. ville bara att ni skulle veta att jag kommer uppdatera ebbas blogg i 2 dagar från och med imorgon. så lär er älska mig. ebba vet inte om att jag har uppdaterat men jag får det så det gör inget tror jag. (a) puss

fet länk till min blogg för jag är bäst. ;)
ceckarlson.blogg.se

   

Vem blir inte glad av att lyssna? (a)


Fan satt i kyrkan själv när hon sjöng & det verkligen rös i hela kroppen, åh, så duktigt!

Har duschat!

Har kommit ut från duschen för en lten stund sen & nu ska jag ta bort det svarta som är runt mina ögon & smörja in benen med ldb, härligt va? :)..


BUUUH, ser ni min mobil som e cp där bak? :(

SCHEMA!


Nu ska jag fixa mina skappiga ögonbryyyyn!

Jag ska städa!

hemma..

Har gjort en massa ärens´den & måste städa nu, sen blir det nog att ta anisksmask, raka benen & sånt, fan va gött, imorgin kör mammi mig till skolan, härligt ni, så går upp senare, sen blir det att åka eller cykla rättaresagt till fiskarp, fan de blir irktigt najs, & jag svär fan hela tiden :(, de gillar inte mamma (a)

Ja just nu (A)

FINIFN1



Imorse!

snabbis-Såhärblevklippningen:

Snabbt inlägg!

hej & godmorgon på er.
Nu sitter jag här med plattången i högsta hugg & fixar håret, hinner inte skiva så mycket för jag har inte tagit mascara heller, så de är bäst att jag gör det nu, men vi hörs i eftermiddag, kram!


Gammal bild!
RSS 2.0