sticker & möter upp min kusin nu

sticker & möter upp min kusin nu, vi hörs lite senare, skulle bara säga det, onödigt inlägg &så, men ändå, för att ha mi på linjen, messa/ring! :D, japp. de var väll de, ha de bra era bögar!
puss

Kommentarer
Postat av: en som inte du känner!

Hej asså du är en ful liten fjortis med för mycket smink hörru! :S Jag tycker du ska tagga ner med sminket liksom en vacker dag kommer det att hända en hemsk sak ! Men kolla här:Om du tränar eller badar eller nåt sånt så rinner sminket ner i fejset ja är ingen expert på smink men det vet la alla! Det är okej med en lagom mängd smink men 2 kilo, det är helt jävla crasy asså ? Men du är så jävla ful hur somhelst har kollat din bdb och kollar jämt på din blogg ! Men då ser ja bara fula bilder på dig din lilla fula fjortis, bete dig som folk ! Skit i sminket men liksom du är så ful vilketsom ?! Ja tycker pckså din blogg är ful och tråkig att läsa du är falsk ebba vet du inte det ! Och du har för mycket smink och du ska inte klaga på andra ja säger inte att du gjort det men liksom du använder ty bara fjortisspråk dom: ba,orka,ofta. Liksom nu ska ja börja låta som dig!: Men kolla ba så fucking snygg ! :O du på pricken! Men ofta orka dej ba!? det är du ebba! lägg ner fjortis stilen och börja va som vanligt folk snälla! :S Asså ja känner på mig att du aldrig kommer lägga av med fjortisstilen tills du blir vuxen typ men ja orkar bara inte lägga ner mer av min dyrbara ti på en översminkade fjortis nu så hejdå din lilla fjortis!?

2010-02-24 @ 13:30:16
URL: http://ebbaeful
Postat av: <3

ja tycker inte så ebba ja tycker du är söta det är ja som är ful ja va bara avensjuk sorry sötnos! du kommer nog tycka ja är konstig men ja menade inte det ja sa puss och hare<3

2010-02-24 @ 20:29:53
Postat av: sofia

MEN SNÄLLA ?!?!

Kommentaren över. Hur patetisk är du egentligen?

Du säger att du kollar Ebbas blogg jämt , Frågan är ju varför man kollar någons blogg om man tycker den personen är ful och fjortis.

och Ebba är ju inte ens ful, eller fjortis.

Hon har inte överdrivet mke smink som du tydligen tror du vet så mke om , hon har helt lagom smink och är hur söt som helst.

peace out fucker.



Du är söt Ebba :D

2010-02-24 @ 20:45:01
URL: http://sofiarawhr.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0